Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
F&G έγραψε:Κιουση πολυ γρηγορο το lg g2 16GB. Πες μου καλοριζικο προκαταβολικα. Εχει χαρακτηριστικα ακριβοτερων συσκευων πραγματικα. Η οθονη ειναι καπως μεγαλη αλλα με μια νεα θηκη για μοτο η τσαντακι θα το βολεψω. Αρχικη τιμη εχει 350 αλλα εμενα θα κοστισει 250.
That's all!

ναι.. γιατι κάποτε (1-1,5 χρονο πισω) ηταν απο τις ακριβές συσκευες και ναυαρχίδα της LG. :lol:

Για να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις εσενα θα σου κοστίσει και 8 ευρώ παραπάνω απο οσο το παίρνουν ολοι http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#85880 καλορίζικο πάντως :lol:

ε άμα το πλήρωνες 350 θα τράβαγα τα μαλλιά μου

η οθόνη είναι μεγάλη, αλλά η συσκευή σαν σύνολο για την οθόνη που έχει δεν είναι καθόλου μεγάλη, ίσα ίσα είναι φοβερά συμπαγής
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#85887 Τα παραπανω λεφτα ειναι μεταφορικα.Αλλα αν υπαρχει εδω ουτε αυτα θα δωσω.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#85896 εχει πιασει το ματι σας κανα lollipop roll out σε Note3?
δαβαζω οτι εχει ξεκιησει αλλα δεν βλεπω τιποτα....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#85898 κι εγώ το διάβασα ότι ξεκίνησε, αλλά δεν έχω ρωτήσει τον ένα και μοναδικό φίλο μου που το έχει ακόμα τι παίζει.. θα το έχω στο νου μου να τον ρωτήσω μόλις τον δω
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#85903 Μολις μου ηρθε το λολιποπ και μενα, σε μοτο g αγορασμενο απο αμαζομ
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Nosferatu έγραψε:Μολις μου ηρθε το λολιποπ και μενα, σε μοτο g αγορασμενο απο αμαζομ

Και σε εμένα... Ωραίο δείχνει

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By pik.
#85965 Προβληματα με το 810 εχει το Μ9. :omg:

μαλλον ανεβαζει θερμοκρασια... :thumbsdown: :vava:

ελπιζουμε να μην ισχυει αυτο...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#85969 Στεναχωριέμαι που έκανες πίσω κι ακύρωσες M9 και S6 όμως...
Άβαταρ μέλους
By corsair
pik. έγραψε:Προβληματα με το 810 εχει το Μ9. :omg:

μαλλον ανεβαζει θερμοκρασια... :thumbsdown: :vava:

ελπιζουμε να μην ισχυει αυτο...

αμα λειτουργει μια χαρα τι σε νοιαζει η θερμοκρασια?
Άβαταρ μέλους
By famas
#85979 Να τον νοιάζει γιατί σε ένα φιλαράκι μου, το τεφαρικί brand new φορητό του τα έπαιξε από την πολλή θερμοκρασία κι έτρεχε ο κακομοίρης για rma.....so pitty...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#85987 Κάτι ήξερε η Τσαμ-Τσουγκ. Χυνω-οκταπύρηνο να γουστάρει στο 6. Ετσιιιι :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
famas έγραψε:Να τον νοιάζει γιατί σε ένα φιλαράκι μου, το τεφαρικί brand new φορητό του τα έπαιξε από την πολλή θερμοκρασία κι έτρεχε ο κακομοίρης για rma.....so pitty...

το φιλαρακι σου ειχε ομως θεματα με throttling τελευταια φορα που τσεκαρα... ειχε χεστει για τις θερμοκρασιες :iconcool: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#86029 Τελευταία στοιχεία μπαταριας:
25+ ώρες μπαταρία
5:30 ώρες σχεδόν οθόνη (αυτόματη φωτεινότητα)
22% υπόλοιπο
1 ώρα και λίγα λεπτά κλήσεις
2 SIM ενεργές
WiFi και 3G μόνιμα

Δεν έχω παράπονο.