kovathe έγραψε:Lol μπράβο που περάσατε μετά από 29 χρόνια Ευρώπη αλλά κουλαρετε λίγο ρε....Όχι ρε ξέχασα , ειστε εσείς ο Πρέσβης...
Πρέσβης λέει
< >

.
kovathe έγραψε:Lol μπράβο που περάσατε μετά από 29 χρόνια Ευρώπη αλλά κουλαρετε λίγο ρε....Όχι ρε ξέχασα , ειστε εσείς ο Πρέσβης...
Πρέσβης λέει
< >

ομάδα.
Giuseppe Busso έγραψε:Γιατί, ποιος είναι;![]()
Στα λόγια το λες; για πες μου με νούμερα τι νίκες έχεις; τι ποσοστό νικών και επί τι ομάδων και από ποια πρωταθλήματα; όχι με Λέγκια Βαρσοβίας και παρόμοια καφενεία. Σοβαρά σε ρωτάω επειδή το λες και το ξαναλές. Δείξε μου τα νούμερα του Παναθηναϊκού και αιτιολόγησε γιατί τον θεωρείς πρέσβη, πρόξενο ή ό,τι άλλο.
μεχρι και μια ομαδα που ειχε καρδουλες στις φανελες της
bujinkan έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Γιατί, ποιος είναι;![]()
Στα λόγια το λες; για πες μου με νούμερα τι νίκες έχεις; τι ποσοστό νικών και επί τι ομάδων και από ποια πρωταθλήματα; όχι με Λέγκια Βαρσοβίας και παρόμοια καφενεία. Σοβαρά σε ρωτάω επειδή το λες και το ξαναλές. Δείξε μου τα νούμερα του Παναθηναϊκού και αιτιολόγησε γιατί τον θεωρείς πρέσβη, πρόξενο ή ό,τι άλλο.
παντως δεβ ειναι η ομαδα που εκανε 5 χρονια στο τσουλου μεχρι να κανει το πρωτο της διπλο? ολα τα χωρια της σκανδιναβιας την ειχαν περασει ενα χερακιμεχρι και μια ομαδα που ειχε καρδουλες στις φανελες της
![]()
skous έγραψε:Το εγκεφαλική κλανιά ήταν αυτή!
Η ανύπαρκτη δυναμό εκείνη την χρονία εφτασε ημιτελικο!
Χαχαχαχα
Ξεκίνα με το 7-0 και ξαναέλα….
Και επειδή γύρισες πίσω στο 1989!!! , ας πάμε και στο 1930
< >
Αντβέρπ – ΑΕΚ: Στο γήπεδο και ο Μαξ Φερστάπεν
Same_old_story έγραψε:Ευτυχώς που ξεχνιούνται όλα σχεδόν με το πέρας του χρόνου -> όπως ότι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είχαν δηλητηριαστεί πριν παίξουν στο 3-0 της ΛεωφλώρουΕτσι!!!!!!

skous έγραψε:Same_old_story έγραψε:Ευτυχώς που ξεχνιούνται όλα σχεδόν με το πέρας του χρόνου -> όπως ότι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είχαν δηλητηριαστεί πριν παίξουν στο 3-0 της ΛεωφλώρουΕτσι!!!!!!
Πες μας και άλλα!!! Πχ για τα παιδία του στόλου
Θυμησε μας!
< >
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]