)
Μέχρι λοιπόν να βρούμε μια εναλλακτική (λογικά στην μορφή ενός ρομπότ, γιατί κάτι άλλο δεν χωράει στα στενά της Ύδρας), το ψυγείο είναι λογικότατο να το κουβαλάει το μουλάρι, διαφορετικά θα έπρεπε να το πάρουν στα χέρια οι άνθρωποι. Είναι τόσο αφοπλιστικά απλό.

George_Prix έγραψε:
Μπαιδεγουει εκει που ειναι τα γατια ειναι η θεση που βαζω το αμαξι. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ απο κατω, ουτε μια σταγονα λαδι. Οταν ξεπαρκαρει καμια φορα ο μπαρμπας τη Λαγκουνα απο διπλα θα βγαλω φωτο να δειτε. Εχει ποτισει λαδι ολο το συμπαν. Και μερικα χρονια νεοτερη απο τη δικια μου ειναι και δεν εχει δουλεψει ποτε στα κοκκινα το μοτορι και σε ολα (μηχανη/χρωμα/εσωτερικο) ειναι πιο μπουρδελο η Γαλλιδα απο τη λιμο μου

George_Prix έγραψε:
Ντιμη ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ το παρακατω σποιλερ![]()
dimviii έγραψε:Για κοίτα μήπως το πασατ έχει στεγνώσει από λάδι και γι'αυτό δεν αφήνει στάμπα κατω... Κάτι δεν πάει καλά στην ιστορία.George_Prix έγραψε:
Ντιμη ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ το παρακατω σποιλερ![]()
Επειδή το άνοιξα το σποιλερ,έτσι και σε πετύχω με τον τεζλοφονια θα τιμωρηθεί ς παραδειγματικά.
rafi έγραψε:Για κοίτα μήπως το πασατ έχει στεγνώσει από λάδι και γι'αυτό δεν αφήνει στάμπα κατω
.
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]