Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#827682 Προφανώς, ειδικά η βόλτα για χ3σιμο/κατούρημα κλπ, αλλά σου επιστρέφουν κάτι, τα γατιά απλά υπάρχουν και αν θέλουν έρχονται για κάνα χάδι.
Κοινώς, τρελή ταλαιπωρία τα σκυλιά, αλλά πολύ μεγάλη και η ανταπόδοση, τα γατιά είναι ελάχιστη η ανταπόδοση, με μπόλικη ταλαιπωρία.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#827683 Από την στιγμή που δεν είχες γάτα ή σκύλο δεν καταλαβαίνω το απόλυτο του σχολίου..

Επίσης το τι παίρνεις πίσω άσε να το γνωρίζουν αυτοί που έχουν. Δεν μπορεί να περιγραφεί. Είτε έχεις σκύλο είτε γάτα.

Α, και μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες γιατί και η δικιά μου δεν ήθελε ζώο μέσα στο σπίτι και τώρα κοιμούνται αγκαλιά, τον χειμώνα αυτό.

.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#827684 Ε απλα οι εννοιες ανταποδοση και ταλαιπωρια ειναι υποκειμενικες, οποτε στο ζυγι για αλλους κερδιζει η γατα και για αλλους ο σκυλος. Πχ μενει ο αλλος μονος του και φευγει διημερα ταξιδια για τη δουλεια. Κατευθειαν αυξανεται εκθετικα η ταλαιπωρια με σκυλο, πρεπει να χωνει καποιον, να πληρωνει σκυλοξενοδοχειο κλπ. Ενω το γατι ουτε που θα καταλαβει οτι λειπει

Εντιτ ο ΝΠ τα ειπε καλυτερα..
Άβαταρ μέλους
By rafi
Anonymous Founder έγραψε:Προφανώς, ειδικά η βόλτα για χ3σιμο/κατούρημα κλπ, αλλά σου επιστρέφουν κάτι, τα γατιά απλά υπάρχουν και αν θέλουν έρχονται για κάνα χάδι.
Κοινώς, τρελή ταλαιπωρία τα σκυλιά, αλλά πολύ μεγάλη και η ανταπόδοση, τα γατιά είναι ελάχιστη η ανταπόδοση, με μπόλικη ταλαιπωρία.

:adminpower: ριπόρτ;
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#827691 Oλα τα ζωάκια είναι τέλεια και έχουν να προσφέρουν. Την παρέα τους κυρίως και την τρυφερότητα ακόμα και οι γάτες που και που όταν έχουν όρεξη.
Τα γατονια είναι πιο ανεξάρτητα, έχουν τη μαγκιά ότι μπορείς να τα έχεις μέσα και έξω και να μην ασχολείσαι σχεδόν καθόλου.
Πάντα έτσι τα είχαμε εμείς, στο σπίτι ο παππούς και η γιαγιά είχαν 3-4 γατιά που πηγαινοέρχονταν κατά βούληση (μονοκατοικία βέβαια με κήπο), στο χωριό τα ίδια.
Οι σκύλοι στο χωριό ήταν κυρίως για φύλακες και κυνήγι αλλά παίζαμε και μεις άπειρα σαν πιτσιρίκια, τα αμολουσαμε στα χωράφια και τρέχαμε με τις ώρες και κυλιομασταν μαζί τους.
Και στη μονοκατοικία επίσης φύλακας ήταν.
Στο διαμέρισμα εμείς ακόμα σκυλί δεν πήραμε μόνο και μόνο για τη δέσμευση.
Ένα γατονι λέω και γω τώρα να πάρω σε φάση όμως ημιαγριο να μπαίνει οπότε θέλει και να φεύγει, να του αφήνω νερό και φαι όταν φεύγω διακοπές κλπ.
Οκ πάντα υπάρχει το ρίσκο να χαθεί δυστυχώς.
Αλλά να το κουβαλάω μαζί με κλουβιά κλπ και γω δεν το έκανα μάλλον..

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#827692 Ο ΗΦ δεν εχει καταλαβει ενα πραγμα.

Και οι γατες ταλαιπωρια θα του φανουν. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#827693 Α, και να σας δω όταν τα σκασμένα σας, σας πουν "μπαμπάαααα....., θέλω σκυλάααακιιιιιιιιιιι...."
:lol: :lol: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#827765 Ρε σεις, σε χωριό μεγάλωσα, είχαμε απ όλα τα ζωντανά: σκυλιά, γάτες, κότες, πάπιες, χήνες, πρόβατα, κατσίκες, μουλάρι, άλογο, γαϊδούρι.
Δεν νομίζω να ξέχασα κάποιο.
Σε χωριό έχουν αξία και σημασία, αλλά πάνω απ όλα υπάρχει αμφίδρομη σχέση δούναι και λαβείν, και δεν αναλώνεσαι σε βόλτες για κατούρημα εννοείται (ξεσκατίζεις κοπριά μια και καλή, άλλη απόλαυση!).
Σε διαμέρισμα είναι μεγάλη η ταλαιπωρία, για κανένα λόγο, ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#827778 Είναι γνωστό πως δεν έχω ευρύ πνεύμα και αρνούμαι να μαζεύω τις ακαθαρσίες των ζώων.
Άλλοι πάλι το κάνουν, γούστο τους και καπέλο τους και μπράβο τους.
Εχω ξαναπεί και ασφαλώς έχω παρεξηγηθεί, εγώ υπηρέτης ζώου δεν βρίσκω το λόγο να γίνω, δεν το έχω ανάγκη.
Τα ζωάκια όλα τα αγαπάω, δεν θα τα πείραζα ποτέ, αλλά μέχρις εκεί.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#827794 Ίσως γιατί η οπτική σου ως προς την κατοχή κατοικίδιου εξαντλείται στην χρηστικότητα τους, δεαρφορ εξομοιώνονται με μια λεκάνη ή μία σκάφη.
Αντιλήψεις περασμένων αιώνων, ακόμα καί για Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
uncle_nontas έγραψε:
edmond έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:Kalmvet παίδες. Σώζει.

Το καλμβετ είναι σε γενικότερη έλλειψη εδώ και μήνες. Άλλο μου δώσανε, θα το δω αργότερα.
Βρήκα με χαρακτηριστική ευκολία πάντως.

Ουάου!! Και στο pet city και στο pet shop(μόλις σου ανέφερα το 70% της πιάτσας :lol: ) ήταν απόλυτοι! Το ίδιο και στο φαρμακείο. Για την ιστορία μου έδωσαν το WeCalm. Πήρα 2 χάπια και αφενός η δοσολογία μισό χάπι, αφετέρου έγινε δουλίτσα, προχωράμε ακάθεκτοι και του χρόνου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#827820 Σήμερα ταξιδεύει ο γάτος για Αθήνα του έδωσαν χθες βράδυ τα μεσάνυχτα ένα χάπι και το πρωί ήταν χώμα!!! Τον εβαλαν στο κλουβί με αγκαλιά, και ολα καλά...Εικόνα

.