Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
gto250swb έγραψε:
Asimov έγραψε:
gto250swb έγραψε:Πλακα πλακα κατι που ηθελα να γραψω αλλα δεν εχουμε θεμα για το θεατρο πριν κανα μηνα ειδα την Kristin Scott Thomas ως Ηλεκτρα(Σοφοκλη) στο Old Vic, κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-η μλκα η γυναικα εχει ενεργεια 15χρονης, φωνη παρουσια κινηση, σκερτσο παιζει την μισοτρελη ελληνιδα για 60-70 λεπτα με τρομερη ενταση, ο υπολοιπος θιασος βεβαια μετριος ειδικα ο Ορεστης

Που βρήκες εισιτήρια βρε τρελέ; Κάπου διάβασα ότι γίνεται χαμος!

Ειχε κλεισει το ετερο ημισυ, :s_howdy γενικα πρεπει να εισαι λιγο τυχερος να ψιλιαστεις τη φαση γρηγορα πριν βγουν οι αφισες παντου. Ωραια αφισα btw.

Εικόνα

Εγω το είδα με ενα φίλο κάπου στις αρχές Οκτώβρη, σε μια από τις πρώτες παραστάσεις, και η εντυπωση μου ήταν ακριβώς αυτή, απίστευτη η γυναίκα.

Κατάφερνε να μεταδώσει την αγωνία, την παράνοια, την οργή με πολύ ένταση χωρίς όμως να γίνεται υπερβολική.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Red Garland έγραψε:Εικόνα

Την είχα βάλει στο μάτι από τότε που την πρότεινε ο rx8_drifter, χθες κατόρθωσα να τη δω.
Ωραία ταινία, πολύ καλή σκηνοθεσία, υποκριτική και φωτογραφία (δεν καταλάβαινες την παρουσία του Δ. Φωτογραφίας στην κάμερα, τα πλάνα έρεαν πολύ φυσικά και καθόλου επιτηδευμένα), μου άφησε όπως και με τον Αμερικανό το συναίσθημα ότι ήθελε ακόμα λίγο για να κερδίσει τον τίτλο "ταινιάρα".

Αν και κάπως.... καθυστερημένα, ναι σε όλα, αλλά αυτό με τον διευθυντή φωτογραφίας έπρεπε να το περιμένεις, αφου αυτή είναι η κανονική δουλειά του σκηνοθέτη Anton Corbijn. Φαντάζομαι κι εσύ κι ο ντρίφτης έχετε δει το Control, έτσι;
Έξοχος στην τελευταία του ταινία ο Hoffman, o πιο σπουδαίος της εποχής μας, χαλαρά. Κρίμα που τον χάσαμε νωρίς.

ΥΓ. Για την McAdams :inlove: :inlove: :inlove: να μην επαναληφθώ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Asimov έγραψε:ΥΓ. Για την McAdams να μην επαναληφθώ

Με το ζόρι κρατιέμαι Εικόνα
Ακου εκεί McAdams και :inlove: :omg:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#49324 Oh damn :vava: Ας ελπίσουμε δεν είναι βιασμός για τα μάτια
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#49330 @Asimov
Έχουν γνώση οι φύλακες για τον Κορμπίν, τον έμαθα άλλωστε πρώτα ως φωτογράφο και βιντεοκλιπά(U2, Depeche Mode κτλ) και μετά ως σκηνοθέτη. Σε αυτή την ταινία όμως θαρρώ πως είναι πιο ώριμος(το Control δεν το έχω δει), στον Αμερικάνο ήταν λίγο "άγουρος".
Η McAdams είναι... φωτιά και λάβρα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Red Garland έγραψε:@Asimov
Έχουν γνώση οι φύλακες για τον Κορμπίν, τον έμαθα άλλωστε πρώτα ως φωτογράφο και βιντεοκλιπά(U2, Depeche Mode κτλ) και μετά ως σκηνοθέτη. Σε αυτή την ταινία όμως θαρρώ πως είναι πιο ώριμος(το Control δεν το έχω δει), στον Αμερικάνο ήταν λίγο "άγουρος".
Η McAdams είναι... φωτιά και λάβρα. :inlove:

Ναι, μπράβο, είναι αυτός που έκανε το Enjoy the silence.
O Aμερικανος δεν μου άρεσε αλλά το Control είναι χαλαρά η καλύτερή του ταινία!

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#50156 Μετα τα χτεσινα προβληματα συνδεσης μου στο φορουμ :shifty: , επανερχομαι δημητριος....

Εικόνα

Mπορει η Αυστραλιανη ερημος να κρυβει διαμαντια; Μπορει και παραμπορει...Στο γνωστο Mad Maxικο ορυχειο βεβαιως-βεβαιως. Δεν λεω πολλα γιατι ξερω ποσο ενδιαφερουσες βρισκετε τις προτασεις μου για ταινιες, αλλα ρε Quentin πες και συ τιποτα:

“A mesmerizing, visionary achievement. The best post-apocalyptic movie since the original ‘Mad Max.’ With the one-two punch of The Rover & Animal Kingdom, David Michôd proves himself to be the most uncompromising director of his generation.”

Το γεγονος οτι πατωσε εμπορικα ενω κατι τσιχλοφουσκες τυπου Twilight πουλησανε μεχρι και τις σκηνοθετικες καρεκλες, ειναι αλλη μια επιβεβαιωση οτι ο κοσμος ειναι αδικος και οτι ακομα και τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ τρωνε ban. :s_cry :s_cry :s_cry
Άβαταρ μέλους
By famas
#50163 Tην παραπάνω ταινία που διαφημίζει ο g8777, μπορεί να την παρακολουθήσει και οποιοσδήποτε κουφός. Οι πρωταγωνιστές δεν μιλάνε σχεδόν καθόλου...το δε σενάριο( μου κλέβουν το αμάξι και κυνηγάω να τους σκοτώσω).....Το μόνο που αξίζει είναι η εικόν από την αυστραλιανή έρημο κι η ταιριαστή μουσική.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#50168 Famas, παρε δω και καποιες αλλες ταινιες που μπορουν να δουν μονο κουφοι:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
(εδω και αν βαρεθεις τη ζωη σου)

Mαλλον θα αρχισω να βλεπω ταινιες μονο για κουφους. :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#50182 OK. Εγω θα φταιω τωρα αν αρχισει τις χριστοπαναγιες ο gto250swb; :lol: