Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#240078 Τελικά πουτσεν μπλαου.Είμαι τυχερός κτλ μιας και έχει οπτική ίνα και κουτί εδώ αλλά η προσφορά του οτε ισχύει μόνο αν μείνω στην παλιά γραμμή που μου λέτε ότι θα πιάνω το πολύ 12 και εκείνοι εγγυονται 16+.
Αν με βάλουν σε νέα καμπίνα με το ίδιο πρόγραμμα θέλουν 40 ευρώ το μήνα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#240082 Τα 40€ δεν σου τα είπαν για 30άρι VDSL?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#240085 cosmonaut βάλε vdsl είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#240095 Ναι ήρεμα.Κάνω πολύ απλή χρήση του ίντερνετ και σίγουρα δε χρειάζομαι Vdsl.Τα 40ευρώ δε μου τα είπαν για 30άρι Vdsl αλλά για το 24άρι που μου δίνουν με το τωρινό πρόγραμμα απλά αν με συνδέσουν με την οπτική ίνα σε νέα καμπίνα.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#240100 Edit.Βλέπω στο site της cyta ότι για υφιστάμενους πελάτες με νέα 24μηνη δέσμευση μου δίνει στα 23 ευρώ που πληρώνω τώρα το ''24άρι'' απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες προς κινητά.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#240109 τα σπάει ο οτε σούπερ πανάκριβος

από τη cyta όπως έχω χιλιοπεί θα έμενα μακριά, στη δουλειά μόνο κακές εμπειρίες έχω
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#240110 Και ο προισταμενος μου εφυγε απο cyta και πηγε Οτε. Ηταν δυσαρεστημενος με τους κυπριους
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#240111 40ρι => vdsl. Κανονικά μέχρι πρόσφατα δεν επιτρεπόταν να κουμπώνονται οι ADSL χρήστες στην οπτική ίνα. Ακούω όμως ότι το κάνει αρκετά τελευταία ο ΟΤΕ, δεν ξέρω αν βγήκε κάποια νέα οδηγία από την ΕΕΤΤ που να το επιτρέπει πλέον.

αφού έχεις καμπίνες δες για Wind VDSL, δίνει κανονικά από καμπίνα και έχει καλύτερες τιμές. Once you go VDSL...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#240114 Όλοι από καμπίνα δίνουν vdsl εκτός αν μένεις δίπλα στον υποσταθμο του ΟΤΕ

Διαφορετικά δε θα πιαναμε 50αρια, 50αρια πιανουμε επειδή μας συνδέουν με καμπίνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#240115 Πληκτρολογησα αλλη μια φορα τον τηλεφωνικο αριθμο του σπιτιου.
Μη διαθεσιμο στην περιοχη μου..

Χτυπαω το τηλεφωνο απο τα coffee island που παραγγελνω καφε (Λαμπρινη) Διαθεσιμο το 30αρι...
700-1000 μετρα αποσταση μεταξυ μας :(
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 31 Μαρ 2016, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#240116 Το ίδιο ζούσα κι εγώ για κάνα χρόνο που ήμουν σε μία τρύπα στη περιοχή που όλοι γύρω μου είχαν εκτός από τη γειτονιά μου

Υπομονή...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#240118 Κανω υπομονη.
Αλλα καπου καπου με πιανει το παραπονο.
Βεβαια βλεπω οτι υπαρχουν και χειροτερα οποτε προσπαθω να ειμαι λογικος.

Για αυτην την παπαρια που διαφημιζαν Κοσμοτε και Βονταφον με διαστημικο ιντερνετ δεν ξαναακουσαμε κατι :sleep:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
QsisVTS έγραψε:Όλοι από καμπίνα δίνουν vdsl εκτός αν μένεις δίπλα στον υποσταθμο του ΟΤΕ

Διαφορετικά δε θα πιαναμε 50αρια, 50αρια πιανουμε επειδή μας συνδέουν με καμπίνα

Δεν δίνουν όλοι από καμπίνα. Η cyta πχ δίνει μόνο από το αστικό κέντρο εφόσον είναι <800μ και μέχρι πριν λίγο καιρό δεν έδινε και η forthnet. Τώρα δίνει, όπως σωστά λες και σ'εσένα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#240125 Από μία απόσταση και πέρα όμως αν έδιναν από το κέντρο θα γελαγε και το παρδαλο κατσίκι, θα υπήρχε ελάχιστη διάφορα από ADSL, μπορεί και καθόλου και τσαμπα τα λεφτά

Άντε τώρα να σταματήσει και αυτή η βλακεία με τα κλειδωμένα 50 και ας δίνουν όσο μπορεί να σηκώσει η γραμμή μπας και δούμε 70-100+ γιατί το 50αρι για το vdsl πρέπει να είναι ότι ήταν το 8αρι για το ADSL που σε νόρμαλ συνθήκες το πιάνουν όλοι και στο έως 24 όσο έπιανες

Η δική μου δεν έχω κάτσει να υπολογισω μέχρι πόσο μπορεί να πάει :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
Dimitris_P έγραψε:Κανονικά μέχρι πρόσφατα δεν επιτρεπόταν να κουμπώνονται οι ADSL χρήστες στην οπτική ίνα.

Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά από κανονιστικής άποψης υποθέτω ότι η απαγόρευση αυτή σχετίζεται με το αν δίνεται και λιανική και χοντρική υπηρεσία από την ίδια καμπίνα, δηλ. να μη δίνει ο ΟΤΕ ADSL 20-24 (πριν 2-3 σελίδες έβαλε ο melos86 ένα 24011 που είναι πολύ κοντά στο θεωρητικά μέγιστο :omg: ) από καμπίνα και ο Χ άλλος πάροχος υποχρεώνεται να πάει με 6-8 στο κέντρο. Αν όμως η καμπίνα έχει επαρκή αριθμό πορτών και δίνει και χοντρική σε άλλους παρόχους, δεν (νομίζω να) υπάρχει θέμα.