Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#782285 Ευχαριστω ολους για τα σχολια.

Μαλλον κατεληξα στον φταιχτη και δεν ειναι αλλος απο τον κανακαρη μου.

Εχει φτιαξει δευτερο λογαριασμο για να παρακαμψει τους περιορισμους του family link :s_mad για να εχει εφαρμογες ( youtube ) που δεν επιτρεπει το fl.
Γραφει τραπ ο λεβεντης μου :s_mad και οι περιορισμοι δεν τον αφηναν να αναπτυξει το τελεντο του

Καπου εκει γινεται το μπερδεμα και δεν βλεπει mail.

Βρηκα λυση μεσω της Yahoo, να φτιαξει νεο μειλ που θα δωσει στο σχολειο του και οπου αλλου, φροντιστηρια κλπ ωστε να μπορει να δουλευει απο εκει

ΥΓ. Παροτι δεν θα επρεπε να εχει κανενα θεμα με το family link γιατι ειναι 14+, εχει πλεον πολλες δυνατοτητες και ελευθεριες που δεν ειχε περσι / προπερσι, εχω βγαλει ολους τους περισορισμους πλεον και παλι τιποτα, απο οσο εψαξα το family link δεν καταργειται εκτος αν διαγραφει ο λογαριασμος, τα δεδομενα του κλπ. :dizzy: :dizzy: Το οποιο το θεωρω προβλημα. Γιατι αφου εφτιαξα εγω τον λογαριασμο δεν μπορω να τον αποσυνδεσω;
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#782289 ασ' το παιδί μωρέ να ακούσει τη μουσική του :lol:
θα του στείλει και ο Τζι κάνα Ντέμη Ρούσσο, θα στον ισιώσει
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
egobrain έγραψε:ασ' το παιδί μωρέ να ακούσει τη μουσική του :lol:
θα του στείλει και ο Τζι κάνα Ντέμη Ρούσσο, θα στον ισιώσει

Ας ακουει ο,τι θελει, αλλα κατι ΣΝΙΚ, Light κλπ δεν ακουγονται γαμωτο :svivhaha:
Οσο μου παιζει εμενα Maiden, Metallica :s_shout

Βloody hawk, LEX, 12ος πιθηκος, ΟΚ.

To θεμα ομως ειναι να μπορει να παρει μειλ γιατι ετσι οπως τα εκανε δεν δουλευει τιποτα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#782294 Εγω το εντοπισα κατευθειαν το προβλημα παντως

"Γδαρτον" :shifty:

(Τα ιδια και εδω με τον γονικο ελεγχο, μου εσπασε τα νευρα το youtube, σιχαθηκα την υπαρξη μου μεσα σε μιση ωρα γκρινιας , τα ξηλωσα ολα και βλεπουν απο τον δικο μου λογαριασμο :s_hang
Οποτε το ιστορικο μου εχει πιασει level Diplomat:

Εικόνα

:s_hang

ασε που χτες πρεπει να μπηκαν στο φορουμ και να εγραφαν ΒΛΑΚΕΙΕΣ ολη μερα, κατι warn ηρθαν για τα Φορμουλοτοπικα :slap: )
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστω ολους για τα σχολια.
ΥΓ. Παροτι δεν θα επρεπε να εχει κανενα θεμα με το family link γιατι ειναι 14+, εχει πλεον πολλες δυνατοτητες και ελευθεριες που δεν ειχε περσι / προπερσι, εχω βγαλει ολους τους περισορισμους πλεον και παλι τιποτα, απο οσο εψαξα το family link δεν καταργειται εκτος αν διαγραφει ο λογαριασμος, τα δεδομενα του κλπ. :dizzy: :dizzy: Το οποιο το θεωρω προβλημα. Γιατι αφου εφτιαξα εγω τον λογαριασμο δεν μπορω να τον αποσυνδεσω;

Μία λύση που νομίζω δουλεύει είναι να αλλάξει την ημερομηνία γέννησης ώστε να φανεί άνω των 18 και να ξεκλειδώσουν όλα ώστε να μπορεί να βγει από το family. (Θα χρειαστεί κάποιο approval από τον επιβλέποντα λογικά) Ίσως πρέπει να το ρυθμίσει σε 18 μείον μία ημέρα, και να περιμένει μία μέρα για τα "γενέθλια" του. Κάτι τέτοια κουλά έκανα για να σετάρω τον δικό μου σε 14+ ένα φεγγάρι...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
SIHCTR έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστω ολους για τα σχολια.

Μία λύση που νομίζω δουλεύει είναι να αλλάξει την ημερομηνία γέννησης ώστε να φανεί άνω των 18 και να ξεκλειδώσουν όλα ώστε να μπορεί να βγει από το family. (Θα χρειαστεί κάποιο approval από τον επιβλέποντα λογικά) Ίσως πρέπει να το ρυθμίσει σε 18 μείον μία ημέρα, και να περιμένει μία μέρα για τα "γενέθλια" του. Κάτι τέτοια κουλά έκανα για να σετάρω τον δικό μου σε 14+ ένα φεγγάρι...
Δεν γίνεται. Δεν δέχεται καμία ημερομηνία γέννησης αν δεν είναι παιδί. Το δοκίμασα.
Διότι δεν έχει νόημα κανένας περιορισμός όταν το παιδί χρησιμοποιεί άλλον λογαριασμό χωρίς τέτοιους.

Δεν ξέρω επίσης αν φτάσει στα 16 που ξεκλειδώνουν όλα αν το family link θα επιτρέπει στους λογαριασμούς να λειτουργούν κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#782317 Τελικά υπάρχει κι άλλο πρόβλημα.
Ο υπολογιστής δεν μπαίνει σε κανέναν mail client, ενώ μπαίνει οπουδήποτε αλλού.
Ή τσίμπησε κάτι ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Επειδή κάπου εδώ τελειώνουν οι γνώσεις μου θα φωνάξω έναν γνωστό που είναι της δουλειάς να το δει.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#782574 Κι εγώ είχα βλαστημίσει με το gmail της κόρης. Προσπάθησα να αλλάξω ημερομηνία και διάφορα τέτοια. Κάποια στιγμή κλειδώθηκε και επειδή είχε περάσει καιρός δεν επέτρεπε ξεκλείδωμα και χάθηκε το email. Οπότε της έφτιαξα άλλο χωρίς παγαποντιές, με σωστή ηλικία, το στήσαμε σωστά με family link και λειτουργεί κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:K800 Logitech πολύ καλό. Ασύρματο φωτιζόμενο.

Το έχεις ακόμα;
Το 2ο που μου χαλάει, σταμάτησε να δουλεύει το αριστερό shift και δεν φταίει κανένας από τους συνήθεις υποπτους. :x
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:Τελικά υπάρχει κι άλλο πρόβλημα.

Επειδή κάπου εδώ τελειώνουν οι γνώσεις μου θα φωνάξω έναν γνωστό που είναι της δουλειάς να το δει.

Συγνώμη, αν αυτή την συμπεριφορά την έχει ο υπολογιστής του μόνον, τότε προφανώς το πρόβλημα είναι ο υπολογιστής του. Από τον δικό σου μπαίνει στο email του;
Μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου αν τσίμπησε κάποιον ιό πάντως, τόσα εργαλεία υπάρχουν δωρεάν τα περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Τελικά υπάρχει κι άλλο πρόβλημα.

Συγνώμη, αν αυτή την συμπεριφορά την έχει ο υπολογιστής του μόνον, τότε προφανώς το πρόβλημα είναι ο υπολογιστής του. Από τον δικό σου μπαίνει στο email του;
Μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου αν τσίμπησε κάποιον ιό πάντως, τόσα εργαλεία υπάρχουν δωρεάν τα περισσότερα.

Για ιο οσο το εψαξα δεν βρηκα κατι, βασικα το Malwarebytes εχω και το εβαλα να ψαξει , δεν βρηκε κατι.

Το μειλ του εγω το βλεπω κανονικα απο τον υπολογιστη μου στην δουλεια. Αλλα ουσιαστικα εγω τον δημιουργησα μεσω του family link.
Στον δικο του υπολογιστη υπαρχει μονο ο δικος του λογαριασμος στον Chrome.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:
Geo f1 έγραψε:K800 Logitech πολύ καλό. Ασύρματο φωτιζόμενο.

Το έχεις ακόμα;
Το 2ο που μου χαλάει, σταμάτησε να δουλεύει το αριστερό shift και δεν φταίει κανένας από τους συνήθεις υποπτους. :x

Το εβαλα στην ακρη γιατι εδω και κανα 6μηνο εχω το logi g915
Στη δουλεια δουλευει μια χαρα το κ800