Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#749706 Ακούει κανείς Ερωτικό FM Θεσσαλονίκης online; Από χθες νομίζω ότι κάτι έπαθε και ακούγεται αλλοιωμένη η πΧιότητα.
Εκτός αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη επιλογή χωρίς διαφημίσεις και μπλα μπλα.
Άβαταρ μέλους
By TheBull
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:Ακούει κανείς Ερωτικό FM Θεσσαλονίκης online; Από χθες νομίζω ότι κάτι έπαθε και ακούγεται αλλοιωμένη η πΧιότητα.
Εκτός αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη επιλογή χωρίς διαφημίσεις και μπλα μπλα.

:(
Ποσο πισω με πηγες
Άβαταρ μέλους
By TheBull
#749947 Lanna-Villes schottis · Norrlåtar

Άβαταρ μέλους
By diplomat
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#750386 Για τον Γκεάκο και μόνο. Το θέμα ήταν να θυμηθώ τον τίτλο :yahoo:

Άβαταρ μέλους
By g8777

Αυτα diplomat τα εκανε μονο ο Alvin Lee το 1967 και πριν 55 χρονια οι Love. :s_yes

Στο Top 10 των all time lists.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#750628 Είχα ακούσει τραγούδια του και στο παρελθόν (κυρίως το πασίγνωστο Formidable), αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι το μεγαλείο του ανδρός...

Και για όσους έχουν χρόνο, μια καταπληκτική συναυλία, που όπως έγραψε κάποιος, είναι απίστευτο που είναι δωρεάν στο YouTube!

Το θέαμα είναι μοναδικό! Μην σας απασχολεί η γλώσσα, είναι όλο με υπότιτλους. Δείτε λίγο την εισαγωγή και θα καταλάβετε για τι αριστούργημα μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#750629 Έχουν σίγουρα καλλιτεχνική αξία όσα έβαλε ο αγαπητός HF παραπάνω, αλλά ενώ έχω πάει και σε cabaret στο Παρίσι και στο Λονδίνο, δεν μου έκαναν κλικ αυτά. Ελληνάρας λοιπόν, που σηκώθηκε κάποτε στο Elysee στο Λονδίνο και λέει στον Κύπριο: "Η πίστα δική μου, Στράτος, Βρέχει Φωτιά"

Άβαταρ μέλους
By saxon_747

23 studio albums, 43 χρόνια στο δρόμο. Ακούραστοι.
Η πιο συνεπής heavy metal band του πλανήτη.
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Anonymous Founder έγραψε:Είχα ακούσει τραγούδια του και στο παρελθόν (κυρίως το πασίγνωστο Formidable), αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι το μεγαλείο του ανδρός...

Και για όσους έχουν χρόνο, μια καταπληκτική συναυλία, που όπως έγραψε κάποιος, είναι απίστευτο που είναι δωρεάν στο YouTube!

Το θέαμα είναι μοναδικό! Μην σας απασχολεί η γλώσσα, είναι όλο με υπότιτλους. Δείτε λίγο την εισαγωγή και θα καταλάβετε για τι αριστούργημα μιλάμε.
Πωω παραγωγάρα!....
Άβαταρ μέλους
By mousatos