Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#123656 Αν συνεχίσει έτσι, σημαίνει ότι ένα φεγγάρι κάποιος έκανε αίτηση αλλά ποτέ δεν πήγε στο μητρώο να παραλάβει τον κλειδάριθμο. Θα πρέπει να πας στο μητρώο της ΔΟΥ και να τους πεις να ακυρώσουν την αίτηση ώστε να ξανακάνεις εγγραφή...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#123658 Καλημέρες.
Επιστροφή εισφορών από ΤΣΜΕΔΕ άραγε πού πρέπει να τη δηλώσω; Εκτιμώ στον Πίνακα 6, στο 2 (κωδ. 659: Εισοδήματα που αποκτήσατε το 2014, τα οποία απαλλάσσονται από το φόρο ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο για τα οποία δεν υπάρχει ηλεκτρονική πληροφόρηση), χμ;
Ή υπάρχει κάποιο άλλο πεδίο που μου διαφεύγει;
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
bebes έγραψε:επιχειρωντας να κανω "αρχικη εγγραφη" μου βγαζει μνμ οτι για το συγκεκριμενο ΑΦΜ υπαρχει εγγραφη.
Κανοντας "επανεγγραφη" μου λεει οτι "Δεν υπάρχει εγγεγραμένος χρήστης με ΑΦΜ *********. Πρέπει να υποβάλετε αίτηση αρχικής εγγραφής." :metalo:

ΕΛΕΟΣ !!! :slap:

Κόλλημα του συστήματος, το παθαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή ( :roll: ). Ξαναδοκίμασε άλλη ώρα...
Άβαταρ μέλους
By pgs
#123938 Παιδια γεια σας.
Έχω ένα θέμα σχετικά με ένα επαγγελματικό χώρο που μου ανήκει και τον νοικιάζω.
Φεύγει ο ενοικιαστής οπότε μένει ξενοίκιαστο με το ρεύμα τι λέτε να κάνω; να μεταβιβαστεί στο όνομα μου (είναι στου ενοικιαστή) και να κάνω διακοπή; Θα πληρώσω κάτι;
Ή απλά να κάνει διακοπή ο ενοικιαστής;
Άβαταρ μέλους
By kacey
#123949 Οτι κ αν κανεις, μετα τη διακοπη πρεπει να ακολουθησεις και μια διαδικασια δηλωσης "ξενοικιασματος" στο δημο γιατι αλλιως μπορει να συνεχισουν να σε χρεωνουν δημοτικα τελη κλπ. Δεν ενημερωνει αυτοματα η ΔΕΗ.
Άβαταρ μέλους
By famas
#124045 Σοκ για 6.500.000 φορολογούμενους που από τον επόμενο μήνα πρέπει να δηλώσουν στο περιουσιολόγιο και το τελευταίο περιουσιακό τους στοιχείο (κινητό ή ακίνητο) καθώς και τα κρυμμένα χρήματά τους σε στρώματα και θυρίδες. Αν δεν το κάνουν, στην περίπτωση που εντοπιστούν και δεν συμπεριλαμβάνονται στη δήλωση περιουσιολογίου, θα κατάσχονται!
http://www.protothema.gr/economy/articl ... on-ioulio/
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#124175 Για να παρω μια δευτερη γνωμη,για εισοδημα απο 4μηνη πρακτική με χρηματα εξολοκληρου απο πανεπιστημιο/εσπα, κανω φορολογικη δηλωση ?Κ αν κανω φορολογουμαι ή θεωρειται αποζημιωση or smthing?

<
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#124368 Οι κρατήσεις υπέρ δημοσίου (Υπερ ΜΤΠΥ απο προμήθειες, Ν4172 κτλ) μπαίνουν αυτόματα ή πρέπει να τις συμπληρώσει ο φορολογούμενος; (Σε Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
socratesn έγραψε:Για να παρω μια δευτερη γνωμη,για εισοδημα απο 4μηνη πρακτική με χρηματα εξολοκληρου απο πανεπιστημιο/εσπα, κανω φορολογικη δηλωση ?Κ αν κανω φορολογουμαι ή θεωρειται αποζημιωση or smthing?

<

Κάνεις.
Εισόδημα από μισθωτή εργασία, αφορολόγητο (και το τεκμαρτό) μέχρι 9550€ κλπ κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#124383 Ευχαριστω για την απαντηση!Το παρακάτω δεν παιζει ρολο δηλαδη?

Οπως προκύπτει από το άρθρο 12 του Ν. 1351/83 για την "Εισαγωγή φοιτητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και άλλες διατάξεις", το άρθρο 2 παρ. 2 του ΠΔ 174/85, την Κ.Υ.Α. Αρ Ε5/1797/20-3-86 (Φ.Ε.Κ.183 τα. Β΄/14-4-86), την Κ.Υ.Α. Αρ Ε5/4825/16-6-86 (Φ.Ε.Κ.453 τ. Β΄/16-6-86) η Πρακτική Άσκηση των φοιτητών αμείβεται και η αποζημίωση των ασκουμένων ορίζεται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Οι φοιτητές αυτοί δεν αποκτούν άλλο δικαίωμα εργασιακής ή συνταξιοδοτικής μορφής. Η αποζημίωση που λαμβάνουν δεν υπόκειται σε κρατήσεις ή εισφορές υπέρ του Δημοσίου και φόρους, άρα καταβάλλεται ακέραια.

<
Άβαταρ μέλους
By DAP
kacey έγραψε:ρε συ, μη διαβαζεις τετοιες μαλακιες. Ειναι απιστευτο το ποσες πιπες μπορουν να χωρεσουν σε μια σελιδα...

Καθε παραγραφος και μια |λογοκρισία|.....