Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#384156 Καθε Σαββατο ή Κυριακη αναλογως αν δουλευω εχουμε καθιερωσει με την :inlove: να πηγαινουμε μακρυνες βολτες παιρνοντας μαζι μας φαγητο σε ταπερ (ομοιομορφα κ περιποιημενα ταπερ.. :lol: ).
Συνηθως το μενου εχει μπιφτεκια +αγριο ρυζι + βραστα μπροκολο/καροτο διοτι τα τρωει αβερτα ο μικρος..
Πολλες φορες εχουμε κατσει στο ΙΚΕΑ στο αεροδρομιο ,στον χωρο του εστιατοριου κ εχουμε γευματισει παιρνοντας κ καμμια coca cola ή καφε.. Αν δειτε το βλεμμα των διπλανων οικογενειων που τρωνε τα κεφτεδακια ΙΚΕΑ πως μας κοιτανε... :dizzy: :dizzy: Αν μπορουσαν ισα που θα μας εδιναν κ ελεημοσυνη... :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#384157 Λογικό είναι. Σε βλέπουν σε εστιατόριο να τρως το δικό σου φαΐ, σου λέει δεν έχει ο άνθρωπος και για να ξεγελάσει το παιδί το κάνει.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By junior gt
gianik έγραψε:Καθε Σαββατο ή Κυριακη αναλογως αν δουλευω εχουμε καθιερωσει με την :inlove: να πηγαινουμε μακρυνες βολτες παιρνοντας μαζι μας φαγητο σε ταπερ (ομοιομορφα κ περιποιημενα ταπερ.. :lol: ).
Συνηθως το μενου εχει μπιφτεκια +αγριο ρυζι + βραστα μπροκολο/καροτο διοτι τα τρωει αβερτα ο μικρος..
Πολλες φορες εχουμε κατσει στο ΙΚΕΑ στο αεροδρομιο ,στον χωρο του εστιατοριου κ εχουμε γευματισει παιρνοντας κ καμμια coca cola ή καφε.. Αν δειτε το βλεμμα των διπλανων οικογενειων που τρωνε τα κεφτεδακια ΙΚΕΑ πως μας κοιτανε... :dizzy: :dizzy: Αν μπορουσαν ισα που θα μας εδιναν κ ελεημοσυνη... :lol:

Καλά εμάς χτες στο γήπεδο μας βλέπανε και τρώγαμε καροτάκια, μπανανίτσες, δημητριακά και κουλούρια της μαμάς και δίπλα μας ψωνίζανε πατατάκια και κοκα κολες, τρια ευρώ το καθενα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
junior gt έγραψε:
gianik έγραψε:Καθε Σαββατο ή Κυριακη αναλογως αν δουλευω εχουμε καθιερωσει με την :inlove: να πηγαινουμε μακρυνες βολτες παιρνοντας μαζι μας φαγητο σε ταπερ (ομοιομορφα κ περιποιημενα ταπερ.. :lol: ).

Καλά εμάς χτες στο γήπεδο μας βλέπανε και τρώγαμε καροτάκια, μπανανίτσες, δημητριακά και κουλούρια της μαμάς και δίπλα μας ψωνίζανε πατατάκια και κοκα κολες, τρια ευρώ το καθενα.

Στην 9 ήσουν? Αν και αυτοί που κάθονταν δίπλα μου και ήταν σε ίδια φάση με τα τάπερ πρέπει να ήταν παππούς με εγγόνι.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Deleted User 1 έγραψε:
junior gt έγραψε:

Στην 9 ήσουν? Αν και αυτοί που κάθονταν δίπλα μου και ήταν σε ίδια φάση με τα τάπερ πρέπει να ήταν παππούς με εγγόνι.

Εννιά είμαι κανονικά αλλά πάω απέναντι τώρα στην 23 γιατί γουστάρουν τα πιτσιρίκια που είναι όλα μαζί με τους συμπαικτες τους από τις ακαδημίες, μαζί με τους προπονητές, τον Χαγκα κλπ .
Άβαταρ μέλους
By manosky
mjacob έγραψε:@all
fair enough.

Πάντως φαίνεται πως το κεντρικό είναι αν θα θηλάσει κάποια ή όχι.
Αλλάζει πολύ το τι θα χρειαστεί και τι όχι.

Εικόνα

:(
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:Nα παιζουν "survivor" κακο δεν κανει. Ισα ισα τα γυμναζει αφου τρεχουν συνεχως.

Ναι... ανάγκη έχουν να βρουν αφορμή να τρέξουν... :lol: :lol:

Νίκος Παππάς έγραψε:
Αν θελετε να γλυτωσετε κουραστε τα παιδια σας. Καλα τα αγγλικα και το πιανο, :shifty: αλλα τα παιδια θελουν κινηση, ασχολιες αθλητικες, να κουραζονται, να τους βγαινει η τοση ενεργεια που εχουν. Μετα ισα που προλαβαινουν να κανουν μπανιο, να φανε κατι και κουτουλανε σαν τα κοτοπουλα. :lol:

Δεν το έχω δει αυτό το πράγμα στη ζωή μου από τη μεγάλη... :lol: :lol: από τον μικρό ναι, από τη μεγάλη όχι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν προσπαθείς αρκετά Μάρκο!

Από το Redmi Note 4

Προσπαθώ, αλλά κουράζομαι πρώτος... :lol:

Θα μου πεις, είναι δυνατό να κουραστεί το αεικίνητο;;; :lol: :lol: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#384527 Συναρμόλόγησα το καρότσι...ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Πολύ πράμα άρχισε να μαζεύεται στο δωμάτιο και υποθέτω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή :lol: :omg:

Τί στέϊσον... s max βλέπω να θέλουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Kon5 έγραψε:Συναρμόλόγησα το καρότσι...ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Πολύ πράμα άρχισε να μαζεύεται στο δωμάτιο και υποθέτω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή :lol: :omg:

εγώ τα έλεγα :iconcool: :lol:

Εμείς αρχίσαμε να παίρνουμε κουτιά για να βάζουμε όσα δε χρειάζονται πλέον :lol:

Με το καλό!
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Kon5 έγραψε:Συναρμόλόγησα το καρότσι...ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Πολύ πράμα άρχισε να μαζεύεται στο δωμάτιο και υποθέτω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή :lol: :omg:

Άντε με το καλό!

Όταν τα λέγαμε εμείς ακούγαμε τα "έλα μωρέ, εγώ μεγάλωσα σε Fiat 127". :rtfm:

Πάντως κάποια πράγματα είναι για τους πρώτους μήνες και σταδιακά μετά τον χρόνο τα κρύβεις/χαρίζεις/πουλάς.

Ήδη ξεφορτώθηκα το καρότσι και θα ξεφορτωθώ κι άλλα σε λίγο καιρό.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#384811 Εμείς πάλι με 1 αμάξι <4 μέτρα ίσα που παίξαμε με την ιδέα για μπαγκαζιέρα. Πλέον το θεωρούμε περιττό έξοδο. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By gianik
#384907 Η συλλογη συμπληρωνεται βημα βημα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#384933 Ο iron man γιατί σε δείγμα; Τόσος ρατσισμός; :x