Pitt έγραψε:Εγώ πάλι βρίσκω λίγο ενοχλητικό να μου περιορίζεται το θεμελιώδες δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, με την υπόδειξη ότι η απλή έκφρασή της άποψής μου παραβιάζει δικαιώματα άλλων.
Δεν στέρησα από καμία υποψήφια μητέρα την δυνατότητα να σκοτώσει το παιδί της. Έχω όμως δικαίωμα να πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος, σωστά;
Καλό Σαββατόβραδο
Pitt, για δεύτερο ποστ κάνεις ένα θεμελιώδες λάθος. Κανένα παιδί δεν σκοτώνει. Είναι το δικό της σώμα και θα κάνει ό,τι θέλει. Όπως εσύ φαντάζομαι δεν θα δεχόσουν να σου κάνει κάποια/κάποιος κριτική για το τι θα κάνεις στο δικό σου σώμα, σωστά;
Μπορείς να πιστεύεις προφανώς ό,τι θέλεις, αλλά νομίζω πως όταν το εκφράζεις δημόσια, μπορούμε και οι υπόλοιποι να σου λέμε τι σημαίνει αυτό σου το πιστεύω.
Έχεις δικαίωμα λοιπόν να το πιστεύεις αυτό, αλλά είναι ενάντια στα δικαιώματα των γυναικών. Θα μπορούσες να πιστεύεις πως κακώς ψηφίζουν οι γυναίκες ή κακώς οδηγούν. Δεν θα μπορούσα να σε εμποδίσω να το πιστεύεις , αλλά πάλι θα σου επεσήμανα πως αυτό που πιστεύεις είναι λάθος.