gto250swb έγραψε:Asimov έγραψε:gto250swb έγραψε:Πλακα πλακα κατι που ηθελα να γραψω αλλα δεν εχουμε θεμα για το θεατρο πριν κανα μηνα ειδα την Kristin Scott Thomas ως Ηλεκτρα(Σοφοκλη) στο Old Vic, κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-η μλκα η γυναικα εχει ενεργεια 15χρονης, φωνη παρουσια κινηση, σκερτσο παιζει την μισοτρελη ελληνιδα για 60-70 λεπτα με τρομερη ενταση, ο υπολοιπος θιασος βεβαια μετριος ειδικα ο Ορεστης
Που βρήκες εισιτήρια βρε τρελέ; Κάπου διάβασα ότι γίνεται χαμος!
Ειχε κλεισει το ετερο ημισυ,γενικα πρεπει να εισαι λιγο τυχερος να ψιλιαστεις τη φαση γρηγορα πριν βγουν οι αφισες παντου. Ωραια αφισα btw.
Εγω το είδα με ενα φίλο κάπου στις αρχές Οκτώβρη, σε μια από τις πρώτες παραστάσεις, και η εντυπωση μου ήταν ακριβώς αυτή, απίστευτη η γυναίκα.
Κατάφερνε να μεταδώσει την αγωνία, την παράνοια, την οργή με πολύ ένταση χωρίς όμως να γίνεται υπερβολική.
Red Garland έγραψε:
Την είχα βάλει στο μάτι από τότε που την πρότεινε ο rx8_drifter, χθες κατόρθωσα να τη δω.
Ωραία ταινία, πολύ καλή σκηνοθεσία, υποκριτική και φωτογραφία (δεν καταλάβαινες την παρουσία του Δ. Φωτογραφίας στην κάμερα, τα πλάνα έρεαν πολύ φυσικά και καθόλου επιτηδευμένα), μου άφησε όπως και με τον Αμερικανό το συναίσθημα ότι ήθελε ακόμα λίγο για να κερδίσει τον τίτλο "ταινιάρα".
Αν και κάπως.... καθυστερημένα, ναι σε όλα, αλλά αυτό με τον διευθυντή φωτογραφίας έπρεπε να το περιμένεις, αφου αυτή είναι η κανονική δουλειά του σκηνοθέτη Anton Corbijn. Φαντάζομαι κι εσύ κι ο ντρίφτης έχετε δει το Control, έτσι;
Έξοχος στην τελευταία του ταινία ο Hoffman, o πιο σπουδαίος της εποχής μας, χαλαρά. Κρίμα που τον χάσαμε νωρίς.
ΥΓ. Για την McAdams
να μην επαναληφθώ
Asimov έγραψε:ΥΓ. Για την McAdams να μην επαναληφθώ
Με το ζόρι κρατιέμαι

Ακου εκεί McAdams και
Ας ελπίσουμε δεν είναι βιασμός για τα μάτια Έχουν γνώση οι φύλακες για τον Κορμπίν, τον έμαθα άλλωστε πρώτα ως φωτογράφο και βιντεοκλιπά(U2, Depeche Mode κτλ) και μετά ως σκηνοθέτη. Σε αυτή την ταινία όμως θαρρώ πως είναι πιο ώριμος(το Control δεν το έχω δει), στον Αμερικάνο ήταν λίγο "άγουρος".
Η McAdams είναι... φωτιά και λάβρα.
Red Garland έγραψε:@Asimov
Έχουν γνώση οι φύλακες για τον Κορμπίν, τον έμαθα άλλωστε πρώτα ως φωτογράφο και βιντεοκλιπά(U2, Depeche Mode κτλ) και μετά ως σκηνοθέτη. Σε αυτή την ταινία όμως θαρρώ πως είναι πιο ώριμος(το Control δεν το έχω δει), στον Αμερικάνο ήταν λίγο "άγουρος".
Η McAdams είναι... φωτιά και λάβρα.
Ναι, μπράβο, είναι αυτός που έκανε το Enjoy the silence.
O Aμερικανος δεν μου άρεσε αλλά το Control είναι χαλαρά η καλύτερή του ταινία!
.
, επανερχομαι δημητριος....
Mπορει η Αυστραλιανη ερημος να κρυβει διαμαντια; Μπορει και παραμπορει...Στο γνωστο Mad Maxικο ορυχειο βεβαιως-βεβαιως. Δεν λεω πολλα γιατι ξερω ποσο ενδιαφερουσες βρισκετε τις προτασεις μου για ταινιες, αλλα ρε Quentin πες και συ τιποτα:
“A mesmerizing, visionary achievement. The best post-apocalyptic movie since the original ‘Mad Max.’ With the one-two punch of The Rover & Animal Kingdom, David Michôd proves himself to be the most uncompromising director of his generation.”
Το γεγονος οτι πατωσε εμπορικα ενω κατι τσιχλοφουσκες τυπου Twilight πουλησανε μεχρι και τις σκηνοθετικες καρεκλες, ειναι αλλη μια επιβεβαιωση οτι ο κοσμος ειναι αδικος και οτι ακομα και τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ τρωνε ban.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

(εδω και αν βαρεθεις τη ζωη σου)
Mαλλον θα αρχισω να βλεπω ταινιες μονο για κουφους.

γενικα πρεπει να εισαι λιγο τυχερος να ψιλιαστεις τη φαση γρηγορα πριν βγουν οι αφισες παντου. Ωραια αφισα btw.