https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Asimov έγραψε:Κάπου στο site τους έχουν ένα κουμπάκι/pop up (του στυλ "πάρε τώρα εντελώς δωρεάν τα HD") που είναι πολύ πιθανό να το πατήσεις, αν δεν είσαι υποψιασμένος. Άντε να αποδείξεις ότι το πάτησες εσύ κι όχι η σύζυγος.
Asimov έγραψε:Κάπου στο site τους έχουν ένα κουμπάκι/pop up (του στυλ "πάρε τώρα εντελώς δωρεάν τα HD") που είναι πολύ πιθανό να το πατήσεις, αν δεν είσαι υποψιασμένος. Άντε να αποδείξεις ότι το πάτησες εσύ κι όχι η σύζυγος.
gianik έγραψε::rant:![]()
![]()
Εχω κάτι νεύρα , οποιος βρεθεί μπροστά μου καλύτερα να φύγει...
Παίρνω τηλ μόλις την nova να ρωτήσω πότε τελειώνει το ετήσιο συμβόλαιο που είχα κάνει (πέρσυ το καλοκαίρι Ιούλιος ήταν περίπου)...
-Γεια σας , θα ήθελα να μου πείτε πότε τελειώνει η ετήσια δέσμευση μου , τηλ τάδε το και το...
- Μάρτιο του 2017...
-, συγνώμη τι λέτε , εγώ μέσα Ιουλίου είχα κάνει την σύνδεση , τι Μάρτιο του 2017 μου λέτε...
![]()
-Ξέρετε , 8/9/15 επιλέξατε το δωρεάν High Definition , το οποίο σημαίνει --------->18μηνη ανανέωση....![]()
![]()
-Συγνώμη μανταμ , τι 18 μηνη ανανέωση? έχω εγώ υπογράψει πουθενά ή έχετε πουθενά ηχογραφημένη μου συνομιλία που αποδέχομαι 18μηνη ανανέωση????![]()
![]()
![]()
![]()
- Ξέρετε....μπλα μπλα...
gianik έγραψε:To HD δεν το είχατε συμφωνήσει;gianik έγραψε::rant:![]()
![]()
Εχω κάτι νεύρα , οποιος βρεθεί μπροστά μου καλύτερα να φύγει...
Παίρνω τηλ μόλις την nova να ρωτήσω πότε τελειώνει το ετήσιο συμβόλαιο που είχα κάνει (πέρσυ το καλοκαίρι Ιούλιος ήταν περίπου)...
-Γεια σας , θα ήθελα να μου πείτε πότε τελειώνει η ετήσια δέσμευση μου , τηλ τάδε το και το...
- Μάρτιο του 2017...
-, συγνώμη τι λέτε , εγώ μέσα Ιουλίου είχα κάνει την σύνδεση , τι Μάρτιο του 2017 μου λέτε...
![]()
-Ξέρετε , 8/9/15 επιλέξατε το δωρεάν High Definition , το οποίο σημαίνει --------->18μηνη ανανέωση....![]()
![]()
-Συγνώμη μανταμ , τι 18 μηνη ανανέωση? έχω εγώ υπογράψει πουθενά ή έχετε πουθενά ηχογραφημένη μου συνομιλία που αποδέχομαι 18μηνη ανανέωση????![]()
![]()
![]()
![]()
- Ξέρετε....μπλα μπλα...
![]()
![]()
Νενικηκαμεν κυριοι!!!!
Μολις με πηραν τηλ απο την forthnet ..
Κυριε ταδε , εγινε ελεγχος της ηχογραφησης , οντως εχετε συμφωνησει σε ετησια δεσμευση , το οποιο εχει αναφερθει 3 φορες στο ηχητικο. Βεβαια η παροχη του δωρεαν High definition σημαινει 18μηνη ανανεωση , για εμας ομως σαν εταιρεια ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ..Σας ευχαριστουμε κ συγνωμη για την αναστατωση...
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]