Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Chris έγραψε:Το μονο προβλημα που εχω αντιμετωπισει με πολυωρη χρηση χοτσποτ ειναι η καταναλωση μπαταριας. Θα κανονιζα να ειχα ενα φορτιστη διπλα να το συνδεω οσο λειτουργει ως χοτσποτ

Εύλογο. Γι' αυτό είδα τη λύση με 4γ ρούτερ.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
JarnoT έγραψε:
markvag έγραψε:
vasilis έγραψε:Δεύτερη επιλογή, παίρνεις δεύτερη sim (νομίζω η cosmote την χρεώνει 3€/μήνα) και μοιράζεσαι τα data με την κύρια κάρτα σου. Τσιμπάς και ένα 4g router και είσαι τζάμι.

Εγώ αυτό θα έκανα, για μεγαλύτερη ευκολία.

Βέβαια, δες τι παίζει με το σήμα στο σπίτι σου, καθώς και τις ταχύτητες που πιάνεις! :rtfm:

Αφού γίνεται, λοιπόν, μοιάζει πράγματι ενδιαφέρον.
Το θέμα σήματος και ταχύτητας είναι εξαρχής ζήτημα, αλλά δεν μπορώ άμεσα να το τσεκαρω, καθότι τρέχω με cosmote.

Στη nova δε γίνεται. Αναγκαστικά θα παίζεις με το κινητό σου ως hotspot με όλα τα κακά που αυτό εμπεριέχει.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Bayern7 έγραψε:
JarnoT έγραψε:
markvag έγραψε:
vasilis έγραψε:Δεύτερη επιλογή, παίρνεις δεύτερη sim (νομίζω η cosmote την χρεώνει 3€/μήνα) και μοιράζεσαι τα data με την κύρια κάρτα σου. Τσιμπάς και ένα 4g router και είσαι τζάμι.

Βέβαια, δες τι παίζει με το σήμα στο σπίτι σου, καθώς και τις ταχύτητες που πιάνεις! :rtfm:

Το θέμα σήματος και ταχύτητας είναι εξαρχής ζήτημα, αλλά δεν μπορώ άμεσα να το τσεκαρω, καθότι τρέχω με cosmote.

Στη nova δε γίνεται. Αναγκαστικά θα παίζεις με το κινητό σου ως hotspot με όλα τα κακά που αυτό εμπεριέχει.
Εφάπαξ 15 ευρώ κάνει η double sim στην κοσμοτε

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#847529 Κυριοι τα φωτα σας , λογω του οτι εμεις ζουμε ακομη στην εποχη του χαλκου και του πΟΤΕ χωρις ελπιδα οτι καποτε θα αλλαξει κατι ( Η αθανατη ελληνικη επαρχια επιδοτει τους αστους , κατανταει γελιο το ταπεινο μας ADSL να πληρωνει διπλασια απο τις γραμμες fiber ) ετσι δεν ειχε παραστει ποτε αναγκη να ερευνυσουμε τις νεες τεχνολογιες .
Λογω των παιδιων ομως και των γελοίων φοιτητικων προσφορων στα κινητα , ακουσα οτι μπορεις να εχεις γραμμη ιντερνετ στο σπιτι χωρις τηλεφωνια η τηλεωραση που δεν μας ενδιαφερουν κιολας .
Αληθευει ; αν ναι συμφερει; υπαρχει κατι αλλο ενναλακτικο;
Άβαταρ μέλους
By skous
JarnoT έγραψε:
Chris έγραψε:Το μονο προβλημα που εχω αντιμετωπισει με πολυωρη χρηση χοτσποτ ειναι η καταναλωση μπαταριας. Θα κανονιζα να ειχα ενα φορτιστη διπλα να το συνδεω οσο λειτουργει ως χοτσποτ

Σε Cosmote 3euro/μήνα και παίζει μια χαρά αν έχεις σήμα.
Εγώ τσίμπησα ένα 5G router σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Gigabit-Ethernet.html πρίν έναν χρόνο που το είχα βρεί σε σούπερ τιμή μεταχειρισμένο, και έχω απίστευτες ταχύτητες (απλά το καλοκαίρι ΣΚ με πολυυυυυ κόσμο στην περιοχή, πέφτει η ταχύτητα αρκετά). Αλλιώς έχω άνετα >150Mbps
Άβαταρ μέλους
By markvag
bujinkan έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
JarnoT έγραψε:
markvag έγραψε:

Εφάπαξ 15 ευρώ κάνει η double sim στην κοσμοτε

< >

Δεν μιλάμε για double SIM, μιλάμε για μία έξτρα SIM data sharing, θα είναι αποκλειστικά και μόνο για data! € 3 / μήνα
Άβαταρ μέλους
By bebes
otso έγραψε:Κυριοι τα φωτα σας , λογω του οτι εμεις ζουμε ακομη στην εποχη του χαλκου και του πΟΤΕ χωρις ελπιδα οτι καποτε θα αλλαξει κατι ( Η αθανατη ελληνικη επαρχια επιδοτει τους αστους , κατανταει γελιο το ταπεινο μας ADSL να πληρωνει διπλασια απο τις γραμμες fiber ) ετσι δεν ειχε παραστει ποτε αναγκη να ερευνυσουμε τις νεες τεχνολογιες .
Λογω των παιδιων ομως και των γελοίων φοιτητικων προσφορων στα κινητα , ακουσα οτι μπορεις να εχεις γραμμη ιντερνετ στο σπιτι χωρις τηλεφωνια η τηλεωραση που δεν μας ενδιαφερουν κιολας .
Αληθευει ; αν ναι συμφερει; υπαρχει κατι αλλο ενναλακτικο;

Δες αυτό, αν δουλευει εκει που είναι τα παιδια.
Απλα το κουμπακι κάλυψης δεν λειτουργει, πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους
https://optiland.gr/student-subscription/#

Εναλλακτικά, οι κλασσικοι πάροχοι γυρω στα 20€/μήνα
(το τηλεφωνο ειναι δωρεαν αν δεν κανεις κλησεις)
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#847586 Σας ευχαριστώ όλους, κατανόησα πλήρως το θέμα.
Θα ρωτήσω cosmote (όπου έχω κινητό και πατρικό σταθερό-κινητό συνδεδεμένα) τι προσφορά μου κάνουν. Αν έχει αντίστοιχο ενδιαφέρον με της Nova, θα προχωρήσω.

Αλλιώς hotspot μόνο με κινητό δε με βολεύει.

Ευχαριστώ ξανά.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
skous έγραψε:
JarnoT έγραψε:

Εγώ τσίμπησα ένα 5G router σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Gigabit-Ethernet.html πρίν έναν χρόνο που το είχα βρεί σε σούπερ τιμή μεταχειρισμένο, και έχω απίστευτες ταχύτητες (απλά το καλοκαίρι ΣΚ με πολυυυυυ κόσμο στην περιοχή, πέφτει η ταχύτητα αρκετά). Αλλιώς έχω άνετα >150Mbps

Για πιο φτηνή λύση προτείνω αυτό
https://www.skroutz.gr/s/25043802/TP-LI ... ernet.html
το καλοκαίρι με 7 ταυτόχρονους χρήστες τα πήγε εξαιρετικά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Red Garland έγραψε:
skous έγραψε:
JarnoT έγραψε:

Επειδή κοιτάζω και εγώ για κάτι τέτοιο,ποια η διαφορά στα V1 V2 etc ?
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
JarnoT έγραψε:Θα ρωτήσω cosmote (όπου έχω κινητό και πατρικό σταθερό-κινητό συνδεδεμένα) τι προσφορά μου κάνουν. Αν έχει αντίστοιχο ενδιαφέρον με της Nova, θα προχωρήσω.

Ξαναβλεπω το Neo της cosmote, ίσως να μου ταιριάξει.
33ευρώ απεριόριστα
24ευρώ τα 20γβ
19ευρω τα 10γβ
16ευρω τα 7γβ

- αλλαγή πλάνου κάθε μήνα
- μεταφορά γβ στον επόμενο
- οπότε θελήσω επαναφορά σε cosmokarta

Όπως το σκέφτομαι, άνετα τους μήνες που λείπω πάω σε 7-10γβ που ήδη έχω και πάντα περισσεύουν.
Κι όποτε είμαι σπίτι απεριόριστα.

Τι χάνω; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
bill33 έγραψε:
Red Garland έγραψε:
skous έγραψε:
JarnoT έγραψε:

Επειδή κοιτάζω και εγώ για κάτι τέτοιο,ποια η διαφορά στα V1 V2 etc ?

δεν έχω ιδέα και αν είχα δε θυμάμαι πια. :oops:
Απ' ό,τι βλέπω το δικό μου είναι το v5.30
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#848580 Λέει η μάνα μου (που πρόσφατα της το γύρισα σε Frog) ότι πέφτει συχνά η γραμμή όταν την παίρνουν. Μαζί μου δεν έχει τύχει κάτι ούτε έχει αλλάξει κάτι στο κινητό.

Υπάρχει περίπτωση η Frog να χρησιμοποιεί με διαφορετικό τρόπο το δίκτυο της Cosmote ;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#848640 Έβαλα και στον πατέρα μου frog. Υπάρχει τρόπος αυτόματης ανανέωσης του πακέτου ή πρέπει να τους το κάνω κάθε φορά χειροκίνητα;

Γίνεται να βάλω στο κινητό μου την εφαρμογή και να προσθέσω και τα δύο τους νούμερα για να τα ανανεώνω αν είναι πιο εύκολα;

.