Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
socratesn έγραψε:Eυχαριστω και τους 2 :thumbsup:
Στο site του OPO στα ελληνικα παρακαλω δινει 299 το 64αρι.Εχει αλλα 40 ευρω μεταφορικα? :lipsealed:

Αν φύγεις στα 300κάτι έχεις και xiaomi mi4, meizu mx4. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By pik.
socratesn έγραψε:it's that time of the year again...Για πειτε,ειναι καλο ντιλ να διωξω το G2 στο 150αρι,να βαλω αλλα τοσα και να παω για OnePlus One?
Σε αυτονομια,αξιοπιστια την παλευει?Με αγορα απο το official site τους,απο που ερχεται η συσκευη?

φοβερη συσκευη.

must have.

βουρ.
Άβαταρ μέλους
By corsair
#88936 Socrates, να δωσεις τωρα το G2.... αλλά ρε παιδι μου, καποια φρεσκαδούρα να παιρνες με λολιποπ. Τεσπα, για να μην παιδευεσαι και ψάχνεσαι θα πάρεις σε κανα 2 βδομάδες απο amazon.fr το Asus Zenfone 2 και ζησαν αυτοι καλα και συ καλυτερα.

Χαιρομαι που συμφώνησες απολυτα μαζι μου :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#88937 ρίξτε καμια ιδέα για 10άρι τάμπλετ γύρω στα 300€. :help:

γλυκοκοίταζα το Z2 αλλά απο τα 340 πήγε στα 400 πάλι.
η λογική λέει για note 10.1/2014 ή tab pro ... αλλά φοβάμαι τον exygnos.
σαν εναλλακτική μόνο το MLS giant βλέπω που να αξίζει :lipsealed:

χρήση καναπέ με τουλάχιστον FHD και 2gb ram
Άβαταρ μέλους
By corsair
vasilis έγραψε:ρίξτε καμια ιδέα για 10άρι τάμπλετ γύρω στα 300€. :help:

γλυκοκοίταζα το Z2 αλλά απο τα 340 πήγε στα 400 πάλι.
η λογική λέει για note 10.1/2014 ή tab pro ... αλλά φοβάμαι τον exygnos.
σαν εναλλακτική μόνο το MLS giant βλέπω που να αξίζει :lipsealed:

χρήση καναπέ με τουλάχιστον FHD και 2gb ram

Teclast X98 και παρα πολυ ειναι για τον καναπε....
Άβαταρ μέλους
By corsair
#88954 Παιδια, να ξέρετε, το βασικο κριτήριο για την ταμπλέτα του Ροζ ειναι να κοπει τιμολογιο. Δεν τον νοιαζει αν την πληρωσει διπλα η τριπλα. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ να κοπει...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
JasonLouk έγραψε:
socratesn έγραψε:Eυχαριστω και τους 2 :thumbsup:
Στο site του OPO στα ελληνικα παρακαλω δινει 299 το 64αρι.Εχει αλλα 40 ευρω μεταφορικα? :lipsealed:

Αν φύγεις στα 300κάτι έχεις και xiaomi mi4, meizu mx4. :hmmm:

Παιζουν απο ευρωπη τα xiaomi ,meizu?Δε τα εχω ψαξει καθολου,περα απ το οτι θεωρω ασχημουλι το mi4 :hmmm: Ταβανι θελω να βαλω τα 320-330 για κατι αισθητα καλυτερο.
corsair έγραψε:Socrates, να δωσεις τωρα το G2.... αλλά ρε παιδι μου, καποια φρεσκαδούρα να παιρνες με λολιποπ. Τεσπα, για να μην παιδευεσαι και ψάχνεσαι θα πάρεις σε κανα 2 βδομάδες απο amazon.fr το Asus Zenfone 2 και ζησαν αυτοι καλα και συ καλυτερα.

Χαιρομαι που συμφώνησες απολυτα μαζι μου :iconcool:

:lol: Ευλογη η σκεψη σου,το zenfone μια χαρα και ειμαι εν τελει πολυ ικανοποιημενος απο asus. :s_thumbsup

To G2 θελω να το δωσω 90% για λογους μεταπωλησης και 10% για τη μνημη που πια ειναι λιγη.Δυστυχως ομως βλεπω οτι σε μεσαιο budget δε παιζουν πολυ και πραγματικα καλυτερες επιλογες :thumbsdown: :hmmm:
Το G3 καλυπτει τα θελω που εχω(Καρτα μνημης κυριως + θετικο το αποσπωμενο καπακι),αλλα ειναι λιγο φειλ το G2-->G3
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#89403 5.1 για Galaxy S [ 2010] :lol: http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... m-t3054101

Socratesn, μιας και έψαχνα πριν από λίγο καιρό G2, άνετα το δίνεις παραπάνω. Κάποια 16άρια δόθηκαν στα 200€ ( περίεργο)

Έπαιξε S5 καινούριο στα 260€ πριν από 2 μέρες, και το έχασα :sorry: . Περιμένω να δω τιμή τώρα για Zenfone 2, αν και κάτι μου λέει ότι δε θα είναι όσο έλεγαν
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Άρης έγραψε:Socratesn, μιας και έψαχνα πριν από λίγο καιρό G2, άνετα το δίνεις παραπάνω. Κάποια 16άρια δόθηκαν στα 200€ ( περίεργο)

Έπαιξε S5 καινούριο στα 260€ πριν από 2 μέρες, και το έχασα :sorry: . Περιμένω να δω τιμή τώρα για Zenfone 2, αν και κάτι μου λέει ότι δε θα είναι όσο έλεγαν

Πιθανον να το δινω και παραπανω οντως,αλλα προτιμω να το δινω σε φιλους/γνωστους λιγο λιγοτερο παρα να τρωω χρονο για να κερδισω 10-20 ευρω παραπανω.Θα δουμε παντως :s_dunno

Το S5 που εμφανιστηκε στο kaizerstore λες?Λαθος δεν ηταν τελικα?
Άβαταρ μέλους
By corsair
#89429 Ηταν λαθος και σε πολλους τιμησαν ομως την τιμη αγορας... και το πήραν σκοτωμα στα 260...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
corsair έγραψε:Ηταν λαθος και σε πολλους τιμησαν ομως την τιμη αγορας... και το πήραν σκοτωμα στα 260...

Σοβαρα :lipsealed: ?Δε το παρακολουθησα απο χθες και ειχα μεινει στο οτι ηταν λαθος.ΠΑΡΑ πολυ σωστοι,μπραβο
Άβαταρ μέλους
By g8777
corsair έγραψε:Ηταν λαθος και σε πολλους τιμησαν ομως την τιμη αγορας... και το πήραν σκοτωμα στα 260...

:whistlink: :whistlink: :whistlink: :whistlink: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#89583 Πολλη γκρινια ομως.

.