Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Για πες μου εσύ, τι περίμενες να γίνει; Ποιος περίμενες ότι θα θιγεί;

Αν είναι να κοροιδεύομαστε μεταξύ μας χ3στο βρε Χρήστο .
Καλύτερα να έλεγες ότι ξέχασες να βάλεις φατσούλα παρά αυτά που καθόμαστε και γράφουμε.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#145277 Κυριε Λαππα αν πιστευεις αυτο που εγραψες μπραβο σου και καλα εκανες ...................Αν ΔΕΝ το πιστευεις δυστυχως μας δειχνεις οτι ΙΣΩΣ και πολλα αλλα που λες και πρεσβευεις απλως τα παπαγαλιζεις......
Νομιζω οτι ο αγωνας που κανεις να σωσεις το λαθος σου θαμπωνει την εικονα σου......
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#145283 Αγαπητέ DAP, έχω μια απορία. Θα το έβρισκες λιγότερο ενοχλητικό αν είχα γράψει

ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κόσμος που πιστεύει ειλικρινά ότι η ιδιοκτησία είναι κλοπή
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#145308 Ναι, θα ήταν λιγότερο ενοχλητικό, γιατί απλά θα ανέφερες μια άποψη που δεν θα ήταν δική σου, ή τουλάχιστον θα άφηνες περιθώρια για συζήτηση.
Ενώ το «η ιδιοκτησία είναι κλοπή», ακούγεται ως δήλωση.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#145345 Οχι βεβαια εξακολουθει να είναι flame bait ή απλή τρολια ακόμα και έτσι. Όπως είπε και ο drdino από ένα χρήστη που παραπονιεται για κάτι τέτοια περίμενα κάτι καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#145347 Το flame bait γίνεται για να εξοργίσεις κάποιον και να τον αναγκάσεις να αντιδράσει. Σε ποιον προσπαθούσα να το κάνω αυτό; Το έχω ρωτήσει 4 φορές και ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#145350 Τότε εν άγνοια σου, ουαου, κανείς αυτό ακριβώς. Θες απάντηση; Δες το ποστ του junior. Αλλά εντάξει δεν το τρώω πως δεν έχεις καταλάβει τι παίχτηκε εκτός και αν.... Μπα δε νομίζω. Βέβαια μπορεί ποτέ δεν ξέρεις.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#145352 Αυτό που διαβάζω στο post του junior είναι μια ανορθόγραφη προσωπική επίθεση σε εμένα. Δεν πρόκειται να τσιμπήσω.

Εγώ (για πολλοστή φορά) σε ποιόν επιτέθηκα; Σε ποιον απευθύνθηκα; Ποιον προσέβαλλα;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#145354 Α εντάξει. Έχεις δυσκολίες κατανοησης. Κατανοητό. Ξες το flame bait δεν είναι απαραίτητο να απευθύνεται σε κάποιο πρόσωπο. Δεν είναι ανάγκη να είναι στοχευμενο. Τώρα τα υπόλοιπα που γραφείς με σκοπό να βγεις αθώα περιστερά εχουν απλά πλάκα.

Άβαταρ μέλους
By mirage
#145357 Βασικά εσύ έχεις πλάκα Χρήστο και η αδυναμία σου να καταλάβει απλά πράγματα που στα έχουν κάνει μονολεπτά 3 μοντ αλλα και απλοί χρηστες. Αλλά δεν πειράζει καλή καρδιά.
Μου αρέσει πάντως που εξακολουθεις να κανείς τον χαζό ενω στο εξήγησα. Αν πιστεύεις πως αυτή ή στάση σου σε τιμά πάω πάσο. Αυτά.
@BASSstarlet
Οχι. Έχουμε αλλά 200 θέματα που γίνονται ίδιου τύπου συζητήσεις από τα ίδια προσωπα. Φτάνει τόσο.

Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#145363 3 mods έχουν διαβάσει όλα τα μηνύματα στις τελευταίες σελίδες και ένας συγκεκριμένα με παραπέμπει μάλιστα να διαβάσω το post του junior;

Αν τσιμπήσω και του απαντήσω γράφοντας κάτι για τον δικό του "λώκο", ποιος θα δεχτεί προειδοποίηση; Εγώ; Αυτός; Και οι δύο μας;