Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pro
#685585 Από νέας εσοδείας, πολύ δυνατό το The Boys, και το λέω εγώ που υπερήρωες δεν είναι το αγαπημένο μου. Έχει και πολύ καλή μουσική που κουμπώνει τέλεια με την πλοκή - το Pressure του Billy Joel στον δεύτερο κύκλο είναι υποδειγματικό.

Combra Kai βλέπεται νεράκι παρόλα τα κλισέ και τα ηθικοπλαστικά - αν ήταν και λίγο καλύτερος ηθοποιός ο Μάτσιο θα ήταν ακόμη καλύτερο. Ο Ξανθός Τζόνι αποκάλυψη.

Σε όσους άρεσε το Fauda και τα λοιπά γιαχαμπίμπι, ας ρίξουν μια ματιά στο No man's land. Γαλλοι, ISIS, Κούρδοι, ωραία ιστορία γενικά. Δεν είναι Netflix.

-- Είδα και το Undoing. To μόνο που θα σχολιάσω είναι ότι είναι κρίμα μια χαρά γυναίκες να παραμορφώνονται από τα μπότοξ. Η Νικόλ Κίντμαν πλέον έχει μια φουσκωμένη φάτσα κι ένα πρησμένο κοκαλωμένο πάνω χείλος, πανομοιότυπο είτε είναι στεναχωρημένη, είτε όταν γελάει, είτε όταν φοβάται. Κρίμα πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#685598 Εικόνα

Πρέπει να πήρε 58 Emmy απο την εισαγωγή και μόνο.
Όχι ? Μια σεζόν ?
Τέτοιοι είστε :rant:

ΥΓ αν κάποιος δεν νιώθει απο μουσική της περιόδου, δεν θα νιώσει τη σειρά, τα αστεία της , το context που λέμε και στο χωριό. Και θα είναι κρίμα.
Άβαταρ μέλους
By pro
#685609 Για το Vinyl εχω μιλήσει παλιότερα. Βάσει θεματολογίας και προδιαγραφών θα μπορούσε να είναι στο top-10 (για τα γούστα μου). Δυστυχώς κάπου το χάνει και γίνεται λίγο φλύαρο. Παρόλα αυτά σε σχέση με τον ωκεανό ανοησίας που βγαίνει γενικώς, είναι 500 135 χιλιάδες φορές καλύτερο. Σίγουρα άξιζε 1-2 σαιζόν ακόμη.

Ολη η σειρά σε 2 σκηνές:

https://www.youtube.com/watch?v=anWc88q2GhE

https://www.youtube.com/watch?v=a0dCixtfcJY
Άβαταρ μέλους
By g8777
georgetz έγραψε:Εικόνα

Πρέπει να πήρε 58 Emmy απο την εισαγωγή και μόνο.
Όχι ? Μια σεζόν ?
Τέτοιοι είστε :rant:

ΥΓ αν κάποιος δεν νιώθει απο μουσική της περιόδου, δεν θα νιώσει τη σειρά, τα αστεία της , το context που λέμε και στο χωριό. Και θα είναι κρίμα.

Το προβλημα ηταν οτι ειχε και αλλα επεισοδια περαν της εισαγωγης, απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις των τελευταιων χρονων. :(

EΠΙΤΕΛΟΥΣ, εφτασε η ωρα για GILF και στα mainstream καναλια. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#685617 και μόνο για το κλιπάκι με το Βο Diddley θα έπρεπε να πάρει επιδότηση Ουνέσκο

έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος απ'ότι συνειδητοποιείς με τη 1η φορά
Άβαταρ μέλους
By pro
#685627 Πιο ελαφρό, αλλά αρκετά ενδιαφέρον είναι το The Get Down (netflix). Bronx τέλη 70s, disco power αλλά και γέννεση rap/hip hop. DJs, MCs, scratching, breakdance, graffiti ολα μεσα. Το κομμάτι της disco δεν είναι τόσο δυνατό, αλλά στο rap είναι πολύ καλό και δείχνει (περιφερειακά) και τους πρωτοπόρους grandmaster flash, africa bambaataa κλπ.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
pro έγραψε:-- Είδα και το Undoing. To μόνο που θα σχολιάσω είναι ότι είναι κρίμα μια χαρά γυναίκες να παραμορφώνονται από τα μπότοξ. Η Νικόλ Κίντμαν πλέον έχει μια φουσκωμένη φάτσα κι ένα πρησμένο κοκαλωμένο πάνω χείλος, πανομοιότυπο είτε είναι στεναχωρημένη, είτε όταν γελάει, είτε όταν φοβάται. Κρίμα πραγματικά.

Πράγματι.
Τελικά, σειρά της ..σειράς, τίποτα σπουδαίο.
Συμφωνώ όμως για τα Vinyl και The Get Down. Απολαυστικά.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#685680 Αν κάποιος θέλει να δει το Λουπέν ας ξέρει ότι σταματάει σε cliffhanger άρα περιμένουμε την επόμενη σεζόν.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Corto Maltese έγραψε:Αν κάποιος θέλει να δει το Λουπέν ας ξέρει ότι σταματάει σε cliffhanger άρα περιμένουμε την επόμενη σεζόν.

Κατα τα άλλα καλο;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By sargus
JarnoT έγραψε:
Την ατμόσφαιρα της 1η σεζόν True μου θύμισε η σειρά The Outsider (HBO), την οποία μόλις ξεκίνησα. 10 επεισόδια, προβλήθηκε στις αρχές του 2020 και έχει πολύ βαριές πέννες στη συγγραφή σεναρίου: Στήβεν Κινγκ (από δικό του βιβλίο άλλωστε, Ντένις Ληχέιν -συγγραφέας αστυνομικών, και ο Ρίτσαρντ Πράις με περγαμηνές από Wire, Deuce, Night of, κλπ). Μετράνε πολύ όλα αυτά.

Το ξεκίνησα και εγώ. Φαίνεται φανταστικό!!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#685690 Μιας και έφτασα στο τελευταίο επεισόδιο, για την ώρα, του Blacklist, δηλαδή 8η σεζόν και 2ο επεισόδιο, λέω να πιάσω "How to get away with murder".
Γνώμες;
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#685691 ωραίο, αλλά όπως όλες οι σειρές που τραβάνε σε πολλές σεζόν, από κάποια και μετά κουράζει. Τις πρώτες τις βλέπεις ευχάριστα πάντως.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mjacob έγραψε:ωραίο, αλλά όπως όλες οι σειρές που τραβάνε σε πολλές σεζόν, από κάποια και μετά κουράζει. Τις πρώτες τις βλέπεις ευχάριστα πάντως.

Τόσο μεγάλες σειρές, μπορώ να δω μόνο κάτω υπό συνθήκες πχ χειμώνας ή να έχω πολύ χρόνο λόγω καραντίνας.
Έτσι ξεκίνησα το Blacklist και το έλιωσα, έτσι είχα δει στην πρώτη καραντίνα το Homeland.
Οπότε θεωρώ ευκαιρία να δω το "How".
Ειδάλλως δεν θα το δω ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
gianik έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Αν κάποιος θέλει να δει το Λουπέν ας ξέρει ότι σταματάει σε cliffhanger άρα περιμένουμε την επόμενη σεζόν.

Κατα τα άλλα καλο;; :hmmm:

Εμάς μας άρεσε αν και το κάστινγκ είναι λίγο προβληματικό ως προς τη σύλληψη. Ο Ομάρ Συ παίζει απολαυστικά, αλλά έναν άντρακλα μέχρι εκεί πάνω δεν μπορείς να τον κάνεις άρχοντα των μεταμφιέσεων και της εξαπάτησης. Αν το ξεπεράσουμε αυτό, είναι πολύ καλή σειρά, 5 επεισόδια 45' τί ψυχή έχουν;

Ο μικρός πήρε να διαβάσει και το βιβλίο.