Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By VPap
224v έγραψε:
VPap έγραψε:
224v έγραψε:Αληθεια ποιον μεγα Αλεκο εννοεις??? Μαλλον τον Μεγα Αλεξανδρο εννοεις οποτε θα σου ελεγα να περασεις καποια στιγμη από Αφγανισταν και γυρω περιοχες να μαθεις τι πιστευουν οι κατοικοι εκει τοσα χρονια μετα….αλλα δεν θα το κανεις γιατι η αληθεια είναι κατι που δεν βολευει πολλες φορες τα πιστευω μας...

Τι σημασία έχει τι πιστεύουν τωρα οι Αφγανοί για τον σφαγέα της καρδιάς μας;

Α!!!! Νομιζα ότι εχεις γνωσεις ιστοριας… Αστο μην το ψάχνεις ζησε στον κοσμο σου...

Έσφαξε ή δεν έσφαξε τον μισό (γνωστό) πλανήτη ο Αλέκος βρε γλυκούλη;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#562736 ε ναι ειναι γνωστο πως ο αλεκος ειναι μονο γνωστος επειδη εσφαζε ανθρωπους...
Άβαταρ μέλους
By VPap
cabala10 έγραψε:ε ναι ειναι γνωστο πως ο αλεκος ειναι μονο γνωστος επειδη εσφαζε ανθρωπους...

Όταν έχεις σφάξει τον μισό πλανήτη, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.

Εκτός φυσικά αν οι πηγές σου είναι τα βιβλία "ιστορίας" του ελληνικού λυκείου οπότε απλά σε λυπάμαι. :)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#562744 Είναι γεγονός ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε καταδικασθεί ως εγκληματίας πολέμου από το δικαστήριο της Αντιοχείας και ότι εκκρεμούν αποζημιώσεις που είχαν εκδικαστεί υπέρ του Ξέρξη και άλλων 785 οικογενειών από Περσία.

Σε αντίθεση με άλλα κράτη της αρχαιότητας που έλυναν τις διαφορές τους με διπλωματικό τρόπο.

Αυτά τα λεφτά αλήθεια ποιος τα πληρώνει τώρα;
Ζάεφ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By VPap
EDDIE_147 έγραψε:Είναι γεγονός ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε καταδικασθεί ως εγκληματίας πολέμου από το δικαστήριο της Αντιοχείας και ότι εκκρεμούν αποζημιώσεις που είχαν εκδικαστεί υπέρ του Ξέρξη και άλλων 785 οικογενειών από Περσία.

Σε αντίθεση με άλλα κράτη της αρχαιότητας που έλυναν τις διαφορές τους με διπλωματικό τρόπο.

Αυτά τα λεφτά αλήθεια ποιος τα πληρώνει τώρα;
Ζάεφ; :hmmm:

Δεν σας μάθανε να κάνετε διάλογο στο Ντιρι καλε μου; Τόσα λεφτά έδωσε ο τάτις...!

Μπορείτε να το στολίσετε όπως θέλετε, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Αλέκος ήταν μία σερβιέτα με τατι ίσιουζ που κανονικά θα έπρεπε να έχει λέγκασι αντίστοιχο του Χίτλερ.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
VPap έγραψε:
cabala10 έγραψε:ε ναι ειναι γνωστο πως ο αλεκος ειναι μονο γνωστος επειδη εσφαζε ανθρωπους...

Εκτός φυσικά αν οι πηγές σου είναι τα βιβλία "ιστορίας" του ελληνικού λυκείου οπότε απλά σε λυπάμαι. :)

και οι αιγυπτιοι εσφαξαν κοσμο και κοσμακη αλλα κατι μου λεει πως ο κοσμος δεν τους ξερει μονο για αυτο... :roll:
Άβαταρ μέλους
By VPap
Hellenic tifosi έγραψε:Lol, κρίνουμε τα γεγονότα του 300πχ με τα κριτήρια του 2019μχ.

Βαγγελη μου, ο αλεκος ηταν σφαγεας με ολα τα πιθανα κριτηρια.

Εγω πιστευω οτι πρεπει να δωσουμε το λεγκασι στους Μακεδονες να ξεμπερδευουμε.
Άβαταρ μέλους
By VPap
cabala10 έγραψε:
VPap έγραψε:

και οι αιγυπτιοι εσφαξαν κοσμο και κοσμακη αλλα κατι μου λεει πως ο κοσμος δεν τους ξερει μονο για αυτο... :roll:

Θλιψη. Αυτα ειναι τα κακα της μετριας δημοσιας παιδειας. :(
Άβαταρ μέλους
By pro
VPap έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Lol, κρίνουμε τα γεγονότα του 300πχ με τα κριτήρια του 2019μχ.

Βαγγελη μου, ο αλεκος ηταν σφαγεας με ολα τα πιθανα κριτηρια.

Εγω πιστευω οτι πρεπει να δωσουμε το λεγκασι στους Μακεδονες να ξεμπερδευουμε.

Κι εσυ λες κουταμαρες με ολα τα πιθανα κριτηρια.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#562795 Vpap στο Deree διδάσκουν όλη την αλήθεια για το Μεγαλεξανδρο.
Για τις εκατόμβες αθώων που εσφαξε, για τις καταδίκες ως εγκληματίας πολέμου, για το τι αιμοσταγες κτήνος ήταν.

Εσύ γιατί υποκρυπτεις την πραγματικότητα και τον παρουσιάζεις ως κάτι light;
Είσαι από αυτούς τους Μακεδονομάχους που πάνε στην παραλία με σάρισα αντί για ομπρέλα;
:thumbsdown:

Για τις πολεμικές αποζημιώσεις που έπρεπε να καταβάλει το βασίλειο της Μακεδονίας στην Περσία μόκο ε;
:thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By VPap
#562797 Πολλα τατι ισιουζ.

Ιν αδερ νιουζ, εχω ξεκινησει πετιτιο για να δικαστεί ο μεγας αλεκος μετα θανατον ως εγκληματιας πολεμου απο το διεθνες δικαστηριο της χαγης. Δεν θα βάλω εδω το λινκ για να μη θεωρηθει οτι χρησιμοποιω το φορουμ για ιδιο όφελος αλλα οποιος θελει ας μου στειλει πμ και θα ενημερωθει αμεσα για το πως μπορει να βοηθήσει.

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#562798 Έχει ήδη καταδικαστεί από το δικαστήριο της Αντιοχείας. :rtfm:

Για τις αποζημιώσεις εξακολουθείς να κάνεις την κότα. :x
Οι Πέρσες θα αποζημιωθούν όσο και αν προσπαθούν κάποιοι σαν του λόγου σου να υποκρυψουν την ιστορία.

https://www.acg.edu/dereeacg/academics_ ... ?major1=39

:rtfm: