Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
JasonLouk έγραψε:OPO. Γιατί είχες G2 πόσο καιρό, το G3 τείνει να γίνει σούπα ( :shifty: ) και πέρα απο την κιτρινίλα του OPO δεν βλέπω κάποιο αρνητικό πάνω του. Ντάξ το μέγεθος του ειναι λίγο μιεχ αλλά δεν νομίζω να έχεις εσύ ειδικά θέμα.

τι λε ρε νεο που θα πάρει oppo... ελα στα σύγκαλα σου :rtfm:
Σοκρατες αγνοησε τον χαρακτηριστικα. If Oppo then G3... Παραυτα σε ειπα περίμενε το Asus. Cut your throat...
Άβαταρ μέλους
By pik.
corsair έγραψε:
JasonLouk έγραψε:OPO. Γιατί είχες G2 πόσο καιρό, το G3 τείνει να γίνει σούπα ( :shifty: ) και πέρα απο την κιτρινίλα του OPO δεν βλέπω κάποιο αρνητικό πάνω του. Ντάξ το μέγεθος του ειναι λίγο μιεχ αλλά δεν νομίζω να έχεις εσύ ειδικά θέμα.

Σοκρατες αγνοησε τον χαρακτηριστικα. If Oppo then G3... Παραυτα σε ειπα περίμενε το Asus. Cut your throat...

τι σχεση εχει το Opo/ One plus 1 με το Οppo οπως ειναι τα Find7/7a? :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By corsair
pik. έγραψε:
corsair έγραψε:

τι σχεση εχει το Opo/ One plus 1 με το Οppo οπως ειναι τα Find7/7a? :s_coffee

Καμία... αλλα οταν γραφεις OPO μαλλον εννοεις OPPO με typo παρά 1+1 :iconcool: . Επίσης ισχύει το ιδιο ακριβως που εγραψα και για 1+1. Νταξ ωραια κινητά... αλλα να πάρει κάτι φρέσκο πλέον με κάνα Λολιποπ.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#89916 έλα, πρότεινε μας καμιά κινεζιά και σήμερα :s_sarcastic :shifty:
Άβαταρ μέλους
By corsair
vasilis έγραψε:έλα, πρότεινε μας καμιά κινεζιά και σήμερα :s_sarcastic :shifty:

εφτασεεεεεε...

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

M1 Note 32GB...

Θετικά:
+ Οθονη (φωτεινή, ισσοροπημένα χρώματα)
+ επιδόσεις MTK 6752
+ Dualsim
+ Μπαταρία (δεν έχω μετρήσει τίποτα, αλλα βλεπω οτι δεν πεφτει ευκολα)
+ Καμερα (τιποτα ιδιαίτερο, αλλα ειναι καλες οι φωτος)

Αρνητικά:
- οι 5.5 ίντσες ειναι πολλές οπως και να χει
- το power button στο πάνω μέρος :thumbsdown:
- No NFC :s_sad
- OS customization (εχουν κάνει κάτι περίεργα πέραν του Flyme Overlay) (το ψάχνω)
- no RGB led αλλα νταξ... τουλάχιστον εχει.
- No SD, but I guess I knew that...
- το εξωτερικο speakerακι θα το θελα λιιιγο ποιο δυνατο
- φορτάει αργά σε σχέση πχ με το G2. Θελει καμια ωρα παραπάνω.

Οποιος χρειάζεται Dualsim με 4G, δεν εχει και ιδιαιτερες επιλογές στα 220 ευρώ. Το κινητο σε γενικές γραμμες ειναι αρκετά καλο overall ασχέτως τιμής. Προσφέρει μια καλή εμπειρία android. Αυτά.

Και τωρα σε αναμονή για Asus Zenfone και S6 Edge... stay tuned. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By alexm
#89928 Φαινεται αρκετα καλο. Με γειες. Το νιωθεις σαν downgrade σε σχεση με το g2? Γιατι και γω θα χρειαστει να παρω dual sim και δεν θελω να νιωθω οτι πηρα χειροτερη συσκευη απο αυτη που ηδη εχω(htc one m7)
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#89935 πρώτο πρώτο εικονίδιο το glympse :s_wacko :slap:

για να βλέπει ο άλλος οτι κάνεις κύκλο όλη τη Θεσσαλονίκη για να φτάσεις στο ραντεβού σου :s_gamer

κορσεράκο πούλησες G2 για να πάρεις κινέζο!! πιο fail πεθαίνεις :protest: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By corsair
alexm έγραψε:Φαινεται αρκετα καλο. Με γειες. Το νιωθεις σαν downgrade σε σχεση με το g2? Γιατι και γω θα χρειαστει να παρω dual sim και δεν θελω να νιωθω οτι πηρα χειροτερη συσκευη απο αυτη που ηδη εχω(htc one m7)

Σαν επιδόσεις ειναι καλυτερο. O Mediatek πυροβολει. Θα χάσεις στην πρακτικότητα σίγουρα (μεγεθος). Στην κάμερα, κερδίζει λιγο στην μέρα, χανει στα λιγο ποιο σκοτεινα αλλα πανω κατω στα ιδια. Το FlyMe OS... σε αλλους θα αρέσει σε αλλους οχι. Εγω το βρήκα συμπαθητικο με καποιες ωραιες προσθήκες, αλλα εβαλα Nova Launcher γιατι θέλω app drawer.

Καπου κερδίζεις καπου χάνεις... αλλα το κέρδος του να μην κουβαλάς ενα δεύτερο κινητο ειναι ουσιαστικό για μένα. Αν μπορεις να κανεις παραχωρήσεις στο NFC, στην πρακτικότητα και στο OS customisation... τότε ναι δεν θα εχεις καποιο θέμα.

Για μένα, αν θες περίμενε και το Asus Zenfone 2... ακομα καλυτερο σαφώς, αλλά με ερωτηματικα ακομα για την τιμολόγση στην Ευρώπη (αν και δεν πρεπει να κυμανθει ψηλα)
Άβαταρ μέλους
By socratesn

Αρνητικο του OnePlus 1 ειναι οτι δεν αφαιρειται (ευκολα) η μπαταρια πραγμα που οπως και να χει επηρεαζει τη μακροζωια της αγορας.Το οτι δε παιρνει καρτα μνημης ,αμελητεο εφοσον κοιταω το 64αρι.Ειναι κ ενα θεμα μη πετυχω συσκευη με προβληματικη οθονη,αλλα ποσες οι πιθανοτητες.?
Φωτογραφιες μαλλον βγαζει καλυτερες απ το G3 ή τουλαχιστον πιο εντυπωσιακες και σε αυτονομια μαλλον χανει οριακα κρινοντας απο reviews.

Γενικα,απο τη μια χρειαζομαι το κατι παραπανω για λογους μνημης κυρίως.Απ την αλλη σκεφτομαι οτι χαλαω ~150€ ανα 9μηνο εδω και μια δυομισαετια (nexus 4,G2 ,G3/Op1) χωρις να παιρνω κατι παρα πολυ καλυτερο,παρα μονο καλυτερες συσκευες σε σημεια,οποτε τειθεται κ ενα θεμα κατα ποσο εχει αξια μια τετοια αγορα.

Αnyway εφοσον τελικα ψωνισω,το G3 ισως να ειναι ορθολογικοτερη επιλογη ,αλλα και ο κινεζος δεν ειναι αδιαφορος.
Συνολικα με τα express μεταφορικα και μια matte μεμβρανη το 64αρι op1 ερχεται με 331,48,μια χαρα δηλαδη :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
socratesn έγραψε:

Αρνητικο του OnePlus 1 ειναι οτι δεν αφαιρειται (ευκολα) η μπαταρια πραγμα που οπως και να χει επηρεαζει τη μακροζωια της αγορας.Το οτι δε παιρνει καρτα μνημης ,αμελητεο εφοσον κοιταω το 64αρι.Ειναι κ ενα θεμα μη πετυχω συσκευη με προβληματικη οθονη,αλλα ποσες οι πιθανοτητες.?
Φωτογραφιες μαλλον βγαζει καλυτερες απ το G3 ή τουλαχιστον πιο εντυπωσιακες και σε αυτονομια μαλλον χανει οριακα κρινοντας απο reviews.

Γενικα,απο τη μια χρειαζομαι το κατι παραπανω για λογους μνημης κυρίως.Απ την αλλη σκεφτομαι οτι χαλαω ~150€ ανα 9μηνο εδω και μια δυομισαετια (nexus 4,G2 ,G3/Op1) χωρις να παιρνω κατι παρα πολυ καλυτερο,παρα μονο καλυτερες συσκευες σε σημεια,οποτε τειθεται κ ενα θεμα κατα ποσο εχει αξια μια τετοια αγορα.

Αnyway εφοσον τελικα ψωνισω,το G3 ισως να ειναι ορθολογικοτερη επιλογη ,αλλα και ο κινεζος δεν ειναι αδιαφορος.
Συνολικα με τα express μεταφορικα και μια matte μεμβρανη το 64αρι op1 ερχεται με 331,48,μια χαρα δηλαδη :hmmm:

+ customization του Κινέζου, 2 λειτουργικά που αναμένονται CyanogenMod 12 και το Oxygen, αμφότερα με Lollipop.
Το ένα κυκλοφορεί σε 1-2 εβδομάδες.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#90101 Εικόνα
lol και γαμω τα widget καιρού
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#90108 Εμενα δεν δουλεψε :(

< 3
Άβαταρ μέλους
By drdino
#90112 Στο note 4 μια χαρά παίζει, στο πουλάω αν θέλεις.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#90114 Μηπως το εγκατεστησες στην sd?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#90115 Ξαναδοκιμαζω τωρα..

< 3