Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
sknipper έγραψε:italakias η προσπάθειά σου να ασκήσεις ψυχολογική βία και να σπείρεις διχόνοια και αμφιβολία είναι εντελώς παιδιάστικη, περίμενα κάτι καλύτερο. Παρουσιάζει στοιχειώδη λάθη.
Αυτοί που ήρθαν στο παρόν φόρουμ αποτελούσαν την ψυχή και ζωή του παλιού. Θα περάσει πολύς καιρός, χρόνια για να ξαναδημιουργηθεί αντίστοιχο δυναμικό (και μάλλον όχι αντίστοιχης ποιότητας, ποικιλότητας και γνώσεων). Οι χιλιάδες εγγεγραμμένοι είναι απλά ανύπαρκτοι.... εδώ και χρόνια. Χωρίς ενεργά μέλη, με πενιχρά μέσα και λάθος τακτική θα παιδεύεται να ελέγξει τους νέους αλλά και να προσελκύσει επόμενους. Ναι υπάρχει τεράστιο περιεχόμενο και μόνο αυτό υπάρχει. Όποιος έρχεται θα κοιτάει. Αν όμως ρωτάει ή θέλει κουβέντα δε θα βλέπει να γίνονται πολλά και θα φεύγει.
Η πρόοδος του νέου είναι πολύ θετική και η πορεία του εκτός απροόπτου είναι αρκετά προβλεπόμενη. Αρχική άνοδος από την μαζική έξοδο (σαφώς καλύτερη από οποιεσδήποτε προβλέψεις μια και ήρθαν σχεδόν όλοι οι ενεργοί αλλά και μέλη που δεν έγραφαν πια στο παλιό) ακολουθούμενη από σταθερότητα και χρόνο για δημιουργία βάσης και σχηματισμό κρίσιμης μάζας μελών (αυτά είναι δηλαδή εντελώς αναμενόμενα και δεν αποτελούν ένδειξη αποτυχίας ή περιθωριοποίησης). Αυτά θα προσελκύσουν νέα μέλη με σταθερή από εκεί και πέρα άνοδο.

Ελεος σε φορουμ γραφουμε,τι ψυχολογικη βια μου λες .
Αλλα επειδη κατι δεν αρεσει το βαφτιζεις οπως σε συμφερει,διχονοια και ιστοριες.
Και επειδη οτι και να γραψω σωστο λαθος ,παλι θα μεταφραστει οπως σε συμφερει ,απλα δεν απαντω.
Ο χρονος θα δειξει .
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
#9536 εχω την εξης απορια για τη σχεση παλαιου και νεου φορουμ.
"καποιο εβαλαν λινκ του νεου στο παλαιο, ανακοινωσεις επι ανακοινωσεων στο παλαιο για τη δημιουργια του νεου, προτροπη για μεταγραφες στο νεο, κλπ"

Οι διαχειριστες του παλαιου φορουμ ΓΙΑΤΙ αφησαν την εξελιξη αυτη χωρις να σβηνουν τα μηνυματα αυτα, που στο κατω κατω θα ειχαν και δικαιο? (προφανως και ηταν ηια τους 4ΤΦ ενα εσωτερικο σαμποταζ).

Δεν τους εχω ουτε για χαζους ουτε για αδιαφορους αφου μπηκαν σαυτο το λουκι αφιλοκερδως.

ΔΕΝ Ειναι παραλογο να υποψιαζομαι οτι ολο αυτο το τζερτζελο ηταν προγραμματισμενο για χψζ λογους και η μεταφορα των μελων να γινει συντετΑγμενα, με σχετικες εκκαθαρισεις και δινοντας νεα πνοη...μηπως τα 2 φορα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια με ενα φιλτρακι στη μεση?

Σιγουρα δεν ειναι κακη κινηση, ισα ισα εξαιρετικη εκ μερους των 4ΤΦ να ανανεωθουν εν των ενδω. Brilliant.

Γινονται πραγματα που δεν λεγονται, καθως και το αντιστροφο.

Σας υπενθυμιζω οτι ειμαι απο του πιο πολυμπαναρισμενους στο 4ΤΦ με ολα τα νικς μου και ελπιζω να τα καταφερω και εδω, απλα ισως χρειαστω λιγο χρονο. (1)

Φιλικα για ολους / Τασος

(1) βαλτε το αγαπημενωτερο θεμα μας ξανα στις ελευθερες συζητησεις
Τελευταία επεξεργασία από ELTASSOS και 14 Σεπ 2014, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#9537 ναι, υπάρχει υποχθόνιο σχέδιο. Το φιλτράκι στη μέση είναι όλο το ζουμί.
Καλύτερα να απέχεις. Γίνονται ΤΕΡΑΤΑ πίσω από την πλάτη των χρηστώνΕ
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
mjacob έγραψε:ναι, υπάρχει υποχθόνιο σχέδιο. Το φιλτράκι στη μέση είναι όλο το ζουμί.
Καλύτερα να απέχεις. Γίνονται ΤΕΡΑΤΑ πίσω από την πλάτη των χρηστώνΕ

1.διακτινισμος μελων δια της μεθοδου του "παπα".
2. δεν ειναι υποχθονιο, ευφυεστατο ειναι το σχεδιο αν ειναι ετσι.
3. θα ακολουθησω την συντηρητικη αγωγη που μου προτεινεις περι αποχης, αλλα ετσι, αν απεχω δηλ. πως θα
μπαναριστω? (καπου χανει η συνταγη σου γιατρε μου)

Θα μου φτιαξεις ενα θεματακι για ΧΑ?....διοτι αν το φτιαξω εγω θα με πουν εγκαθετο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#9547 Δεν χρειάζεται χωριστό θέμα η Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν θέματα για πολιτική, για αστυνομικές συμπεριφορές, για απρεπείς συμπεριφορές, κ.ο.κ, οπότε η δράση της θα καλύπτεται πλήρως.
Για σχόλια και ποστ που είναι ρατσιστικά, προάγουν το μίσος, ή οτιδήποτε τέτοιο, οι mod θα σβήνουν χωρίς δεύτερη κουβέντα, το έχουμε ξαναπεί, το λέμε και στον κανονισμό.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
ELTASSOS έγραψε:2. δεν ειναι υποχθονιο, ευφυεστατο ειναι το σχεδιο αν ειναι ετσι.
3. θα ακολουθησω την συντηρητικη αγωγη που μου προτεινεις περι αποχης, αλλα ετσι, αν απεχω δηλ. πως θα
μπαναριστω? (καπου χανει η συνταγη σου γιατρε μου)

-το "υποχθόνιο" δεν είναι αντώνυμο του "ευφυούς"

-το αποτέλεσμα μετράει. Βan, αποχή, ποτέιτο-ποτάτο.
Άβαταρ μέλους
By nass
#9602 Μ΄αρέσουν τα αντικειμενικά σχόλια για τους παλιούς διαχειριστές του 4TF :whatever:

Ο ένας κάργα στα ρατσιστικά, προσβλητικά ποστ μίσους, αποβάλλεται ---> φταίει το παρεάκι
Ο άλλος ειρωνεύεται και προκαλεί συνέχεια, νομίζοντας ότι είναι η διάνοια του αιώνα και η συμμετοχή του περιποιεί τιμή ---> αποβλήθηκε άδικα
Ο τρίτος τρολάρει και βρίζει σε όλα τα θέματα ενοχλώντας συνέχεια ---> φταίνε οι mods
Ο τέταρος φτιάχνει δεκάδες κλώνους, επιμένοντας να επιστρέφει εκεί όπου είναι ανεπιθύμητος ---> |λογοκρισία| το φόρουμ και ας κάνω τα πάντα για να συμμετάσχω
κτλ. κτλ.

Το μεγαλύτερο (μεταξύ άλλων, σύμφωνοι) λάθος της παλιάς διαχείρισης ήταν ό,τι ήταν περισσσότερο ανεκτική απ΄ό,τι έπρεπε και έδωσε σε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες έδωσε περισσότερες ευκαιρίες να διορθωθούν απ΄ό,τι άξιζαν.

EDIT: Ιδιαίτερα έσπασα πλάκα που με το που άλλαξε η διαχείριση και ήρθε ο Φαραώ, ορισμένοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι μπαναρισμένοι έφτιαξαν νέο κωδικό, τους πιάστηκε η γλώσσα στο γλύψιμο "τι καλή η καινούργια διαχείριση, που ο Αλλάχ να μου κόβει χρόνια και να της δίνει ώρες" κοίτα όμως πλάκα, που ξανάλλαξε η διαχείριση και τους ξαναμπανάρισε (επιβεβαιώνοντας τα πεπραγμένα της παλιάς) :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#9610 Το μεγαλυτερο λαθος της παλιας διαχειρησης δεν ηταν τα ban που δεν εδωσε, αλλωστε οι γνωστοι μια χαρα μπαναριστηκαν.
Το προβλημα ηταν οτι στα πλαισια της πολιτικης ορθοτητας και των ισων αποστασεων, αφησατε να πλημμυριζει το φορουμ απο μπουρδολογιες. Στο φορουμ εκτος απο μοντ εισαι και ο χρηστης nass, αν ειχατε κοψει το τρολαρισμα απλα βαζοντας στη θεση τους ορισμενα ατομα που απλα μπαιναν γραφουν τον πονο τους, θα ηταν αλλη η μοιρα του, imo
Άβαταρ μέλους
By bibendum
rx8_drifter έγραψε:Το μεγαλυτερο λαθος της παλιας διαχειρησης δεν ηταν τα ban που δεν εδωσε, αλλωστε οι γνωστοι μια χαρα μπαναριστηκαν.

Στους οποιους επισης γνωστους εχει δοθει βημα εδω :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Tsargy
nass έγραψε:Μ΄αρέσουν τα αντικειμενικά σχόλια για τους παλιούς διαχειριστές του 4TF :whatever:

Ο ένας κάργα στα ρατσιστικά, προσβλητικά ποστ μίσους, αποβάλλεται ---> φταίει το παρεάκι
Ο άλλος ειρωνεύεται και προκαλεί συνέχεια, νομίζοντας ότι είναι η διάνοια του αιώνα και η συμμετοχή του περιποιεί τιμή ---> αποβλήθηκε άδικα
Ο τρίτος τρολάρει και βρίζει σε όλα τα θέματα ενοχλώντας συνέχεια ---> φταίνε οι mods
Ο τέταρος φτιάχνει δεκάδες κλώνους, επιμένοντας να επιστρέφει εκεί όπου είναι ανεπιθύμητος ---> |λογοκρισία| το φόρουμ και ας κάνω τα πάντα για να συμμετάσχω
κτλ. κτλ.

Το μεγαλύτερο (μεταξύ άλλων, σύμφωνοι) λάθος της παλιάς διαχείρισης ήταν ό,τι ήταν περισσσότερο ανεκτική απ΄ό,τι έπρεπε και έδωσε σε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες έδωσε περισσότερες ευκαιρίες να διορθωθούν απ΄ό,τι άξιζαν.

EDIT: Ιδιαίτερα έσπασα πλάκα που με το που άλλαξε η διαχείριση και ήρθε ο Φαραώ, ορισμένοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι μπαναρισμένοι έφτιαξαν νέο κωδικό, τους πιάστηκε η γλώσσα στο γλύψιμο "τι καλή η καινούργια διαχείριση, που ο Αλλάχ να μου κόβει χρόνια και να της δίνει ώρες" κοίτα όμως πλάκα, που ξανάλλαξε η διαχείριση και τους ξαναμπανάρισε (επιβεβαιώνοντας τα πεπραγμένα της παλιάς) :s_rofl

Συμφωνώ απολύτως!!!
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bibendum έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Το μεγαλυτερο λαθος της παλιας διαχειρησης δεν ηταν τα ban που δεν εδωσε, αλλωστε οι γνωστοι μια χαρα μπαναριστηκαν.

Στους οποιους επισης γνωστους εχει δοθει βημα εδω :s_tongue

Βήμα δίνεται σε όλους εφ'οσον ακολουθουν κάποιους κανόνες. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By Tsargy
#9620 ...Επίσης να προσθέσω ότι ότι τελειώνει, τελειώνει και αναγνωρίζεται ότι τελείωσε από την αδιαφορία που προκαλεί...
Δεν χρειάζονται αναφορές σε κάτι που για τον καθένα μας δεν υφίσταται...αν υπάρχουν αναφορές, τότε δεν πείθει ότι αδιαφορεί...
Επίσης θέλω να πω ότι δεν είναι του γούστου μου η άγρα μελών από το παλιό στο καινούργιο με πομπώδεις και προκλητικούς τρόπους...
Είχα βαρεθεί το προηγούμενο, για πολλούς λόγους που έχουν αναφερθεί από πολλά άτομα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η τελευταία διαχειριστική? ηλιθιότης. Μου έδωσε το έναυσμα να το παγώσω, περιμένοντας τις εξελίξεις εδώ...Αν δεν μου αρέσει και εδώ, θα σταματώ σιγά σιγά να παρακολουθώ ένα ένα θέμα, μέχρι που δεν θα υπάρξει τίποτα πια... Σίγουρα όμως δεν θα γκρινιάξω...

Οφείλω να ομολογήσω ότι σε κάποιους φίλους (φορουμικούς) έδωσα την σύσταση αυτού του καινούργιου εγχειρήματος, αλλά αυτό έγινε πολύ διακριτικά και όχι χρησιμοποιώντας τα πμ του φόρουμ των 4Τ (έτσι έκρινα ότι είναι ηθικό)
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
Tsargy έγραψε:
nass έγραψε:Μ΄αρέσουν τα αντικειμενικά σχόλια για τους παλιούς διαχειριστές του 4TF :whatever:

κτλ. κτλ.

Συμφωνώ απολύτως!!!

μαλιστα....

με την μικρη διαφορα οτι οι μπαναρισμενοι μπηκαν με αλλα νικς χωρις να διακοψουν τη συνεχεια του μπαναρισμενου ονοματος, με σκοπιμες μικροδιαφορες στην ορθογραφια, ΜΕΤΑ που εγινε η αλλαγη φρουρας. Οσο υπηρχε η παλαια φρουρα δεν εγιναν προσπαθειες επανα-εισαγωγης,,(φαινεται απο το σχετικο τοπικο του 4ΤΦ)...ισα ισα που οι περισοτεροι απαξιωσαν και να ασχοληθουν οσο υπηρχε η προηγουμενη κατασταση.

Το γεγονος οτι καποιος ειναι ανεπιθυμητος απο 1-2 ατομα ειναι λογικο, μα δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολα τα μελη, ασχετα αν αυτοι οι 1-2 εχουν το δικαιωμα να μπαναρουν κατα βουληση (στο 4ΤΦ αναφερομαι).

Το οτι καποιοι των 4ΤΦ δεν ειναι πλεον ενεργοι εκει η δεν ξαναγραφονται (υπαρχουν τροποι) , ισως σημαινει οτι ολοκληρωσαν την αποστολη τους εκει. :s_cool

Οποτε τα συμπερασματα σας, ισως ειναι λαθος.