Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By skous
Same_old_story έγραψε:
skous έγραψε:
Same_old_story έγραψε:Ευτυχώς που ξεχνιούνται όλα σχεδόν με το πέρας του χρόνου -> όπως ότι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είχαν δηλητηριαστεί πριν παίξουν στο 3-0 της Λεωφλώρου :s_yes
Ετσι!!!!!!
Πες μας και άλλα!!! Πχ για τα παιδία του στόλου :)
Θυμησε μας!

< >

Δεν κατεβάζω άλλο το επίπεδο (μου) στο δικό σου :s_bye
Πρόσεχε στα ανεβάσματα, μην κάψεις φλάντζα, γιατί έχει μεγάλη κλίση από τον πυθμένα μέχρι το 0

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#831896 Ο βάζελος δεν ήταν κακός χτες, αλλά δεν έχει φορ να βάζει - έστω αυτά που δεν χάνονται :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Same_old_story έγραψε:Ο βάζελος δεν ήταν κακός χτες, αλλά δεν έχει φορ να βάζει - έστω αυτά που δεν χάνονται :s_biggrin

Θα κάνεις υπομονή λίγους μήνες, όταν και οι τρεις τους θα παίζουν 2-3 ματς την εβδομάδα. Εκεί θα δεις ρόστερ και αντοχή σε βάθος χρόνου.Κατά τα άλλα γιατί ο Ολυμπιακός είχε 47 παίχτες ρόστερ...
Τα τελευταία χρόνια είχαν μάθει να προετοιμάζουν 1 ντέρμπι για ΔΥΟ εβδομάδες.... πήραν και κάποιες ξώφαλτσες νίκες... ε λογικό δεν είναι;
Αυτό που λέω σε φίλους Ολυμπιακούς. Εμείς πρέπει να παρακαλούμε να παίζουν Ευρώπη. Έστω Κόνφερενς...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
kovathe έγραψε:Lol μπράβο που περάσατε μετά από 29 χρόνια Ευρώπη αλλά κουλαρετε λίγο ρε....
Πρέσβης λέει

< >
Πάρε μια απόδειξη λοιπόν για το ποιος είναι ο πρέσβης γιατί ξεχνάτε μου φαινεται
Εικόνα

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#832634 ... Όπως το είπα και ενώ το ματς βρίσκεται στο 0-1 στο 90', ο παο με 10 τώρα δεν μπορούσε να πετύχει το εύκολο (ή και δύσκολο) γκολ - του λείπει ο κλασικός γκολτζής με άλλα λόγια :s_bye

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Giuseppe Busso έγραψε:Γιάννη, που έχεις ταξιδέψει; :hmmm:
Εκεί που εσείς ούτε στα όνειρα σας .ξύδι

Εικόνα

< >Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#832638 Οι πορτουγκαλ φάνηκαν κομματάκι πιο...έτοιμοι, και στα 2 ματς.
Δεν μου λέει δυστυχώς τίποτα το ενα κάρο ευκαιριάρες που χάσαμε, στο τέλος το κοντέρ μέχρι και ήττα έγραψε :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
edmond έγραψε:Οι πορτουγκαλ φάνηκαν κομματάκι πιο...έτοιμοι, και στα 2 ματς.
Δεν μου λέει δυστυχώς τίποτα το ενα κάρο ευκαιριάρες που χάσαμε, στο τέλος το κοντέρ μέχρι και ήττα έγραψε :thumbsdown:
Ε ναι τα είπαμε πριν τους αγώνες ότι η Μπράγκα θα ήταν πιο δυσκολη από τη Μαρσέιγ . Προχωραμε Europa που ειναι και πιο βατό για τον Παναθηναϊκό .
Βάγια το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου .

< >
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
Giuseppe Busso έγραψε:Γιάννη, που έχεις ταξιδέψει; :hmmm:

Στο Μαρούσι. Λογικά θα έχει επιστρέψει τώρα. :hmmm:
Βρε Γιαννίκ περίμενε κι εσύ να σφυρίξει ο κόρακας πρώτα τη λήξη κι αν έχεις κερδίξει στείλε φωτό ταξιδιάρικη.

Ε όχι και πιο δύσκολη η Μπράγκα από τη Μαρσέιγ. Στα μέτρα του Παναθηναϊκού ήταν. Σιγά το ποδόσφαιρο που έπαιξε και στα 2 ματς. Απλά ο βάζελος είναι γνωστός δυσκοίλιος. Ντάξει, στους αγώνες με την Μαρσέιγ έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι.

Μέγα λάθος του Γιοβάνοβιτς να βγάλει τον Ιωαννίδη, που είναι παιχτούρα από τις λίγες. :inlove: (μαζί με Βαγιαννίδη :inlove: :inlove: ) Προφανώς ξεζουμίστηκε, αλλά δυστυχώς δεν έχεις την πολυτέλεια σε αγώνα ζωής θανάτου να βγάζεις τον καλύτερο σου παίκτη για να βάλεις... τον Σπόραρ :s_hang και τον Αιτόρ που λόγω της απουσίας του είναι εντός εκτός κι επί ταύτα.
Τεσπά, προφανώς αγωνιστικά το Γιουρόπα θα ωφελήσει πολύ περισσότερο την ομάδα. Το Τσουλού ήταν για να βάλει φράγκα στην τσέπη ο Αλαφούζος και να φέρει τον Πρετεντέρη στον Σκάη.
Άβαταρ μέλους
By gianik
edmond έγραψε:Οι πορτουγκαλ φάνηκαν κομματάκι πιο...έτοιμοι, και στα 2 ματς.
Ήταν καλή ομάδα η Μπράγκα, στην επίθεση μπροστά ήταν ...πολύ πιο δεμένη ομάδα απ' τους Μαρσεγεζους...
Βέβαια από το 1ο λεπτό έκαναν χαρακτηριστικά καθυστερήσεις...

Τεσπα , ήταν πολύ όμορφη βραδιά ,με 60+Κ κόσμο να χειροκροταει στο τέλος...πράγματα άγνωστα για ομάδες που συνέβαλαν στην διάδοση των κορνεδων στην ελληνική ζαχαροπλαστική ...

Υ.γ
Έχω έναν γαύρο φίλο (@g8777 τον ξέρεις..) , στην παρέα τον λέμε Αλέφαντο , απ' τους κλασικούς επιστήμονες της εξέδρας,που πάνε κ δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν, τους έλεγε Λεβαδειακό της Πορτογαλίας .Εν τω μεταξύ αυτοί έχουν φτάσει τελικο Europa....

.