Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#397325 Δημοτικό και γυμνάσιο, την επομένη που έκλειναν τα σχολεία είχαμε φύγει για το χωριό και γυρίζαμε μια βδομάδα πριν ανοίξουν. Γιαγιά και παππούς βέβαια full μάχιμοι για εμένα και τον αδερφό μου. Όλη μέρα έξω σε παραλία και το βράδυ παιχνίδι με "ομοίους" απο Αθήνα αλλά και ντόπια παιδιά. Αξέχαστα καλοκαίρια.
Ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα για πιο λόγο να πάει ένα παιδί κατασκήνωση. Έκρινα εξ ιδίων βέβαια. Αργότερα φυσικά κατάλαβα...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#397329 Γιατί ήταν οι καλύτερες μέρες του χρόνου. Πηγαίνω από 5 χρονών, σε μια που είχε και γονείς. Ένα καλοκαίρι πήγα σε 3, μιλάμε για 15 μέρες έκαστη. Αργότερα προσέφερα ως ομαδάρχης. Τελευταία μου παρουσία στα 36 μου.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#397362 Και γω σαν κατασκηνωτής πήγα σε αθλητική κατασκήνωση 2 φορές και σε προσκοπική κατασκήνωση καμιά 20αριά :lol: . Σαν ομαδάρχης αλλά και κοινοτάρχης, πήγα 4 φορές. Τα αρνητικά ελάχιστα, τα θετικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Πάντως, αν ποτέ γίνω πατέρας και αποκτήσω κόρη/ες, θα με τρώει να κάνω καταδρομική με κάλυψη απόκρυψη κανά βράδυ :lol: Είδαν πολλά τα μάτια μου :innocent: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#397367 Μια φορα βιλια μονος στα 12-13 περιπου, με μαζεψαν οι γονεις μου στο πρωτο επισκεπτηριο. Αθλια. Ο ομαδαρχης την ειχε δει ανθυπας, με αποκορυφωμα τιμωριες στυλ μου καθαριζεις τα παπουτσια. Επομενη χρονια με 2 κολλητους σε ενα απιστευτο μερος, olympic sport village καπου στα μεσογεια. Το μνημονευουμε ακομα, περασαμε καταπληκτικα. Εκανα ιππασια, τοξοβολια, απειρο μπασκετ, γκομενες, παρεες, καφριλες (οσα μπορεις στα 13 τελοσπαντων). Την επομενη χρονια δυστυχως ημουν εκτος οριων ηλικιας, πηγαν οι κολλητοι χωρις εμενα, εφαγα τρομερη ηττα...

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
Chris έγραψε:Μια φορα βιλια μονος στα 12-13 περιπου, με μαζεψαν οι γονεις μου στο πρωτο επισκεπτηριο. Αθλια. Ο ομαδαρχης την ειχε δει ανθυπας, με αποκορυφωμα τιμωριες στυλ μου καθαριζεις τα παπουτσια. Επομενη χρονια με 2 κολλητους σε ενα απιστευτο μερος, olympic sport village καπου στα μεσογεια. Το μνημονευουμε ακομα, περασαμε καταπληκτικα. Εκανα ιππασια, τοξοβολια, απειρο μπασκετ, γκομενες, παρεες, καφριλες (οσα μπορεις στα 13 τελοσπαντων). Την επομενη χρονια δυστυχως ημουν εκτος οριων ηλικιας, πηγαν οι κολλητοι χωρις εμενα, εφαγα τρομερη ηττα...

< >

:lol: ειχες κερδισει χρονιά;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#397393 Αν εγινε έτσι, οι υπόλοιποι είχαν κερδίσει χρονιά. Ο Chris θα πρέπει να ήταν "κανονικός".
Άβαταρ μέλους
By DAP
#397418 Bill στα Βιλια ηταν και η κατασκηνωση των "Εργατων Μεταλλου"...Μπας ησουν εκει 81-82;
Τοτε ειχαμε στειλει τον γυιο μας και τον πειραμε και μεις στη βδομαδα πανω λογω απλυσιας....Δεν τον ειχε αγγιξει ουτε σταλα νερο ισως μονο για να πιει....Στην πρωτη επισκεψη τον στριμωξε η μανα του στα λουτρα και ετσι στην δευτερη προτιμησε να κρυφτει παρα να μας δει....
Εεεκει απανω τον πηρα και φυγαμε....
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#397424 Με μενα ομαδαρχη και κοινοτάρχη, δεν έπεφτε για υπνο, μεσημερι ή βραδυ, παιδι απλυτο. Τις 2 πρωτες μερες τα περισσοτερα χαζευανε σε ηλεκτρονικα παιχνιδια, απο τη 3η μερα τα αφηνανε στην ακρη μονα τους. Δεν πιστευα οτι μπορουσα να εχω μπροστα μου 33 πιτσιρικια (8-10 ετων), αγορια κοριτσια, και να συζηταμε για ωρες. Στα επισκεπτηρια να με τραβανε ολα να γνωρισω τους γονεις τους. Βεβαια σε ολα αυτα με βοηθησε, πιστευω, το οτι ειχα περασει απο προσκοπικη κατασκηνωση. Ηξερα να τα απασχολω...

Εχω περασει απο Sport Camp στο Λουτρακι, Summer Fun στα Λουτρα Ωραιας Ελενης και προσκοπικη κυριως στο ορος Πατερα αλλα και σε πολλα βουνα ανα την Ελλαδα.