Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#118038 Μονο; Με απογοητευεις σύντροφε
Άβαταρ μέλους
By JBT
#118039 Γερμανικό είναι το στυλ αυτό (Εάν μπορεί να ειπωθεί στυλ αυτό το πράγμα). Σακακοζακετα :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
socratesn έγραψε:
bibendum έγραψε:Τελικα εχει δικιο ο popolaros που σας τα χωνει

Eναλλακτικα μπορεις να μου απαντησεις σοβαρα

<

απλα ειπα την αποψη μου Σωκρατη για το τι θεωρω διαχρονικο και τι οχι. Για μενα διαχρονικο ειναι κατι σαν το sebago που ποσταρα ασχετα αν ειναι για λιγο κοσμο η υπερσυντηρητικο. Αυτοι που τα φορανε η ο κυκλος που τα επιλεγει, επιλεγει παντα τα ιδια. Γι αυτο και θα τα βρεις πολυ σπανια με εκπτωση μεγαλυτερη του 20%

Απο την αλλη τα σταρακια ειναι παπουτσια που ειναι σαφως αποδεκτα αλλα διαχρονικα δεν ειναι αφου ηταν 20 χρονια θαρρω εκτος αγορας.

Στο πρωτο μου ποστ που συμφωνησε ο Scotch απλα περιεγραψα το κολλημα μου γιατι δεν αγοραζω all star.

κατα τ αλλα το απο πανω περι ποπ σαφως και το εγραψα για πλακα.
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#118070 Eddie πηρες σταρακια?? Εγω με πρασινο χαμηλο απο περσι εχω βρει την υγεια μου, κυκλοφορω απο το πρωι μεχρι και για χαλαρο ποτακι το βραδυ ανετα, με τζιν και ολα τα μπλουζακια εκτος μαυρου- κοκκινου. Χαρη κι εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι που το δοκιμασα στην πραξη, βολευουν αφανταστα και σα στιλ γιατι πανε σχεδον με ολα, και σαν υλικο αφου δεν τραβαει καθολου ζεστη.
Άβαταρ μέλους
By fot
#118075 Δοκίμασα Tom Ford Grey Vetiver. Απλά σπέρνει. Ότι καλύτερο έχω μυρίσει τελευταία. Το προτείνω όπως και το Hilfiger Sport. :)
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#118117 Για πειτε τωρα απο που παίρνουμε ενα ζευγάρι ασπρα σταρακια χαμηλά να κάνουμε καλο blend in στα Καλαμαριωτικα στέκια!
Άβαταρ μέλους
By famas
#118140 Θετικές οι τελευταίες σελίδες. Μακράν το καλυτερο ανάγνωσμα στην παραλία.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#118142 Δεν ξέρω πού παρατηρήσατε οτι έλειπαν από την αγορά τα σταράκια (και μάλιστα 20 χρόνια). Πάντα υπήρχαν διαθέσιμα, τουλάχιστον τα κλασικά χρώματα και κάθε καλοκαίρι υπήρχαν προσφορές ειδικά στα μποτάκια. Αλλο εάν τα τελευταία 3 χρόνια υπερ πλήθυναν σε πιθανά και απίθανα σχέδια, ακόμα και δερμάτινα, πάντα υπήρχαν στα καταστήματα και πα΄ντα υπήρχαν νέοι κυρίως που τα φορούσαν.
Προσωπικά τα βρίσκω τελείως άβολα και μυρίζουν πολύ εύκολα. Τα δύο ζευγάρια που έχω από τα μαθητικά μου χρόνια, έχουν ξεβάψει τελείως από τα πολλά πλυντήρια και φοριούνται μόνο πέριξ της παραλίας.

Για τα κοστούμια, ΟΧΙ άσπρα, είσαι σαν γαλατάς.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
popolaros έγραψε:λαική

που εχει λαϊκή στη Καλαμαρια να περάσουμε? Παρκινγκ Λεζαζου? Παρκινγκ Μιστραλ? Πλαζ Αρετσου? δωσε κανένα ινφο ρε παιδιμ! Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε!
Τελευταία επεξεργασία από GeorgT και 01 Ιουν 2015, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#118156 Ασε τις Λαικες τωρα κ πες μας γιατι δε κάνανε Λαικο αγώνα 5χιλ σαν πέρσι που ηταν άψογος? (αν κ η ανηφόρα στη Χιλης στο τελος ηταν ζορικη)