dimik έγραψε:Σου πάει το μουστάκι, θα συνδυαζα γλόμπος+μουστάκι στην περίπτωση σου, σαν πορνοσταρ των 70s
< >
Ναι. Βασικά σκέφτηκα αν πρέπει να ξεκινήσω αρχικά από το μαλλί.
Αλλά αν έμενα με το μουστάκι, μετά η Μπούσαινα δεν με κυκλοφορεί.
Βέβαια με περιμένει ο g. Κάτσε να ανοίξει και το blue oyster.
elteo έγραψε:Mπούσο μια χαρά έγινες. Τρίτο στάδιο ΦΠΕ+ανάρτηση.
gianik έγραψε:Εμπ1 Busso...
.
elteo έγραψε:gianik μια ο διπλωμάτης μια ο Μπούσος θα γίνεις παρεξηγήσιμος.Μην μου τον θυμίζεις τον τουρλοκωλο...![]()
.
.
Εδω και δεκαετιες εχω αυτη τη φαλτσετα (απο αυτες που σπας τη λεπιδα στα 2 και βαζεις μεσα τη μιση):

Στο 90% της ζωης μου ημουν με πολλα μουσια, μουσακια και διαφορων ειδων σχεδια. Οποιος εχει κανενα μουσακι και δυσκολευεται να παρει τα γυρω-γυρω με απλο ξυραφι μια φαλτσετα ειναι MUST HAVE. Λες και ζωγραφιζεις με το μολυβι στο χαρτι ειναι απο ακριβεια. Κυριολεκτικα κοβεις ακομα και μια τριχα ωστε να το φερεις εκει που θελεις.
Αλλα κι οποτε αποφασισα να ξυριστω εντελως, δεν εχασα την ευκαιρια για μια κοντρα ξυρισμα με τη φαλτσετα. Απολαυση.
Εδω και τοσα χρονια εχω σκεφτει απειρες φορες να δοκιμασω καποια αλλη φαλτσετα αλλα ακομα δεν αξιωθηκα. Βλεπω κατι σουπερ μοντελα που παιζουν στην αγορα!
Geo f1 έγραψε:Μπουσε καποιον μου θυμιζεις σπαω το κεφαλι μου.

Μου ηρθε!!!!
Δεν μοιαζει???
Αγγλουπας!!
Giuseppe Busso έγραψε:Πσσσς εσύ πήρες μπόμπα κυριολεκτικά. Ωραίος.
Λοιπόν. Ξεκινάω.
Μέρες με τρώει και μένα να το κάνω για πρώτη φορά στη ζωή μου.
Προχθές που γυρίζω από το μαγαζί
Λέω θα το κάνω.
Χθες λοιπόν ξεκινάω...
Πρώτο στάδιο βάζω πρόγραμμα στον Faidon Georgitsis development
Δεύτερο στάδιο λέω θα βγάλω το spoiler για χαμηλότερο Cd. Ήθελα μεγάλες τελικές και χαμηλή κατανάλωση
Τρίτο στάδιο λέω πάω όλα για όλα. Κατεβαίνω Τυμπάκι. Αφαιρώ έρμα και φούλαρα αγωνιστική 120 οκτάνια.
![]()
Πολυ καλο αποτελεσμα. Μολις ανακαλυψες οτι το "της μοδας" δεν λεει τιποτα, τι σου παει ειναι.
Giuseppe Busso έγραψε:Λοιπόν. Ξεκινάω.
Άλλος άνθρωπος, δεν βρίσκω καμία ομοιότητα μεταξύ 1ης και 3ης φώτο
12 χρόνια ξυρίζομαι με πινέλο-κρέμα-ξυράφι, δις τον μήνα.
Έχω την εντύπωση ότι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα πετσοκοφτώ ή θα ταλαιπωρηθώ.
Πολλά μπράβο στον Σταρόβα, τον παρακολουθώ κι εγώ. Το κάνει με άνεση
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)