Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:Κάπου στο site τους έχουν ένα κουμπάκι/pop up (του στυλ "πάρε τώρα εντελώς δωρεάν τα HD") που είναι πολύ πιθανό να το πατήσεις, αν δεν είσαι υποψιασμένος. Άντε να αποδείξεις ότι το πάτησες εσύ κι όχι η σύζυγος.

Γιαυτο δεν εχω γραφτει σε καμια υπηρεσια της Nova, e-bill, nova go κτλ
Βασικα πηγα Νοβα γιατι ο ΟΤΕ δεν εδινε σωστη τιμη για το δικο του πακετο και τωρα περιμενω τον Ιουλιο να με παρουν να μου δωσουν αυτο που αρνηθηκαν περσι :)
Ετσι και αλλιως στον ΟΤΕ εχω πολλα περισσοτερα να δω, Ισπανικο πρωταθλημα, moto gp, F1, το Ελληνικο δεν με ενδιαφερει καθολου.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#262004 :lol: :lol:
Ασε g ανέβασα θερμοκρασία.....
ηδη έστειλα mail στην Φορθνετ , να μου στείλουν το ηχητικό ή ότι άλλο αποδεικτικό έχουν που να έχω συμφωνήσει σε 18μηνη ανανέωση , περιμένω και αναλόγως θα κινηθώ...
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Κάπου στο site τους έχουν ένα κουμπάκι/pop up (του στυλ "πάρε τώρα εντελώς δωρεάν τα HD") που είναι πολύ πιθανό να το πατήσεις, αν δεν είσαι υποψιασμένος. Άντε να αποδείξεις ότι το πάτησες εσύ κι όχι η σύζυγος.

Φιλαράκι αν γράφουν ότι πατώντας αυτό το ρημάδι το κουμπάκι ανανεώνεις για 18 μήνες , τότε δεν έχει σημασία ποιος το πάτησε...Το αποδέχεσαι .
Επειδή όμως δεν το γράφουν και επειδή ρώτησα πόσο είναι το penalty που θα χρειαστεί να πληρώσω αν διακόψω σήμερα το συμβόλαιο , μου είπαν ότι είναι περίπου 100 € , ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να τους τα δώσω... :x
θα κάνω μια έρευνα αγοράς πρόχειρη και το πολύ σε 2-3 μέρες θα κάνω αίτηση για σταθερό μάλλον στην wind ώστε να επωφεληθω και σε έκπτωση στο κινητό..
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#262009 Στο site τους πάντω στο Myaccount το γράφουν.
Ή τουλάχιστον το έγραφαν όταν το έκανα εγώ.
Δε με ένοιαζε βέβαια, γιατί όσο έχουν την superleague δεν κόβεται η nova. :x
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#262010 Νομίζω ότι το γράφουν, αλλά δεν είναι καθόλου ευδιάκριτο (ή είναι σε φάση πρώτα πατάς και μετά καταλαβαίνεις τι έκανες). Την πρώτη φορά κόντεψα να την πατήσω κι εγώ. Δεν είναι ότι δεν μπορούν να το αποδείξουν, μπορούν. Είναι ότι σου υποκλέπτουν τη συναίνεση.
Άβαταρ μέλους
By Andy
#262018 Μια χαρά το γράφουν και πολύ ευδιάκριτο είναι. Μάλιστα αν θέλεις να βάλεις HD πρώτα πατάς για υποβολή αιτήματος, σου πετάει το μήνυμα για 18μηνη ανανέωση και πρέπει να ξαναπατήσεις για να γίνει
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#262023 OK, ίσως να μη θυμάμαι καλά (αν και στο virtual κουμπάκι δε αναγράφεται, νομίζω).
Άβαταρ μέλους
By gianik
gianik έγραψε::rant: :rant: :rant:
Εχω κάτι νεύρα , οποιος βρεθεί μπροστά μου καλύτερα να φύγει...
Παίρνω τηλ μόλις την nova να ρωτήσω πότε τελειώνει το ετήσιο συμβόλαιο που είχα κάνει (πέρσυ το καλοκαίρι Ιούλιος ήταν περίπου)...
-Γεια σας , θα ήθελα να μου πείτε πότε τελειώνει η ετήσια δέσμευση μου , τηλ τάδε το και το...
- Μάρτιο του 2017...
- :dizzy: , συγνώμη τι λέτε , εγώ μέσα Ιουλίου είχα κάνει την σύνδεση , τι Μάρτιο του 2017 μου λέτε... :rant:
-Ξέρετε , 8/9/15 επιλέξατε το δωρεάν High Definition , το οποίο σημαίνει --------->18μηνη ανανέωση.... :dizzy: :dizzy:
-Συγνώμη μανταμ , τι 18 μηνη ανανέωση? έχω εγώ υπογράψει πουθενά ή έχετε πουθενά ηχογραφημένη μου συνομιλία που αποδέχομαι 18μηνη ανανέωση???? :rant: :rant: :rant: :rant:
- Ξέρετε....μπλα μπλα...

:s_drinks :s_drinks
Νενικηκαμεν κυριοι!!!!
Μολις με πηραν τηλ απο την forthnet ..
Κυριε ταδε , εγινε ελεγχος της ηχογραφησης , οντως εχετε συμφωνησει σε ετησια δεσμευση , το οποιο εχει αναφερθει 3 φορες στο ηχητικο. Βεβαια η παροχη του δωρεαν High definition σημαινει 18μηνη ανανεωση , για εμας ομως σαν εταιρεια ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ..Σας ευχαριστουμε κ συγνωμη για την αναστατωση...

:s_cool
Άβαταρ μέλους
By gianik
#262867 :lol:
Ψυχαρα ο Στεφαν , χρωσταω φωτογραφικη κληση Αττικη Οδο εως <40χλμ/ωρα...
:innocent:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
gianik έγραψε:
gianik έγραψε::rant: :rant: :rant:
Εχω κάτι νεύρα , οποιος βρεθεί μπροστά μου καλύτερα να φύγει...
Παίρνω τηλ μόλις την nova να ρωτήσω πότε τελειώνει το ετήσιο συμβόλαιο που είχα κάνει (πέρσυ το καλοκαίρι Ιούλιος ήταν περίπου)...
-Γεια σας , θα ήθελα να μου πείτε πότε τελειώνει η ετήσια δέσμευση μου , τηλ τάδε το και το...
- Μάρτιο του 2017...
- :dizzy: , συγνώμη τι λέτε , εγώ μέσα Ιουλίου είχα κάνει την σύνδεση , τι Μάρτιο του 2017 μου λέτε... :rant:
-Ξέρετε , 8/9/15 επιλέξατε το δωρεάν High Definition , το οποίο σημαίνει --------->18μηνη ανανέωση.... :dizzy: :dizzy:
-Συγνώμη μανταμ , τι 18 μηνη ανανέωση? έχω εγώ υπογράψει πουθενά ή έχετε πουθενά ηχογραφημένη μου συνομιλία που αποδέχομαι 18μηνη ανανέωση???? :rant: :rant: :rant: :rant:
- Ξέρετε....μπλα μπλα...

:s_drinks :s_drinks
Νενικηκαμεν κυριοι!!!!
Μολις με πηραν τηλ απο την forthnet ..
Κυριε ταδε , εγινε ελεγχος της ηχογραφησης , οντως εχετε συμφωνησει σε ετησια δεσμευση , το οποιο εχει αναφερθει 3 φορες στο ηχητικο. Βεβαια η παροχη του δωρεαν High definition σημαινει 18μηνη ανανεωση , για εμας ομως σαν εταιρεια ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ..Σας ευχαριστουμε κ συγνωμη για την αναστατωση...

:s_cool
To HD δεν το είχατε συμφωνήσει;
Πως προστέθηκε;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#262883 Η απορια δεν μου λυθηκε...
Μπορει μια στο 1.000.000 να το ειχα κλικαρει μεσω e bill , ομως ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν εγραφε πουθενα για 18μηνη ανανεωση...
Τεσπα , τελος καλο ολα καλα...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#262885 Πάντως απαράδεκτοι που δεν σου τα έδωσαν έτσι κι αλλιώς τα HD με την ανανέωση :thumbsdown:
Κι εσύ βέβαια που δεν τα ζήτησες :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#262887 Ειχα γλυκαθει τοτε που ζητουσαν μονο ετησια δεσμευση η αληθεια ειναι.... :oops:
Δεν ξαναδεσμευομαι με nova ,otetv κινητα , σταθερα κ.λ.π για >1 χρονο... :protest: