Ελπίζω να διαπιστώσες ότι η οθόνη ξεκλειδωνει με διπλό πάτημα και δε χρειάζεται να πατάς το άβολο (για μένα τουλάχιστον) κουμπί που είναι πίσω
Ελπίζω να διαπιστώσες ότι η οθόνη ξεκλειδωνει με διπλό πάτημα και δε χρειάζεται να πατάς το άβολο (για μένα τουλάχιστον) κουμπί που είναι πίσω
Μόλις πλησιάζει στα 5 εκατοστά το χέρι του ο Κουπέας από το κινητό (που παρεπιπτόντως έχει τον κωδικό όνομα Σούζυ) ανάβει αυτόματα και εκφωνεί:
"είμαι αναμμένη κι έτοιμη" εμφανίζοντας παράλληλα το λόγκο Coupeas edition®
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
QsisVTS έγραψε:Ωραίος! Το δούλεψες; Πώς σου φάνηκε;
Δεν το δουλεψα γιατι δεν ειχα χρονο. Πες μου πως βγαινει η σχαρα της καρτας sim . Την πιεζεις και πεταγεται ? Εχει καποιο κολπο?
με αυτό πιέζεις και πετάγεται η σχάρα
εναλλακτικά αν το χάσεις δοκίμασε καμιά οδοντογλυφίδα ξέρωγω
με λίγα λόγια ναι πιέζεις και πετάγεται
QsisVTS έγραψε:εχει ένα σιδερακι η συσκευασία που ειναι σαν το γραμμα G και είναι μυτερό κάτω
Βελόνα
αλλά αφού έχει το εργαλειάκι μέσα ας το κάνει με αυτό
Σαν γιοτοφωναδες γιναμε.

Μεγειες κουπεα.
<
Οταν παω σπιτι θα το τακτοποιησω το πορτακι. Τωρα κανω επιθεωρηση φυλακιου!
Τα λεμε!
CARυοθραύστης έγραψε: (που παρεπιπτόντως έχει τον κωδικό όνομα Σούζυ)
G-spot!!!
http://www.skroutz.gr/s/4575124/Samsung ... -16GB.html
Για αυτο το μωρο τι λετε?
QsisVTS έγραψε:εχει ένα σιδερακι η συσκευασία που ειναι σαν το γραμμα G και είναι μυτερό κάτω
Ναι παιδια, πειτε του ανθρώπου ομως που θα το καρφώσει αυτό το G, γιατί εχω δει να το καρφώνουν μέχρι και πάνω στην infrared.... οχι και τιποτε αλλο, αλλο ο κουπέας ειναι ασυγκρατητος με τα καρφώματα.... μην εχουμε κανα ατυχημα.

corsair έγραψε:Ναι παιδια, πειτε του ανθρώπου ομως που θα το καρφώσει αυτό το G, γιατί εχω δει να το καρφώνουν μέχρι και πάνω στην infrared...
Άμπαλοι
Πρωτες εντυπωσεις αψογες. Πολυ καλη επιλογη. Η συζυγος πραγματοποιησε κρυφα τηλεφωνικη επικοινωνια με κολητο και κατεληξε στο μοντελο και μου το εφερε σημερα για να μου περασει πιο ευχαριστα η αναρρωτικη σπιτι.