bebes έγραψε:Απλα πρπει να αλλάξεις καρτα
Απο αλλο πακέτου καρτοκινητου cosmote σε Frog πας με ενα μηνυμα. Δε χρειάζεται κατι αλλο. ΑΛΠΑΚ στο 1314.

bebes έγραψε:Απλα πρπει να αλλάξεις καρτα

Dimitris_P έγραψε:Της έβαλα frog, για να δούμε.
Οπότε αν βάλω αυτόματη ανανέωση 13€ κάθε μήνα θα είναι καλυμμένη;
bebes έγραψε:bill33 έγραψε:g8777 έγραψε:Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr και μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης αυξάνεται από 8€ σε 13€, ενώ παραμένει στα 8€ για ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS.
https://techmaniacs.gr/i-cosmote-molis- ... what-s-up/
Ελευθερη αγορα, ανταγωνισμος, κερδισμενος ο καταναλωτης κλπ κλπ
Το ίδιο και η βοδαφον.
Αφού ήταν να το πάρουν πίσω το 8€υρο γιατί το έδωσαν πριν 3 μήνες;
Παπάρες.
Για κάποιους που διατηρούν απλά εναν αριθμό, αυξάνεται το κόστος κατά 2,5€/μήνα.
Οσοι όμως χρησιμοποιούν τον αριθμό τους δε νομίζω να εχουν κάποια αλλαγή, ποιός κάνει χρήση ομιλίας-ντάτα και πληρώνει λιγότερα απο 6,5€/μήνα;
Όπως και οι προηγούμενες αυξήσεις (ανανεωση ανα δίμηνο αντι για 6μηνο, αύξηση ελάχιστου ποσού) δεν επηρεάζουν τους τακτικούς χρήστες, αλλά οσους εχουν αριθμούς που "κάθονται" (ή εστω εχουν χαμηλή κίνηση)
g8777 έγραψε:Για 4 νούμερα σε what's up πλέον θέλουμε 60 ευρώ τον μήνα, κανένα από αυτά δεν "κάθεται" , απλά έχουμε διαφορετικά προφίλ χρήστη ( πχ του ταττυ επαρκούσε η ανανέωση των 8 ευρώ, πλέον θέλουμε 15 γιατί το φτηνότερο πρόγραμμα με διάρκεια μήνα τιμολόγειται στα 11.5 €. ).
Ανταγωνισμός, μειώσεις,κλπ κλπ
dimviii έγραψε:στις διακοπες δεν αντιμετωπισε καποιο προβλημα ουτε η γυναικα ουτε ο γιος που δουλευαν με χοτσποτ το κινητο στο λαπτοπ.
JarnoT έγραψε:dimviii έγραψε:στις διακοπες δεν αντιμετωπισε καποιο προβλημα ουτε η γυναικα ουτε ο γιος που δουλευαν με χοτσποτ το κινητο στο λαπτοπ.
Το κινητό είναι πλήρως λειτουργικό την ίδια ώρα; Δεν έχω γνώση.
Πιο σημαντικό μου είναι αν ένα 4g router λειτουργεί με τον ίδιο λογαριασμό-sim με του κινητού, ταυτόχρονα και ανεξάρτητα.
Ή ζητάω πολλά;

vasilis έγραψε:Δεύτερη επιλογή, παίρνεις δεύτερη sim (νομίζω η cosmote την χρεώνει 3€/μήνα) και μοιράζεσαι τα data με την κύρια κάρτα σου. Τσιμπάς και ένα 4g router και είσαι τζάμι.

markvag έγραψε:vasilis έγραψε:Δεύτερη επιλογή, παίρνεις δεύτερη sim (νομίζω η cosmote την χρεώνει 3€/μήνα) και μοιράζεσαι τα data με την κύρια κάρτα σου. Τσιμπάς και ένα 4g router και είσαι τζάμι.
Εγώ αυτό θα έκανα, για μεγαλύτερη ευκολία.
Βέβαια, δες τι παίζει με το σήμα στο σπίτι σου, καθώς και τις ταχύτητες που πιάνεις!
bill33 έγραψε:Eγώ θα δώσω την εναλλακτική του vodafone mifi,πακέτο 200GB για 30 μέρες με 20€.Καρτοσυμβόλαιο,πληρώνεις μόνο όταν βάζεις πακέτο,δεν έχει πάγιο.Αν φυσικά έχεις καλό σήμα εκεί που το θες. https://www.vodafone.gr/eshop/internet- ... /c-200128/
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]