Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#760457 Ερώτηση: Τα power lines δουλεύουν υποχρεωτικά ανά ζεύγη?Δηλαδή ενώ χρησιμοποιώ ένα ζευγάρι μπορώ να προσθέσω άλλο ένα μόνο του σε μια απόμακρυσμενη πρίζα ή δε θα δουλέψει?

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#760458 Θεωρητικα ναι, προσθετεις κατα βουληση. Στην πραγματικοτητα εμενα το τριτο δε μου δουλεψε. Αλλα σε αλλη περιπτωση μου δουλεψε ζευγαρι σε διαφορετικους οροφους, διαφορετικους πινακες, αλλα κοινο ρολοι, οταν ολοι μου ελεγαν οτι δε θα δουλεψει. Ειναι λιγο τυχη φοβαμαι
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Geo f1 έγραψε:
Chris έγραψε:Ρε τρελε, στον deep blue δουλευεις απο το σπιτι, δεν εχεις κανα λαπτοπ? Ποσα MW καιει στο οχταωρο? :omg:

Στο γραφειο εχω 2 οθονες....Αν ειχα λαπτοπ θα ηταν το ξενερωμα το ιδιο.
Ανοιγουμε 3-4 προγραμματα μαζι ρε συ. Βολευει πολυ να τα σπας σε 2 οθονες. Στην μια το εξελ στην αλλη το προγραμμα.
Στο σπιτι ηταν ενας λογος που απο 27-->32
Ενας πιο τρελος πηρε 49αρα!!!!! :lipsealed: Και τα εχει ολα ανοιχτα και τα κλεινει στο σχολασμα :lol:

Μακρια απο λαπτοπς!!!!! :s_devil :s_devil

Δεν ελεγα τιποτα αλλο.... :rant: :rant:

Εικόνα

Work from anywhere... :s_shout :s_shout
:s_hang :s_hang
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#760509 Exei κανείς άποψη για λαπτοπ MSI ; Κάτι ψέλλισε η θυγατέρα για νεο laptop και μια κινεζιά MSI .

Thnx in anvance
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#760511 MSI είναι μεγάλη εταιρεία και όχι κινεζιά σαν αυτές που αγοράζω εγώ συνήθως! :lol:
Αν έχεις στοιχεία από το συγκεκριμένο μοντέλο που κοιτάζει, θα βοηθούσε προφανώς να πούμε μια γνώμη.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
St.Devote έγραψε:Λοξοκοιτάω κατά εδώ ...

https://www.skroutz.gr/s/31302014/MSI-B ... -Home.html

Κρίμα που δεν το πρόλαβες λίγες μέρες πριν στα 649€ από το 365shop :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
Giuseppe Busso έγραψε:
St.Devote έγραψε:Λοξοκοιτάω κατά εδώ ...

https://www.skroutz.gr/s/31302014/MSI-B ... -Home.html

... από το 365shop :shifty: :shifty: :shifty:

:tomato:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#760538 Λοξοκοίτα αλλού καλύτερα άμα θες διάρκεια μπαταρίας

Είναι καλό μοτερ, εχμ cpu θέλω να πω αλλά μετρά ήδη μια διετία και στην κατανάλωση ενέργειας τσιμπά λίγο
(μου βγάζει δηλαδή κάνα 6ωρο+ σε 14άρι αλλά με πρόνοια :shifty: )

Επίσης , MSI ? Έξω μπορεί, εδώ δεν έχω ιδέα ποιος σέρβις, τι , που κλπα, δεν τους ακούω.

Θα κοιτούσα κάτι σε Dell, Lenovo, Huawei
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#760569 Επί τη ευκαιρία, η Dell τώρα τελευταία δε μας τα λέει καλά όσον αφορά την αξιοπιστία. 3/10 latitude λαπτοπακια DOA.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
St.Devote έγραψε:Exei κανείς άποψη για λαπτοπ MSI ; Κάτι ψέλλισε η θυγατέρα για νεο laptop και μια κινεζιά MSI .

Thnx in anvance

Για τι χρήση το θέλει?
Άβαταρ μέλους
By dimik
#760611 Θα έπαιρνα κάτι με i5 11th Gen, 16 GB Ram και 512 Nvme SSD + MS OneDrive συνδρομή

Όσο μικρότερο γίνεται γιατί φοιτητής=συχνή μεταφορά.

Τα υπόλοιπα λύνονται με docking station οθόνη keyboard και mouse.

Από service Lenovo, Dell

< >