Anonymous Founder έγραψε:Έχουμε εμείς όμως! Για ποιο τηλέφωνο όλα αυτά;
Αν θυμαμαι καλα εχει ενα Cat B15Q.
Anonymous Founder έγραψε:Έχουμε εμείς όμως! Για ποιο τηλέφωνο όλα αυτά;
NickTG έγραψε:Τελευταία στοιχεία μπαταριας:
25+ ώρες μπαταρία
5:30 ώρες σχεδόν οθόνη (αυτόματη φωτεινότητα)
22% υπόλοιπο
1 ώρα και λίγα λεπτά κλήσεις
2 SIM ενεργές
WiFi και 3G μόνιμα
Δεν έχω παράπονο.
sknipper έγραψε:.....
mirage έγραψε:I am confusedΕγώ να δεις....
corsair έγραψε:...VFM... πιστεύω αντιλαμβάνεσαι πως αυτο ειναι σε άμεση συνάρτηση με τις δυνατότητες της συσκευης και ΟΧΙ μονο με την τιμη.VFM είναι ακριβώς αυτό που λέει, αξία ή δυνατότητες αν θέλεις πές το, για τα λεφτά που δίνεις. Τα πολύ φτηνά χάνουν πολύ σε δυνατότητες τα πολύ καλά χάνουν σε τιμή. Δεν υπάρχει το ίδιο VFM για όλους. Το καλό VFM για αυτά που θέλω εγώ είναι στα μεσαία κόστη και δυνατότητες.
Τετραπυρηνο... και? Δεν λεει τιποτα αυτο απο μόνο του. Καλώς η κακως ο Snap 400 ειναι αδύναμος και πλεον θα το δείχνει ολο παραπάνω οσο βαραίνουν τα προγράμματα... Δεν ειναι για πολλα πολλα...
Ράδιο: κριτηριο για κινητο? Με τίποτα. Ειδικά δε για σένα ως κατοικο εξωτερικου με unlimited data...![]()
Εφαρμογες στο PC για κινητο? ...Τι να τις κάνεις? Απο ποτε εξαρταται ενα android απο PC?![]()
ps: εχει κινητα, πραγματικα VFM, καινούργιας σοδειάς, πληρέστατα με 200 ευρώ... Βεβαια λίγη σημασία έχει μιας και πάλι σε κόβω να κάνεις "ερευνα"
mirage έγραψε:Γιατι εσυ θετεις το μαξ που μπορει να φτασει.
Geo f1 έγραψε:Η μαμα μου πεταξε την βομβα χθες οτι θελουν ταμπλετ για να βλεπουν την μπομπα σε φωτος και για τελειως ερασιτεχνικη χρηση.
http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-tab ... PER.909380
Αυτο το ξερει κανεις? Αξιζει?
Geo f1 έγραψε:Η μαμα μου πεταξε την βομβα χθες οτι θελουν ταμπλετ για να βλεπουν την μπομπα σε φωτος και για τελειως ερασιτεχνικη χρηση.
http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-tab ... PER.909380
Αυτο το ξερει κανεις? Αξιζει?
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]