Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#102064 Το πόστ μου και η περιγραφή αφορά όντως σε διπλά στρώματα. :oops:
Αλλά και για τα μονά, δεν κατανοώ το λόγο για τον οποίο και αυτά δεν είναι αναγκαίο (ή δυνατόν) να "περιστρέφονται".
Αν (και όποτε) μπορείς, εξήγησε τις περιπτώσεις που εννοείς ή το λόγο, εκτός αν εννοείς κρεβάτια που η βάση τους είναι και στρώμα που "δένει" με την πλάτη/κεφαλάρι κρεβατιού, αλλά και πάλι... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#102104 Γιατι στα μονης πλευρας στρωματα απο την κατω μερια υπαρχει απλα συνηθως ενας χοντρος κετσες και χαρτονι πριν τα ελατηρια κοινως μια επιφανεια ακαταλληλη για υπνο και για να δεχτει βαρος απευθειας. Οποτε απλα τα περιστρεφεις χωρις να τα αναποδογυριζεις.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#102147 Τα στρώματα που εδώ και 20+ χρόνια είχα σε μονά κρεβάτια , ήταν της Candia ή της Media strom και ποτέ δεν κατάλαβα πως είχαν "άνω" μέρος. Μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και απο τις 2 πλευρές.
Τέσπα, μπορεί να υπάρχουν κατηγορίες στρωμάτων που να κατασκευάζονται και χρησιμοποιούνται όπως ανέφερες, οπότε δεν επιμένω παρά μόνο για αυτά που έχω χρησιμοποιήσει. :)
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mirage έγραψε:Γιατι στα μονης πλευρας στρωματα απο την κατω μερια υπαρχει απλα συνηθως ενας χοντρος κετσες και χαρτονι πριν τα ελατηρια κοινως μια επιφανεια ακαταλληλη για υπνο και για να δεχτει βαρος απευθειας. Οποτε απλα τα περιστρεφεις χωρις να τα αναποδογυριζεις.

Δεν ειναι ετσι. Τα περισσοτερα ειναι νορμαλ.
Μερικα της cocomat ειναι 2 οψεων, μια μεσαια και μια σκληρη πχ, αλλα εκει ειναι αλλη φαση.

Υπαρχουν βεβαια και μαρκες που διαφημιζαν "το στρωμα μας δε χρειαζεται γυρισμα".
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#102327 Κάποια είχαν διαφορετικές πλευρές, μια χειμερινή και μια θερινή. Τουλάχιστον έτσι θα θυμάσαι να τα γυρίσεις.
Άβαταρ μέλους
By mirage
trident1971 έγραψε:
mirage έγραψε:Γιατι στα μονης πλευρας στρωματα απο την κατω μερια υπαρχει απλα συνηθως ενας χοντρος κετσες και χαρτονι πριν τα ελατηρια κοινως μια επιφανεια ακαταλληλη για υπνο και για να δεχτει βαρος απευθειας. Οποτε απλα τα περιστρεφεις χωρις να τα αναποδογυριζεις.

Μερικα της cocomat ειναι 2 οψεων, μια μεσαια και μια σκληρη πχ, αλλα εκει ειναι αλλη φαση.

Υπαρχουν βεβαια και μαρκες που διαφημιζαν "το στρωμα μας δε χρειαζεται γυρισμα".

Τι ακριβως δεν ειναι ετσι;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mirage έγραψε:
trident1971 έγραψε:

Τι ακριβως δεν ειναι ετσι;

Αυτο που λες για τα μονα στρωματα. Δεν εχουν διαφορα απο τα διπλα εκτος απο το μεγεθος. Ισως αυτο που ειδες να ηταν η εξαιρεση.
Άβαταρ μέλους
By mrnoname
#102618 Δε νομίζω ότι ο mirage μιλούσε για μονά vs διπλά στρώματα (κατά το "είναι το στρώμα μου μονόόόόόόό...")

Για μονής πλευράς vs διπλής πλευράς μιλούσε. Κοινώς, για αυτά που μπορείς να αναποδογυρίσεις στις διάφορες εποχές του χρόνου και για αυτά που δεν μπορείς.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#102805 Βασικα χαθηκαμε καπου στη μεση, γραψε λαθος, ο dimitrisB ελεγε για μονα στρωματα με 2 πλευρες, και εγω το ιδιο, στην αρχη τουλαχιστον. Μετα συνεπικουρουμενος απο το "δεν ειναι ολα διπλα Δημητρη" χαθηκε η μπαλα :lol:

Σε καθε περιπτωση μιλω για 2 οψεων, ανεξαρτητως πλατους.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#103210 Παραλαβη απο κουτσουνα το πρωι..
Εικόνα

Και το ξενερωμα...θελουν φτιαξιμο..
Εικόνα
θα το αναλαβει η κυρια απο τι μου ειπε..

< 3
Άβαταρ μέλους
By g8777
#103213 Αυτο σημαινει πολεμο. :x :x :x :x

Αυριο γιορταζεις. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

Πηγαινε στα Πρακτικερ και περνα τριβειο και αλοιφαδορο ολες τις Visa, Mastercard και δεν συμμαζευεται. :rtfm:
Να γλυστρανε με τη μια αυριο. Περνα τους και μια επιστρωση τεφλον μην κολλανε στο μηχανημα. :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#103215 Δικιο εχεις ρεντ αλλα δεν πιανει το χερι μου και βγαζω σπρυρακια οταν πρεπει να γινουν τετοιες δουλειες!!!

@g8777...Εννοια σου και της την εκανα και γω....και αναμενω..παραδοση...!!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#103217 Πω πω ρε πστ μου! Σαν να ακούω τον κουμπάρο μου… :rant:

Geo, είμαστε off-topic! Το να κουμπώσεις τρία κομμάτια μεταξύ τους δεν είναι μαστόρεμα. :rtfm: