- 29 Ιαν 2015, 12:55
mjacob έγραψε:dimik έγραψε:Τότε τι πετάχτηκες να με διορθώσεις όπως γενικά και επανειλημμένως κάνεις, για να μας δείξεις ότι ξέρεις την βιβλιογραφία?
Για χαλάρωσε λιγάκι. Νομίζεις ότι είσαι κανάς δάσκαλος σε αίθουσα και όποιος σε σχολιάζει "πετάχτηκε"; Μήπως έπρεπε να σηκώσω το χεράκι μου και να μου δώσεις το λόγο;
Μήπως λίγο περίεργα την έχεις δει;
Θα σε διορθώνω όσοι συχνά γουστάρω. Όπως και εσύ εμένα, όπως ο οποιοσδήποτε τον οποιονδήποτε εδώ μέσα.
Αν δεν σε αρέσει να σε διορθώνουν, τράβα σε κανά blog με disabled comments.
Τι να κάνουμε τώρα. Ο αντίλογος δεν ήταν ότι οι αγρότες είναι μεσαία τάξη. Είναι τάξη από μόνοι τους, και δεν είναι η χαμηλότερη. Πολύ απλό.
ΕΣΥ χαλάρωσε γιατί το υφάκι διορθώνω τους αδαείς που δεν ξέρουν την "βιβλιογραφία" το έχεις απο εποχές 4τφορουμ.
Αν θεωρείς κάτι λάθος γράψε την γνώμη σου και τελείωνε, το στυλάκι με τις ειρωνικές ερωτήσεις και "όλη η βιβλιογραφία το λέει¨ είναι τουλάχιστον άκομψο αν όχι προσβλητικό.
Οι αγρότες και οι ψαράδες (που εντέχνως δεν αναφέρεις ) ανήκουν στις χαμηλές τάξεις τι να κάνουμε τώρα, θέλεις να είναι οι χαμηλόμισθοι ΙΥ Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ? το δέχτηκα για να προχωρήσει η συζήτηση.
mjacob έγραψε:dimik έγραψε:Tι αποδεικνύεται στην πράξη άνθρωπε μου, ότι οι χαμηλόμισθοι ΙΥ την έχουν άσχημα? ότι οι ακροδεξιοί έχουν αποκτήσει βάσεις στις χαμηλές τάξεις? ότι οι χαμηλόμισθοι ΙΥ είναι η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ τάξη και δεν πάει παρακάτω? ή ότι το ΚΚΕ έχει δίκιο? γιατί το τελευταίο δεν αφορά την κουβέντα γιατί ούτε τις εκλογές κέρδισε ούτε καν σε θέση της προκοπής βρέθηκε, ίσα ίσα που έχασε και απο το χειρότερο κόμμα στην ιστορία της χώρας πράγμα που δείχνει ότι οι θέσεις του δεν έχουν καμία μα καμία απολύτως σημασία εφόσον δεν έχουν αντίκρυσμα.
Αυτή -υποτίθεται πως- ήταν η συζήτηση.
Ναι και έχεις κολλήσει στο "δίκιο" που έχει το ΚΚΕ.
mjacob έγραψε:dimik έγραψε:Γράψτο στο ημερολόγιο σου τότε. Γιατί συζήτηση για τις εκλογές κάνουμε και έγραψα μερικά συμπεράσματα όπως εγώ τα μεταφράζω, έσπευσες ως συνήθως να διορθώσεις με άκομψο τρόπο και βάσει "βιβλιογραφίας" και έχεις και απορία γιατί ΕΓΩ ασχολούμαι.
Επειδή δεν ενδιαφέρει εσένα, εγώ πρέπει να το γράψω στο ημερολόγιό μου
Δεν ήξερα ότι έγραφα στο dimik.blogspot.gr
Σύνελθε.
Ε ναι, αφού λες ότι αυτό που γράφω δεν σε ενδιαφέρει, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και αναρωτιέμαι τι σκατά ασχολείσαι με αυτό που γράφω.
Δες την απάντηση σου στην αρχή του ποστ.....με ότι γουστάρω θα ασχολούμαι όπως λες κι εσύ. Πιάνεσαι απο δικά μου ποστ θα πιάνομαι και εγώ απο τα δικά σου.
Από εκεί και πέρα το θέμα δεν είναι το "δίκιο" του ΚΚΕ αλλά τα ποσοστά της ΧΑ, γιατί το "δίκιο" δεν μεταφράστηκε σε ψήφους άρα εσύ και λίγοι ακόμα το πιστεύετε.
mjacob έγραψε:Ποιος ακριβώς ήταν ο άκομψος τρόπος;
Το
Τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα είναι οι αγρότες και οι ψαράδες;
Δλδ πως ακριβώς θες να σου απευθυνόμαι όταν διαφωνώ σε κάτι;
Ή γενικώς είναι άκομψο το να διαφωνεί κανείς μαζί σου;
Διαφώνησε όσο θέλεις με επιχειρήματα και χωρίς ειρωνείες γιατί η βιβλιογραφία γράφει αλλιώς, προσωπικές απόψεις και εμπειρίες γράφουμε και όχι επιστημονικές διατριβές.
mjacob έγραψε:dimik έγραψε:άλλο ένα τρανό παράδειγμα επιπέδου συζήτησης, αν διαφωνείς μπορείς να αναλύσεις τα επιχειρήματα σου, αν δεν θέλεις να μπεις σε συζήτηση μην απαντάς καν.
Εμ αυτό είναι το θέμα.
Ότι ώρα υποτίθεται πως επιχειρηματολογούμε και γράφει ο καθένας τα δικά του, ώστε να καταλήξουμε στο "ποιον ενδιαφέρουν αυτά που γράφεις, ας επαναλάβω σαν να μην έχει υπάρξει κουβέντα", κύριε κομψέ dimik.
Ξεκίνησες να μου την πεις, όπως κάνεις σε όλους όσους διαφωνούν με τα τεφτέρια σου με ερώτηση σε ειρωνικό ύφος για να αραδιάσεις μετά την βιβλιογραφία, γιατί έγραψα ότι γεωργοί-ψαράδες= χαμηλές τάξεις (πρόσεξε όχι οι ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΟΛΩΝ), δέχτηκα ότι ΙΥ είναι ίσως χαμηλότερη και κόλλησε η βελόνα με το ΚΚΕ και την "θεωρητική" και μόνο επιβεβαίωση του την οποία έκρινα ως άχρηστη εφόσον δεν συνοδεύεται με λαϊκή υποστήριξη.
Ξέρω θα προτιμούσες να γράφω σε jmarrιο ύφος για να έχεις προφανή στόχο αλλά μπα....