Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#86619 Πολύ meh το House Of Cards S.03 :thumbsdown:
Αν παίξει 4η, δεν ξέρω αν θα ακολουθήσω.

Τουλάχιστον υπάρχουν νέες RG προτάσεις βλέπω :thumbsup:

edit
Ποιο covert affairs ρε παιδιά :lol: Μιλάμε για σειρές τύπου star-κυριακή-μετά-το-φαγητό-ενώ-τρεχει-το-σαλακι-από-τον-ύπνο ; :lol:

RedGarland δεν περίμενα να σχολιάσεις ΚΑΝ τέτοια πράγματα :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#86646 Την πάτησες και εσύ; Η τρίτη σεζόν του House of Cards ήταν απογοήτευση, περίμενα ότι το τέλος θα ήταν έστω δυνατό ώστε να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα... αλλά δεν το έκανε, για να μην πω ότι ήταν το πιο τζούφιο επεισόδιο της σεζόν.
Παρόμοιο συναίσθημα με την έτερη αδυναμία μου (The Suits) , το τελευταίο επεισόδιο ήταν ξεφούσκωτο.

Εικόνα
Να πω ότι δεν έχω δει την άλλη σειρά με τους μηχανόβιους, αλλά αυτή σε μαγνητίζει από το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή νομίζεις ότι είναι ντοκυμαντέρ, αλλά πριτς, μπαίνει στο ζουμί και καταλαβαίνεις πόσο refreshing είναι η ιδέα του σκηνοθέτη. :eat:
bonus: Βασίζεται σε πραγματική υπόθεση.

Υ.Γ
Η ανάγκη με έκανε mjacob :(
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Red Garland έγραψε:Την πάτησες και εσύ; Η τρίτη σεζόν του House of Cards ήταν απογοήτευση, περίμενα ότι το τέλος θα ήταν έστω δυνατό ώστε να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα... αλλά δεν το έκανε, για να μην πω ότι ήταν το πιο τζούφιο επεισόδιο της σεζόν.

Δεν ήθελα να το γράψω, αλλά στο τελευταίο επεισόδιο πλέον κοιμήθηκα και δεν μπήκα καν στον κόπο να το δω την επόμενη :lol:

Red Garland έγραψε:Υ.Γ

τσπα, strike one.
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
Red Garland έγραψε:Εικόνα
Να πω ότι δεν έχω δει την άλλη σειρά με τους μηχανόβιους, αλλά αυτή σε μαγνητίζει από το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή νομίζεις ότι είναι ντοκυμαντέρ, αλλά πριτς, μπαίνει στο ζουμί και καταλαβαίνεις πόσο refreshing είναι η ιδέα του σκηνοθέτη. :eat:

:omg: it's like SAMCRO all over again, only... BETTAAH!!! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elteo
Red Garland έγραψε:Εικόνα

Υ.Γ

Πολύ καλή. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#87062 Nαι, σε πιο κάτω επίπεδο η 3η ΑΛΛΑ ,
spoiler ahead
ο ΝΤΑΓΚ ο ΣΤΑΜΠΕΡ έσταζε αίμα και σπέρμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι αυτός την έσωσε κάπως την παρτίδα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
:s_no
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
soch έγραψε:Μόλις ολοκλήρωσα τις 2 σεζόν του the 100. Not bad!
Κάποια σχετική πρόταση; Το helix ίσως;

Μου άρεσε. Τα πρώτα επεισόδια και απ τις 2 σεζόν λίγο αργά αλλά αξίζει.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#91584 Το Helix το βλέπω. Δεν τρελλαίνομαι αλλά συνεχίζω να το βλέπω.
Επίσης είδα το DaVinci Demons που γενικά το βρήκα καλό.
Η γυναίκα μου προτείνει να δω τους Βοργίες.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#91593 Βλέπω το 1ο επεισόδιο από αυτό

http://www.imdb.com/title/tt1885102/

Μιλάμε για ΤΗ σαπίλα.

:s_sarcastic :s_sarcastic