Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
vasilis έγραψε:μου θέλεις και nfc τρομάρα σου... :slap: :s_hang
http://www.seleo.gr/katagelies/155997-n ... GWtOPmsXkU

ναι το ειδα!!! Ιδέα δεν ειχα... και να φανταστεις πως κανα 2 φορεες περιμενα να περάσει το 78 για να πάω σπιτι. :ninja: Βρωμαει premiumιλα μιλαμε. Κανονικά ο ΟΑΣΘ θα πρεπει να αναρτά κατάλογο στην πορτα του λεωφορείου προτου μπει κανεις και βρεθει προ εκπλήξεων.

Παρα πολυ κακο ανέκδοτο πλέον ο ΟΑΣΘ...
Άβαταρ μέλους
By markvag
corsair έγραψε:Παρα πολυ κακο ανέκδοτο πλέον ο ΟΑΣΘ...

Το έχω ξαναγράψει, ο ΟΑΣΘ είναι όχι απλά το χάλι του το μαύρο, αλλά πολύ χειρότερα... Ιδίως αν δεις το πως λειτουργεί ως εταιρεία... Και καλά ιδιωτική... :metalo: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#38109 Κριμα που δεν τους ξυλοφορτωσαν μεσα στο λεωφορειο.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#38173 Το οτι "δε το γραφει πουθενα" ειναι μεγιστο ψεμα ομως..Το γραφει στη λιστα με τα εισητηρια οτι για 78,78Ν κ ενα ακομα ειναι 2€.
Σηκωνει συζητηση η διαφορα της τιμης ,αλλα οτι το γραφει το γραφει κ επισης τον πρωτο καιρο,ενημερωναν και οι οδηγοι για τη νεα τιμη στις συγκεκριμενες γραμμες
Άβαταρ μέλους
By leonp
mirage έγραψε:Κριμα που δεν τους ξυλοφορτωσαν μεσα στο λεωφορειο.

+1

Πρέπει να δημιουργηθεί τρομοκρατική οργάνωση, να πηγαίνει κάθε τόσο στα γραφεία του ΟΑΣΘ και να δέρνει όσους βρίσκει.
Άβαταρ μέλους
By mirage
socratesn έγραψε:Το οτι "δε το γραφει πουθενα" ειναι μεγιστο ψεμα ομως..Το γραφει στη λιστα με τα εισητηρια οτι για 78,78Ν κ ενα ακομα ειναι 2€.
Σηκωνει συζητηση η διαφορα της τιμης ,αλλα οτι το γραφει το γραφει κ επισης τον πρωτο καιρο,ενημερωναν και οι οδηγοι για τη νεα τιμη στις συγκεκριμενες γραμμες
Ας ρυθμισουν σωστα τα μηχανηματα τοτε οι ξυστες του ΟΑΣΘ και ας βαλουν και μια ανακοινωση στις πορτες των λεωφωρειων.

Άβαταρ μέλους
By socratesn
#38191 Νταξει ρε μιραζ,αλλαξε ολος ο πινακας στα μηχανηματα και αυτη ουτε που εριξε μια ματια στις νεες επιλογες..Μαλακιες..Εγω δε λεω οτι και ο ΟΑΣΘ και οι ελεγκτες δε ηταν τραγικοι,εγω λεω οτι αυτη λεει βλακειες οτι δε το γραφει ΠΟΥΘΕΝΑ.
Άβαταρ μέλους
By corsair
socratesn έγραψε:Νταξει ρε μιραζ,αλλαξε ολος ο πινακας στα μηχανηματα και αυτη ουτε που εριξε μια ματια στις νεες επιλογες..Μαλακιες..Εγω δε λεω οτι και ο ΟΑΣΘ και οι ελεγκτες δε ηταν τραγικοι,εγω λεω οτι αυτη λεει βλακειες οτι δε το γραφει ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αυτες οι ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ τακτικές του ΟΑΣΘ δεν ειναι καινουργιες. Αλλωστε με τον τσαμπουκα δεν δινανε και ρέστα τοσα χρόνια και με τον τσαμπουκα χρεωνανε παραπάνω το εισιτήριο μέσα στο λεωφορείο. Και οταν φυσικα προβαίνεις σε τετοια σημαντικη αναπροσαρμογή, στην πορτα πρεπει να το ανακοινώνεις με μεγάλα γράμματα και σε ξένες γλωσσες επίσης.

Και η πουστική τακτική εντοπίζεται και στην ιδια την αναπροσαρμογή. Δλδ εντος πολής 2 ευρώ εισιτήριο άσχετα αν ο αλλος ΔΕΝ παει αεροδρόμιο, ενώ σε αλλα μέρη το κόμιστρο του αεροδρομιου το πληρώνεις μονο αν πας στο αεροδρόμιο... που και πάλι 1 ευρώ εξτρα ειναι πάρα πολυ, αν λαβει κανεις και την συχνότητα που ειναι εξαιρετικά αραιά.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#38204 Εδιτ γιατι ειχα αδικο υφος.

Ειπα απλα οτι εκει που βγαζει εισητηρια το γραφει..Αν αυτη ειδες πρωτη φορα το νεο πανελ και δεν εριξε μια ματια στις επιλογες,τοτε ενταξει τι να πω,θα ηταν υπερβολικα πολυασχολη.
Σε ολα τ αλλα για τον οασθ προφανώς και συμφωνω.
Άβαταρ μέλους
By leonp
#38230 Αν το 78 είναι διαφορετική γραμμή και στοιχίζει περισσότερο το εισιτήριο, να βάψουν άλλο χρώμα το λεωφορείο οι π******δες του ΟΑΣΘ.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
kyr80 έγραψε:Εχθές στο βραδινό περίπατο, κινδύνεψα άπειρες φορές να φάω τα μούτρα μου.... Δεν υπάρχει πεζοδρόμιο στην πόλη, που να περπατάς άφοβα για περισσότερα από 10 μέτρα. Και δεν είναι τόσο το πρόβλημα τα σπασμένα πλακάκια, ή κάθε είδους φρεάτιο ή καπάκι που είναι σε άλλο επίπεδο. Αυτά τα ψιλοβλέπεις. Έχουν ξεκολλήσει πάρα πολλές πλάκες, και δε φαίνεται η παγίδα. Εχθές ειδικά με το νερό φαινόταν ακόμα περισσότερο το χάλι που έχουν :rant:
https://www.google.gr/maps/dir/40.60024 ... !3e2?hl=el

και πηγες απλα τσιμισκη και εγνατια..
στους μικροτερους δρομους και στα στενα εχει πολλα πολλα παρομοια θεματακια για τους πεζους
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#38251 Μελενίκου που έστρωσαν καινούργια πεζοδρόμια ανέβηκε κατά πολύ το image (sic) της περιοχής + την λειτουργικότητα.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
leonp έγραψε:Αν το 78 είναι διαφορετική γραμμή και στοιχίζει περισσότερο το εισιτήριο, να βάψουν άλλο χρώμα το λεωφορείο οι π******δες του ΟΑΣΘ.

Παληκαραδες?περιπτεράδες?παπάδες?

Είμαι φίλος του ΣΧ
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#38260 "Πονηρούληδες" εννοεί βρε... :-P

Sent through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By kyr80
egobrain έγραψε:και πηγες απλα τσιμισκη και εγνατια..
στους μικροτερους δρομους και στα στενα εχει πολλα πολλα παρομοια θεματακια για τους πεζους

Απλά εχθές σε κάθε κούφια πλάκα, άκουγες το χαρακτηριστικό "φλαπ". Που δεν το παίρνεις χαμπάρι, όταν είναι στεγνό το πεζοδρόμιο. Στο εξωτερικό πως σκ@τά το έχουν λύσει το θέμα, και εμείς εδώ ακόμα παλεύουμε με πλάκες;;; :rant:
Να μου το θυμηθείτε, στην επόμενη ανακαίνιση, πάλι πλάκες θα βάλουν. Χάθηκαν τα άλλα υλικά!
JasonLouk έγραψε:Μελενίκου που έστρωσαν καινούργια πεζοδρόμια ανέβηκε κατά πολύ το image (sic) της περιοχής + την λειτουργικότητα.

Έχουν στρωθεί και άλλα δρομάκια στην πόλη με τον ίδιο τρόπο. Αρκεί να έχει συνέχεια.