Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#505247 Έχω ένα παλιότερο μοντέλο της Sony, ακέραιο και λειτουργικό σαν την πρώτη μέρα. Δεν τρέχω κανέναν αγώνα χωρίς αυτά. Ούτε κινητά ούτε χαζά και καλώδια για μουσικές. Εξαιρετική αγορά.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
dimik έγραψε:Κι άλλοι ευχαριστημένοι πελάτες του Nikos!

< >
Ποιος Νίκος; Public Web offer.
JarnoT έγραψε:Έχω ένα παλιότερο μοντέλο της Sony, ακέραιο και λειτουργικό σαν την πρώτη μέρα. Δεν τρέχω κανέναν αγώνα χωρίς αυτά. Ούτε κινητά ούτε χαζά και καλώδια για μουσικές. Εξαιρετική αγορά.
Για το τρέξιμο έχω το κινητό με καλώδιο, με ειδικά ακουστικά. Αν και ποιο τρέξιμο πλέον...
Αυτά είναι για τη θάλασσα.

.
Άβαταρ μέλους
By skous
kyr80 έγραψε:
dimik έγραψε:Κι άλλοι ευχαριστημένοι πελάτες του Nikos!

< >
Ποιος Νίκος; Public Web offer.
JarnoT έγραψε:Έχω ένα παλιότερο μοντέλο της Sony, ακέραιο και λειτουργικό σαν την πρώτη μέρα. Δεν τρέχω κανέναν αγώνα χωρίς αυτά. Ούτε κινητά ούτε χαζά και καλώδια για μουσικές. Εξαιρετική αγορά.
Για το τρέξιμο έχω το κινητό με καλώδιο, με ειδικά ακουστικά. Αν και ποιο τρέξιμο πλέον...
Αυτά είναι για τη θάλασσα.

.

Για πες. Τα δοκιμασες στο κολύμπι?

< >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#505463 Πρώτη δοκιμή πετυχημένη. Έχει αρκετά λαστιχάκια, για να προσαρμόσεις αυτό που σου ταιριάζει στο αυτί. Στο 1 χλμ και κάτι που κολύμπησα σήμερα(δεν άντεξα παραπάνω, γιατί έκανα τη μλκία να πάω βαθιά), δεν πήραν νερό, και άκουγα κανονικότατα. Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία εξωτερικών θορύβων. Φαντάζομαι αν το απενεργοποιήσεις θα είναι ακόμα καλύτερα, αλλά θέλω να έχω μια επαφή με το περιβάλλον. Για να μην έρθει κανένας μλκας με βάρκα και με κόψει στη μέση.
Αλλάζεις εύκολα φακέλους και τραγούδια. Αδιάφορο μόλις ξεκινήσεις να κολυμπάς, αλλά σημαντικό. Γιατί το προηγούμενο που είχα, ξεκινούσε πάντα από το ίδιο τραγούδι. Προσαρμογή στο κεφάλι απλά καλή. Καλύτερη πάλι από τον κινέζο(που συνέχεια είχα κόκκινο σβέρκο), αλλά με το σκουφάκι υπάρχει ένα πρόβλημα.

υ.γ. σήμερα κρύωσα... Γιαλό-γιαλό από αύριο πάλι.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2660512856
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#505751 Πέρασα από φάση μουσικής στο τρέξιμο αλλά αφότου πήρα το garmin ρολόι έγινα μινιμαλιστής και τρέχω χωρίς κινητό και χωρίς μουσική. Είναι ώρα που τρέχω, τίποτα άλλο. Δεν θέλω ούτε να μιλήσω ούτε να ακούσω κάποιον. Ησυχία, ηρεμία, στιγμές απομόνωσης, ακούω το περιβάλλον, τα πουλάκια, τον άνεμο, την αναπνοή μου και τον ήχο των βημάτων μου (και τους τουρίστες). Και το μυαλό μου είναι ελεύθερο να αναπολήσει, να ονειρευτεί, να ξεφύγει.
Φάση είναι, θα περάσει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#505754 Εγώ όταν τρέχω στον δρόμο ακούω με το μεγάφωνο. Έτσι ακούω κάθε ήχο γύρο μου. Αυτοκίνητα, πεζούς, ποδηλάτες. Με ακουστικά δεν ακούς ποδηλάτες κ είναι επικίνδυνο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#505762 Μόλις παρήγγειλα το https://www.you.gr/telephony-networking/wearables-accessories/wearables/sportswatch-xiaomi-mi-amazfit-pace-black

Είναι σε προσφορά -€30!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#505773 Συνήθως φοράω Wireless ακουστικά (Χμ... χαμηλό Bitrate :-) ) , ακούω απο μουσική μεχρι και ...ΣΚΑΙ
Εκτός και πάω την αυγή που γίνεται χάμος απο τιτιβίσματα και εχει φάση, η άμα εχει κανα χιόνι κάτω και άκουγεται ο βηματισμός ωραία κτλ
Άβαταρ μέλους
By JimClark
KiloMeater έγραψε:...ΣΚΑΙ

νταξ, το τερμάτισες. Πες οτι ανεβάζεις ρυθμούς όταν ακους και μπουσδούκου. Ω ρε φιλε, έλεοc :dizzy: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
PeterPan έγραψε:Εγώ όταν τρέχω στον δρόμο ακούω με το μεγάφωνο. Έτσι ακούω κάθε ήχο γύρο μου. Αυτοκίνητα, πεζούς, ποδηλάτες. Με ακουστικά δεν ακούς ποδηλάτες κ είναι επικίνδυνο.

Απλώς αυτο μπορεί να ειναι λίγο ενοχλητικό για τους γύρω σου.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#505780 Με ανοιχτού τύπου ακουστικά εγώ πάντα, σε χαμηλή ένταση και ναι ακούω τα πάντα. (στις λίγες φορές που τρέχω σε δρόμους δημόσιους)