Ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα για πιο λόγο να πάει ένα παιδί κατασκήνωση. Έκρινα εξ ιδίων βέβαια. Αργότερα φυσικά κατάλαβα...
Ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα για πιο λόγο να πάει ένα παιδί κατασκήνωση. Έκρινα εξ ιδίων βέβαια. Αργότερα φυσικά κατάλαβα...
. Σαν ομαδάρχης αλλά και κοινοτάρχης, πήγα 4 φορές. Τα αρνητικά ελάχιστα, τα θετικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Πάντως, αν ποτέ γίνω πατέρας και αποκτήσω κόρη/ες, θα με τρώει να κάνω καταδρομική με κάλυψη απόκρυψη κανά βράδυ
Είδαν πολλά τα μάτια μου
Chris έγραψε:Μια φορα βιλια μονος στα 12-13 περιπου, με μαζεψαν οι γονεις μου στο πρωτο επισκεπτηριο. Αθλια. Ο ομαδαρχης την ειχε δει ανθυπας, με αποκορυφωμα τιμωριες στυλ μου καθαριζεις τα παπουτσια. Επομενη χρονια με 2 κολλητους σε ενα απιστευτο μερος, olympic sport village καπου στα μεσογεια. Το μνημονευουμε ακομα, περασαμε καταπληκτικα. Εκανα ιππασια, τοξοβολια, απειρο μπασκετ, γκομενες, παρεες, καφριλες (οσα μπορεις στα 13 τελοσπαντων). Την επομενη χρονια δυστυχως ημουν εκτος οριων ηλικιας, πηγαν οι κολλητοι χωρις εμενα, εφαγα τρομερη ηττα...
< >
ειχες κερδισει χρονιά;
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]