Κ από τη μια να το προσφέρουν σαν ευκαιρία να αυξήσεις την πελατεία σου , αφού θα διαφημιστείς κ θα σε στηρίζουν τα υπόλοιπα μέλη για να πάρουν εκπτώσεις κ από την άλλη να μειώσεις τα έξοδα σου γιατί θα αγοράζεις απο συνεργαζόμενους κ θα κερδίζεις πόντους .
Πολύ lyoness
Το πήγαν ένα βήμα παραπέρα ότι το πόσο που θα δώσεις αρχικά , κ μπορείς μόνο μέχρι 3000 ευρώ , (ανά μέλος πχ της οικογένειας) , θα το εξαργυρώσεις άμεσα , αλλά ταυτόχρονα θα σου δώσουν κ μετοχές τα επόμενα 3 χρόνια όποτε πιθανόν θα γίνεις ζάπλουτος μιας κ θα έχεις πάρει στην γέννηση της εταιρίας της Ασίας κλπ κλπ κλπ
Ένιωσα αρκετά άβολα , καθότι η συζήτηση έγινε κατά την επίσκεψη μου σε συνεργάτη για άλλο λόγο κ δεν ήθελα από τη μια να πω που κάτι που θα στεναχωρήσει τον συνεργάτη αλλά από την άλλη ήθελα να απεμπλακω.
Θα έχω κ τηλεφώνημα τις επόμενες μέρες από ότι φαντάζομαι κ θα πρέπει να αποφύγω ευγενικά , μιας κ ο συνεργάτης έχει οικογενειακή σχέση με το μέλος που μου το πρότεινε .
Προσοχή λοιπόν !
Βασίζονται αρκετά στην ημιμάθεια , μιας κ ανέφεραν την πορεία των κρυπτονομισματων, την Amazon κλπ σαν παραδείγματα που εκτοξεύτηκαν κ μαζί κ όσοι πίστεψαν σε αυτά .