Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#683004 Και το Battle of the planets
Εικόνα
Είχε και κόμικ
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#683035 Alice in Borderland [link]

Αυτά είναι :metalo:
Καινούργια ιαπωνική σειρά –μεταφορά από manga– στο Netflix (έκλεισε για 2η σεζόν).
Διαδραματίζεται σε μια δυστοπική βερσιόν του Τόκυο πέριξ του σταθμού Συντάγματος.
Τρεις φίλοι βρίσκονται ξαφνικά μέσα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης εμποτισμένο με ανόθευτη Ιαπωνική φαντασία.

Καλό για κάψιμο αν σας αρέσουν κάτι τέτοια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#683047 stranger things..
5ο επεισοδιο χθες...

Δεν εχω νιωσει ακομα κατι φοβερο...Γιατι ειχα ακουσει τα καλυτερα. Να του δωσω λιγο χρονο ακομα?
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#683053 Aν θυμάμαι καλά ήταν από τις σειρές που με το που τελείωνε ήθελες να δεις το επόμενο (binge watching)
Επομένως αν δεν το έχεις νιώσει μάλλον μην του δώσεις.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:stranger things..
5ο επεισοδιο χθες...

Δεν εχω νιωσει ακομα κατι φοβερο...Γιατι ειχα ακουσει τα καλυτερα. Να του δωσω λιγο χρονο ακομα?

Δεν το εχω δει, αλλα ειδικα καπακι μετα την Καθαρσις (Ετερος Εγω), πιστευω οτι θα ζοριστεις να σου αρεσει κατι στον ιδιο βαθμο. Πολυ καλη σειρα, οπως επισης και η ταινια (απο οπου ξεκινησε η ιστορια). Κι οχι "νταξ... για Ελληνικο καλο ηταν..." οπως σκεφτομαι για αλλες Ελληνικες μπουρδιτσες. Μου αρεσε περισσοτερο απο καμποσες ξενες πατατες που κανανε σουσουρο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:stranger things..
5ο επεισοδιο χθες...

Παράτα το όπως είσαι. Έχεις καταλάβει τί συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια τηλεόραση;
Βγήκε λέει μία σειρά βασισμένη σε Ιαπωνικό μικυμαου λέει. :omg: Αλλά δεν σταματάει εδώ ο Κατακλυσμός.
Διαδραματίζεται λέει σε ενα δυστοπικό μελλοντικό Τόκυο λέει Γκεακο. :omg: :omg:
Αυτά τα πράγματα μόνο οι Ντατσουνιαρηδες και η Παγγαια 7 δισεκατομμύρια χρόνια πρίν Γκεακο. Δεν είναι να τα χάνουμε, θα τα λέμε σταγκωνια μας. :metalo:

Καλά, σκέφτεσαι στην τρίτη σαιζόν μπούνε σε τίποτα ΓΙΓΆΝΤΙΑ ΡΟΜΠΌΤ ξέρω γω και να πολεμάνε κακούς εξωγήινους;; :s_shout

ΟΎΤΕ Ο ΚΑΜΠΆΛΑ ΑΥΤΆ. :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#683058 Χθες ξεκίνησα και σήμερα τελείωσα το «το χάος που άφησες πίσω».Πολύ κακό για το τίποτα..Διάβαζα παντού για ανατρεπτικό τέλος κλπ αλλά από την μέση της σειράς άνετα το φαντάζεσαι.Πολύ κάτω του μετρίου.Τσάμπα η ώρα που έφαγα για τα 8 του επεισόδια.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#683304 Είδα μια - δύο πραγματικές ιστορίες εγκλημάτων ( true crimes ) και μου άρεσε η φάση ( γιατρε να το ψάξω ? ).

(Ας γράψω το τετριμμένο ) Η ζωή τελικά γράφει απίστευτα σενάρια.

Dont F with cats το τελευταίο που είδα.

Εχει να προτείνει κανείς 1-2 τρελές τέτοιες ιστορίες ?
Άβαταρ μέλους
By kubiak
kubiak έγραψε:
g8777 έγραψε:The Untold History of the United States (Mini Series 2012-213) | imdb.com
Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα, ελπίζω να το βρω...
Ξέχασα να γράψω ότι τελικά το βρήκα...
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόταση, με δυσκολεύει λίγο γιατί με βάζει στη διαδικασία να ψάξω γιατί τα πρόσωπα και τα πράγματα στα οποία αναφέρεται είτε δεν τα γνώριζα είτε είχα διαφορετική άποψη...

Σε κάθε περίπτωση πολύ καλή πρόταση!
Άβαταρ μέλους
By kubiak
kubiak στις 15/Νοεμβρίου/2019 έγραψε:
  • True Detective: Ξεκίνησα τον πρώτο κύκλο μόλις ολοκληρώθηκε, δεν τον τελείωσα και όλα αυτά τα χρόνια δεν ξαναπροσπάθησα να το δω...

Τελικά μόλις είδα τον πρώτο κύκλο.
Φανταστικό και απολαυστικότατο!
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
kubiak έγραψε:
kubiak στις 15/Νοεμβρίου/2019 έγραψε:
  • True Detective: Ξεκίνησα τον πρώτο κύκλο μόλις ολοκληρώθηκε, δεν τον τελείωσα και όλα αυτά τα χρόνια δεν ξαναπροσπάθησα να το δω...

Τελικά μόλις είδα τον πρώτο κύκλο.
Φανταστικό και απολαυστικότατο!

Έχει το προνόμιο το True Detective να έχει άλλη ατμόσφαιρα σε κάθε ανεξάρτητη σεζόν. Πολλοί ξενέρωσαν στη 2η, μετά την απογειωτική 1η. Εγώ τη λάτρεψα. Η 3η ήταν άρτια και ωραία ιστορία.

Την ατμόσφαιρα της 1η σεζόν True μου θύμισε η σειρά The Outsider (HBO), την οποία μόλις ξεκίνησα. 10 επεισόδια, προβλήθηκε στις αρχές του 2020 και έχει πολύ βαριές πέννες στη συγγραφή σεναρίου: Στήβεν Κινγκ (από δικό του βιβλίο άλλωστε, Ντένις Ληχέιν -συγγραφέας αστυνομικών, και ο Ρίτσαρντ Πράις με περγαμηνές από Wire, Deuce, Night of, κλπ). Μετράνε πολύ όλα αυτά.
Θα δούμε πώς θα πάει στη συνέχεια. Την είχε αναφέρει την άνοιξη ο pro.
pro έγραψε:Από καινούρια μου άρεσε το Outsider.