Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#753663 Μπράβο Μπιλ!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#753676 One in a million o Βασλακος. :s_howdy

Γνωστά αυτά στους παροικουντες των φόρα. :iconcool:

Βασλακο.

Σε έναν δικαιότερο κόσμο θα ήσουν και επί γης βασιλιάς ( οδηγός Polo mk 3). :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#753694 Βασίλη θέλω καιρό να στο πω, πριν γράψεις αυτό, που για εμένα δεν με εκπλήσσει, αλλά εκπέμπεις καλοσύνη και είναι σπάνιο αυτό. Είσαι σπάνιος εσύ.
Να είσαι καλά φίλε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#753820 Ένα πράγμα θέλω μόνο... Αν ποτέ φτάσουν οι γονείς μου σε τέτοια κατάσταση με την υγεία τους, να έχω έναν bill. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By opc
markvag έγραψε:Ένα πράγμα θέλω μόνο... Αν ποτέ φτάσουν οι γονείς μου σε τέτοια κατάσταση με την υγεία τους, να έχω έναν bill. :metalo:
+1

< one >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#753933 Μπράβο Βασίλη…

Μακάρι να είχε ο κόσμος περισσότερους ανθρώπους σαν εσένα…

< >
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#753937 Bill, μόνο θαυμασμό για τα ψυχικά σου αποθέματα...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#754014 Καταλαβαίνουμε ότι είναι μια πολύ έντονη συναισθηματικά εργασία, άλλοτε ψυχοφθόρα και άλλοτε "ανεβαστική". Ελπίζω να σε ανταμείβει και υλικά, καλώς-κακώς ξενιτεύτηκες για να τη βρεις.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#754017 Εμπειρία ζωής!
Απ' αυτές που σε κρατάνε σε μαύρες περιόδους.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#771197 Αμάν ρε μλκ μου, ξεπεράστε το επίπεδο του Δημοτικού κάποια στιγμή...

Βγάλατε άσπρες τρίχες στην ψλή και ακόμα τη μετράτε για να επιβεβαιωθείτε...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#808914 Δεκαέξι χρόνια πριν, και δεκαέξι χρόνια μετά. Και τότε, και τώρα καθοριστικός οδηγός στην κατάρτιση συμπεριφορών σε αυτό το νομοτελές σύμπλεγμα με την κατ' όνομα άγνωστη αντίστροφη μέτρηση. Ούτε μία μέρα απουσίας από την φευγαλέα, έως και την πλέον ενδόμυχη σκέψη και το άχθος κατά τη μετουσίωσή αυτών σε πράξεις. Και σε αυτό σου το ρόλο, ο τρόπος σου είναι το ίδιο αρχοντικός με τότε, κι ας μην είσαι εδώ.

Δε νομίζω να τα κατάφερνα να το γράψω στην ακριβή ημερομηνία.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#816251 Αναμενόμενο μεν αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα να μένεις στην εικόνα που έχεις σχηματίσει για κάποιον μόνο μέσα από το avatar και τα σχόλιά του...