Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#687769 Ήρθε πριν λίγο μήνυμα στο κινητό για εμβολιασμό της μητέρας μου, στις 28/1 . Ηλικία 80-85 . Τη ρώτησα , δε θέλει να το κάνει. Απλά δε θα απαντήσω στο μήνυμα με έναν κωδικό που σου παρέχουν .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Ήρθε πριν λίγο μήνυμα στο κινητό για εμβολιασμό της μητέρας μου, στις 28/1 . Ηλικία 80-85 . Τη ρώτησα , δε θέλει να το κάνει. Απλά δε θα απαντήσω στο μήνυμα με έναν κωδικό που σου παρέχουν .

Εσυ της ειπες τη γνωμη σου ή απλα τη ρωτησες? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Απλά ρώτησα, τα έχει 400 δεν είναι μικρό παιδί να της υποδείξω τι να κάνει.

Αλλο λεω τη γνωμη μου, αλλο υποδεικνυω μουσατε...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#687774 Με τις περιπτώσεις της Νορβηγίας δεν είμαι κι εγώ σίγουρος οτι ο εμβολιασμός είναι καλή ιδέα σε άτομα αυτής της ηλικίας .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#687775 Το έχουμε ξαναπεί, γίνεται σοβαρή δουλειά σε αυτά από την κυβέρνηση, και σε πράγματα ουσίας.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι,και μιλώ απολύτως σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Πάντως για να λέμε και τα καλά, έβαλα προχθές (απαράδεκτο ότι το άργησα τόσο) τη μάνα στην άυλη συνταγογράφηση και η πλατφόρμα φύσαγε.

2' όλη η διαδικασία.

Ναι ειναι γρηγορη η διαδικασια αλλα εχει καποια σημεια που θα μπορουσε να ειναι αποτελεσματικη.
Αν ενας δεν εχει κωδικους taxis δεν μπορει να κανει εγγραφη στην αυλη. Συζυγοι που δεν εργαστηκαν και δεν εκαναν φορολογικη δηλωση αλλα ως προστατευομενα μελη του συζυγου τους, κοινος τοπος σε 80+ ατομα, πρεπει να πανε σε δημοσια δομη υγειας για να το κανουν.
Θα μπορουσε με ΑΦΜ και ΑΜΚΑ να γινεται μεσω κωδικων taxis του συζυγου, οπως καποτε εβλεπες το Ε9 της συζυγου μεσω του Ε9 του συζυγου.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Με τις περιπτώσεις της Νορβηγίας δεν είμαι κι εγώ σίγουρος οτι ο εμβολιασμός είναι καλή ιδέα σε άτομα αυτής της ηλικίας .

Τι ακριβως εγινε στη Νορβηγια?

ΑΝ θυμαμαι καλα μια φορα ειχες ποσταρει εναν αριθμο πολιτων που πηραν το εμβολιο κι ειχαν παρενεργειες...
Νομιζω ο Μιραζ το ειχε παει λιγο παραπερα και ειχε πει τον αριθμο των εμβολιασθεντων (που χωρις αυτον φυσικα δε βγαινει συμπερασμα)...
Ειχα κανει μια απλη μεθοδο των τριων και το αποτελεσμα ηταν 0.κατι % δηλαδη καθολου τρομακτικο νουμερο...

Αν θυμαμαι λαθος, διορθωσε με. Αλλα αν θυμαμαι καλα, μηπως τσαμπα τρομαζεις ο ιδιος και δε συμβουλευεις σωστα τη μητερα σου? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#687796 Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε και τον αριθμό των περιστατικών που "απορρίπτονται" λόγω επικινδυνότητας, όπως συνέβη στο δικό μου πρόσωπο. Μόνο τότε θα είχε πραγματική αξία το ποσοστό αυτών που εμβολιάστηκαν και εμφάνισαν σοβαρά προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#687866 Αλήθεια υπάρχει άλλη χώρα που θεωρεί προτεραιότητα να εμβολιάζονται τα σώματα ασφαλείας; Δεν ξέρω αλλά είμαι πολύ περίεργος με ποια λογική επιλέχτηκαν.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#687869 Δεν είδα τέτοια ευαισθησία για τους οδηγούς αστικών, τους δασκάλους και να μην αρχίσω να κατεβάζω κατηγορίες. Το αλλάζω λοιπόν γιατί η ερώτηση απαντήθηκε όπως και από όποιον φανταζόμουν:
Εκτός από τον κλασσικό ηδονισμό κάθε δεξιού με τα σώματα ασφαλείας, υπάρχει άλλος λόγος; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#687871 Υπάρχει άλλη κατηγορία που να είναι τόσο διαθέσιμη άμεσα για να μη χαθούν δόσεις και slots εμβολιασμών, όπως ανέφερε και ο giannik?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Corto Maltese έγραψε:Αλήθεια υπάρχει άλλη χώρα που θεωρεί προτεραιότητα να εμβολιάζονται τα σώματα ασφαλείας; Δεν ξέρω αλλά είμαι πολύ περίεργος με ποια λογική επιλέχτηκαν.
Ο λόγος που γίνεται είναι καθαρά για οικονομία εμβολίων. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πανε στο ραντεβού για πολλους λόγους ή κάποιοι απορρίπτονται λόγω αλλεργιών και θα χαλάσουν τα εμβόλια που αποψυχουν. Για να μην πεταχτουν στέλνουν ένστολους στην θέση τους.

Redmi Note 8 Pro