Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
kovathe έγραψε:Lol μπράβο που περάσατε μετά από 29 χρόνια Ευρώπη αλλά κουλαρετε λίγο ρε....
Πρέσβης λέει

< >
Όχι ρε ξέχασα , ειστε εσείς ο Πρέσβης...

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#831371 Γιατί, ποιος είναι; :hmmm:

Στα λόγια το λες; για πες μου με νούμερα τι νίκες έχεις; τι ποσοστό νικών και επί τι ομάδων και από ποια πρωταθλήματα; όχι με Λέγκια Βαρσοβίας και παρόμοια καφενεία. Σοβαρά σε ρωτάω επειδή το λες και το ξαναλές. Δείξε μου τα νούμερα του Παναθηναϊκού και αιτιολόγησε γιατί τον θεωρείς πρέσβη, πρόξενο ή ό,τι άλλο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#831395 Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (67΄ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (76΄ Μάνταλος), Πινέδα (76΄ Γαλανόπουλος), 'Αμπραμπατ (67΄ Ελίασον), Τσούμπερ (67΄ Αραουχο), Γκαρσία

wow , "ελληνική¨ :lipsealed: ομάδα.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#831428 Ήτοι ~20% Έλληνες παίκτες σε περιφερειακή ομάδα στα πρόθυρα του ΤσουΛου.
Το λες και επιτυχία γι' αυτούς.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Giuseppe Busso έγραψε:Γιατί, ποιος είναι; :hmmm:

Στα λόγια το λες; για πες μου με νούμερα τι νίκες έχεις; τι ποσοστό νικών και επί τι ομάδων και από ποια πρωταθλήματα; όχι με Λέγκια Βαρσοβίας και παρόμοια καφενεία. Σοβαρά σε ρωτάω επειδή το λες και το ξαναλές. Δείξε μου τα νούμερα του Παναθηναϊκού και αιτιολόγησε γιατί τον θεωρείς πρέσβη, πρόξενο ή ό,τι άλλο.

παντως δεβ ειναι η ομαδα που εκανε 5 χρονια στο τσουλου μεχρι να κανει το πρωτο της διπλο? ολα τα χωρια της σκανδιναβιας την ειχαν περασει ενα χερακι :lol: μεχρι και μια ομαδα που ειχε καρδουλες στις φανελες της :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
bujinkan έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Γιατί, ποιος είναι; :hmmm:

παντως δεβ ειναι η ομαδα που εκανε 5 χρονια στο τσουλου μεχρι να κανει το πρωτο της διπλο? ολα τα χωρια της σκανδιναβιας την ειχαν περασει ενα χερακι :lol: μεχρι και μια ομαδα που ειχε καρδουλες στις φανελες της :lol: :lol:

Αυτή η ομάδα είχε κερδίσει στην έδρα της 6-2 την Λεβερκούζεν, όταν η δικιά σας έχασε στο ΟΑΚΑ από την ίδια ομάδα με 4-1 :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By skous
#831527 E πες τα όλα ομως

Σεζόν 2002-2003
Bayer 04 Leverkusen had a shocking season, in which it went from being in the final of the UEFA Champions League the previous season, to finish 15th in Bundesliga, only just escaping relegation to the second tier

Σεζόν 1992-1993
Καταρχας ξεχνας να πείς οτι ο ΠΑΟ κέρδισε εκτός 1-2, ενω εκειπνη την χρονια η neverkuppen τερματισε 3η

Πές μας τώρα οτι την προηγουμενη χρονια του γαύρου, η neverkuppen είχε φτάσει τελικό.

Α πες μας και για το 7-0 (αδικια βεβαια γιατι επρεπε να είναι 7-1 και ίσως να γύρναγε…)

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#831612 Ναι πες μας και συ για την έξαρα (6-1) από την ανύπαρκτη δυναμό Βουκουρεστίου για να τα λέμε/γράφουμε όλα, ναι;
Άβαταρ μέλους
By skous
#831647 Το εγκεφαλική κλανιά ήταν αυτή!
Η ανύπαρκτη δυναμό εκείνη την χρονία εφτασε ημιτελικο!

Χαχαχαχα
Ξεκίνα με το 7-0 και ξαναέλα….

Και επειδή γύρισες πίσω στο 1989!!! , ας πάμε και στο 1930

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
skous έγραψε:Το εγκεφαλική κλανιά ήταν αυτή!
Η ανύπαρκτη δυναμό εκείνη την χρονία εφτασε ημιτελικο!

Χαχαχαχα
Ξεκίνα με το 7-0 και ξαναέλα….

Και επειδή γύρισες πίσω στο 1989!!! , ας πάμε και στο 1930

< >

Nαι πάμε και στο 1971 με το χουντογουέμπλεϋ :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#831649 Ευτυχώς που ξεχνιούνται όλα σχεδόν με το πέρας του χρόνου -> όπως ότι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είχαν δηλητηριαστεί πριν παίξουν στο 3-0 της Λεωφλώρου :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Αντβέρπ – ΑΕΚ: Στο γήπεδο και ο Μαξ Φερστάπεν

:superman:

https://www.newsbeast.gr/sports/arthro/ ... -ferstapen
Άβαταρ μέλους
By skous
Same_old_story έγραψε:Ευτυχώς που ξεχνιούνται όλα σχεδόν με το πέρας του χρόνου -> όπως ότι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είχαν δηλητηριαστεί πριν παίξουν στο 3-0 της Λεωφλώρου :s_yes
Ετσι!!!!!!
Πες μας και άλλα!!! Πχ για τα παιδία του στόλου :)
Θυμησε μας!

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
skous έγραψε:
Same_old_story έγραψε:Ευτυχώς που ξεχνιούνται όλα σχεδόν με το πέρας του χρόνου -> όπως ότι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είχαν δηλητηριαστεί πριν παίξουν στο 3-0 της Λεωφλώρου :s_yes
Ετσι!!!!!!
Πες μας και άλλα!!! Πχ για τα παιδία του στόλου :)
Θυμησε μας!

< >

Δεν κατεβάζω άλλο το επίπεδο (μου) στο δικό σου :s_bye
Άβαταρ μέλους
By pro
#831686 Kαλά ξηγιέσαι, οι γάβροι μιλάνε σαν αρχόντοι, χουντογουέμπλει, λεωφλώρος, δηλητηριάσεις, όχι σαν κάτι λινάτσες αλεπουδιάρες που λένε για στόλους. Τι να μας πει ο κύριος αυγολέμονος τώρα.