Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
GeorgT έγραψε:Για πειτε τωρα απο που παίρνουμε ενα ζευγάρι ασπρα σταρακια χαμηλά να κάνουμε καλο blend in στα Καλαμαριωτικα στέκια!

Aπό έξω δεν ψήνεσαι; Πλέον με τις μούφες που έχουν φέρει οι μαύροι δεν ξέρεις αν θα πέσεις σε τέτοιο ακόμα και από μαγαζί. Του αδερφού μου πάντως είναι αυθεντικά αλλά ήρθαν απ έξω.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#118458 Αυτα των μαύρων ειναι λες κ αυτοκαταστρεφονται (ειχε πάρει παλια φιλος air max κ διαλύθηκαν σε χρονο dt :lol: )

60 ειναι πολλα για παπούτσια σαν τα σταρακια αλλα 45 που παιζουν Γερμανία ειναι πιο "σωστή" τιμη! Στο κάτω κάτω ειναι επένδυσή για μια ζωη, ο μονος τροπος να χαλάσουν ειναι να τα γεμίσεις βενζινα κ να κανεις εμπρησμό σε καμια οικοδομή στη Καλαμαριά!
Άβαταρ μέλους
By elvet
GeorgT έγραψε:...Στο κάτω κάτω ειναι επένδυσή για μια ζωη, ο μονος τροπος να χαλάσουν ειναι να τα γεμίσεις βενζινα κ να κανεις εμπρησμό σε καμια οικοδομή στη Καλαμαριά!

Θύμισέ μου να σου δείξω τα δικά, να καταλάβεις πόσο εύκολα διαλύονται (και δεν έχουν πατήσει στην Καλαμαριά)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#118494 Για αυτο ρε συ. Τα πεζοδρομια στην Καλαμαρια ειναι premium. Ρωτα και τον corsair.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#118551 Καλά το για μια ζωή είναι λίγο υπερβολή για παπούτσι των 50-60ε.

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#118557 ΕΕΕ οταν ειναι 7-8 ζευγάρι παπουτσιών (κ βαλε) που να χαλάσει! (να σας δείξω ενα ζευγάρι 3 ετών που εχω ειναι σε κατάσταση καινούργιου), ακομα κ τις :inlove: που εχει ενα ζευγαρι 5τιας κ το εχει σκίσει σε σχεδον ολα τα ταξίδια κρατάνε αψογα (ουτε οι ταρίφες στα οκταβια τοσα χιλιόμετρα)!

O elvet δε ξερω τη μαμουνιες εκανε κ τα διάλυσε αλλα κατι υποψιάζομαι! :lol: (κανενα μυτοτακουνο)

Σταρακια, σωλήνα fly κ τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεε :metalo: νιώστε λιγο, μη βλέπετε μονο το Kung fury!!
Άβαταρ μέλους
By Chris
#118559 Είναι στον άνθρωπο, κι εμένα όλα μου τα παπούτσια είναι σαν καινούρια, άλλοι τα καταστρέφουν σε 6 μήνες

< using some app
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#118613 10 μήνες με το ζόρι :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#118618 Είναι Beta γι' αυτό.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
vasilis έγραψε:10 μήνες με το ζόρι :rtfm:

Εικόνα

Μόνο 10 μήνες σου βγάζουν τα beta?? :omg:

Όλη μέρα τα φοράς? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#119014 κανα 12ωρο τη μέρα μωρέ :lol:
οι άλλες μάρκες κρατούσαν 3-4 μήνες :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
vasilis έγραψε:κανα 12ωρο τη μέρα μωρέ :lol:
οι άλλες μάρκες κρατούσαν 3-4 μήνες :lipsealed:

Αν δεν είσαι όλη μέρα στο εργοτάξιο δεν βρίσκω το λόγο να το κάνεις... Μόλις φτάσω στο αυτοκίνητο τα αλλάζω πάραυτα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#120328 Εικόνα

Εικόνα

τα καινουργια παπουτσια του rocsta,

οκ λιγο φλωρικα αλλα πολυ |λογοκρισία| και καλη ποιοτητα δερματος.