Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Nikos! έγραψε:Βασικά στην 75" θα παίζει καλύτερα. Πήγαινε αύριο σε ένα μαγαζί να δεις.
Δηλαδή δεν έχει σημασία η ανάλυση και η μεγαλύτερη οθόνη με ίδια ανάλυση είναι καλύτερα επειδή..... έτσι... Και το διάγραμμα απλά δεν μετράει επειδή.... έτσι... Αυτά μου λες;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:
Nikos! έγραψε:Βασικά στην 75" θα παίζει καλύτερα. Πήγαινε αύριο σε ένα μαγαζί να δεις.
Δηλαδή δεν έχει σημασία η ανάλυση και η μεγαλύτερη οθόνη με ίδια ανάλυση είναι καλύτερα επειδή..... έτσι... Και το διάγραμμα απλά δεν μετράει επειδή.... έτσι... Αυτά μου λες;

Να υποθέσω μιλάς για τηλεόραση, για προβολή σε πανί πιστεύω να σου απάντησα.

Όχι, δε σου λέω κάτι τέτοιο, ούτε ότι το διάγραμμα δε μετράει. Το διάγραμμα σου αναφέρει από ποια απόσταση αξίζει να βλέπεις τη κάθε ανάλυση (optimal viewing distance). Στα 3μ που λες, καλύτερα θα δεις σε 75" παρά σε μικρότερες. Το πάνελ της τηλεόρασης δεν χάνει σε λεπτομέρεια σε αυτές τις ίντσες, αντιθέτως από τα 3μ περισσότερο θα ευχαριστηθείς μια ταινία στις 75" παρά στις 32".
Άβαταρ μέλους
By dimik
#188785 Τέλος της εβδομάδας λέω να χτυπήσω αυτό...

http://www.amazon.de/Samsung-HT-J5550W- ... andover-21

όποιος έχει να πει κάτι ας μιλήσει τώρα, ειδάλλως ας σωπάσει για πάντα :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#188845 Όχι δεν θα σιωπήσω για πάντα. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω κάτι να σου προτείνω. Απλά ότι θεωρώ ότι ένα σύστημα με ξεχωριστές συσκευές μπορεί να είναι πολύ καλύτερο (ηχητικά) για όχι πολύ περισσότερα χρήματα. Και LG καλή χρυσή για τηλέφωνα,ψυγεία, πλυντήρια, κλιματιστικά και τηλεοράσεις και την συμπαθώ αλλά για τα ηχητικά ακόμα δεν την έχω....
Αυτό δεν σημαίνει να μην τα πάρεις, γιατί αν εσένα σε ικανοποιεί εμένα μου περισσεύει και τα λεφτά δεν είναι πολλά. Αν όμως μπορείς να ακούσεις και τίποτα άλλο μπας και νιώσεις διαφορά που να αξίζει. Και μάλιστα μπορεί να είναι εξαιρετικό το συγκεκριμένο πακέτο κι εγώ είμαι απλά λίγο δύσπιστος. Έχει δεχτεί καλά σχόλια σε δοκιμασίες από αναγνωρισμένα περιοδικά κλπ;
Άβαταρ μέλους
By dimik
sknipper έγραψε:Όχι δεν θα σιωπήσω για πάντα. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω κάτι να σου προτείνω. Απλά ότι θεωρώ ότι ένα σύστημα με ξεχωριστές συσκευές μπορεί να είναι πολύ καλύτερο (ηχητικά) για όχι πολύ περισσότερα χρήματα. Και LG καλή χρυσή για τηλέφωνα,ψυγεία, πλυντήρια, κλιματιστικά και τηλεοράσεις και την συμπαθώ αλλά για τα ηχητικά ακόμα δεν την έχω....
Αυτό δεν σημαίνει να μην τα πάρεις, γιατί αν εσένα σε ικανοποιεί εμένα μου περισσεύει και τα λεφτά δεν είναι πολλά. Αν όμως μπορείς να ακούσεις και τίποτα άλλο μπας και νιώσεις διαφορά που να αξίζει. Και μάλιστα μπορεί να είναι εξαιρετικό το συγκεκριμένο πακέτο κι εγώ είμαι απλά λίγο δύσπιστος. Έχει δεχτεί καλά σχόλια σε δοκιμασίες από αναγνωρισμένα περιοδικά κλπ;

Είμαι σίγουρος ότι ένα σύστημα με ξεχωριστά "επιλεγμένα" μέρη θα είναι καλύτερο ακουστικά αλλά δεν έχω ούτε τις γνώσεις να το διαλέξω και δεν ξέρω αν το αυτί μου είναι τόσο εκπαιδευμένο ώστε να καταλάβει την διαφορά στην καθημερινότητα.

Το συγκεκριμένο Samsung το επέλεξα γιατί είναι ίδια μάρκα με την TV οπότε ίσως αποφύγω προβληματάκια, είναι καινούριο μοντέλο από ότι είδα στην σελίδα της Samsung, έχει καλά σχόλια σε διάφορα καταστήματα, έχει την εμφάνιση και τα features που θέλω και καλή έκπτωση. Από εκεί και πέρα δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την επιλογή μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#188860 Χαχά, Samsung ήθελα να πω, μαζί τις έχω στο μυαλό μου.
Πάντως 2-3 φίλοι που έχουν πάρει τέτοια συστηματάκια 5.1 τα έχουν είτε σε αχρηστία ή τελείως λάθος τοποθετημένα (σίγουρα όχι σαν 5.1). Σου κάνουν τη ζωή πολύπλοκη χωρίς να ακούγονται καλύτερα από ένα απλό σύστημα με 2 αξιοπρεπή ηχεία και κανονικό (βαρύ για τα όχι πολλά watt του, 50 ανά κανάλι φτάνουν) ενισχυτή.

Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις διαφορές στον ήχο. Σε επίπεδο χαμηλών τιμών οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες που γίνονται άμεσα αντιληπτές χωρίς καμία εκπαίδευση. Όταν ακριβύνουν τα πράματα είναι πιο δύσκολη η εντόπιση διαφορών. Το θέμα δεν είναι να πάρεις το καλύτερο δυνατό,αυτό θέλει ψάξιμο, μελέτη της αγοράς, περιοδικών, δοκιμασιών κλπ αλλά να σιγουρευτείς ότι δεν παίρνεις πατάτα και ότι θα σου προσφέρει αυτά που θέλεις σε ένα εύλογο βάθος χρόνου.
Το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας και να ακούσεις μερικά διαφορετικά συστήματα να παίζουν το ίδιο πράμα, καλύτερα στον ίδιο χώρο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#189014 Οποιος ψαχνει 55αρα
http://www.e-shop.gr/tv-philips-55puh64 ... PER.170653

Η τηλεόραση Ultra HD της σειράς 6400 διαθέτει Pixel Plus Ultra HD, διπύρηνο επεξεργαστή και τη δύναμη του Android για κορυφαίες επιδόσεις. Την εμπειρία συμπληρώνουν οι λεπτές γραμμές, μια κομψή ανοιχτή βάση και οι ασυναγώνιστες λειτουργίες.
Εικόνα/Οθόνη
Οθόνη: 4K Ultra HD LED
Μήκος διαγωνίου οθόνης (ίντσες): 55 ίντσες
Ανάλυση οθόνης: 3840 x 2160
Αναλογία Εικόνας: 16:9
Φωτεινότητα: 300 cd/m²
Βελτίωση εικόνας: Pixel Plus Ultra HD, Τεχνολογία Natural Motion, Τεχνολογία Perfect Motion Rate 700 Hz, Micro Dimming Pro, Ultra Resolution

Ήχος
Ισχύς (RMS): 20W
Ενίσχυση ήχου: Incredible Surround, Clear Sound, Δυναμική βελτίωση μπάσων, Smart Sound

Συνδεσιμότητα
Αριθμός συνδέσεων HDMI: 4
Αριθμός εισόδων σήματος συνιστωσών (YPbPr): 1
Αριθμός σκαρτ (RGB/CVBS): 1
Αριθμός USB: 3
Ασύρματες συνδέσεις: Dual Band, Wi-Fi Direct, Ενσωματωμένο Wi-Fi 11n 2x2
’λλες συνδέσεις: Κεραία IEC75, Λειτουργία Common Interface Plus (CI+), Ethernet-LAN RJ-45, Ψηφιακή έξοδος ήχου (οπτική), Είσοδος ήχου L/R, Είσοδος ήχου (DVI), Έξοδος ακουστικών, Υποδοχή σύνδεσης για υπηρεσία, Δορυφορική υποδοχή
Λειτουργίες: HDMI 4K, Κανάλι επιστροφής ήχου
EasyLink (HDMI-CEC): Τηλεχειριστήριο passthrough, Στοιχείο ελέγχου ήχου συστήματος, Αναμονή συστήματος, Αναπαραγωγή με ένα πάτημα
HDCP 2.2: Ναι σε HDMI1

Υποστηριζόμενη ανάλυση οθόνης
Είσοδοι υπολογιστή σε όλες τις θύρες HDMI: στα 60Hz, έως και 4K Ultra HD 3840x2160
Είσοδοι βίντεο σε όλες τις θύρες HDMI: στα 24, 25, 30, 50, 60 Hz, έως και 4K Ultra HD 3840x2160p

Android
Λειτουργικό σύστημα: Android™ 5.0 (Lollipop)
Προεγκατεστημένες εφαρμογές: Ταινίες Google Play, Μουσική Google Play, Αναζήτηση Google, Φωνητική αναζήτηση, YouTube, Netflix
Μέγεθος μνήμης: 8GB, δυνατότητα επέκτασης με συσκευή αποθήκευσης USB

Xαρακτηριστικά Smart TV
Αλληλεπίδραση με το χρήστη: Διακομιστής και πελάτης MultiRoom, SimplyShare, Με πιστοποίηση Wi-Fi Miracast*
Διαδραστική τηλεόραση: HbbTV
Πρόγραμμα: Pause TV, Εγγραφή USB
Εφαρμογές SmartTV: Διαδικτυακά βιντεοκλάμπ, Ανοικτό πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, Social TV, Spotify, Τηλεόραση on demand, YouTube
Ευκολία εγκατάστασης: Αυτόματος εντοπισμός συσκευών Philips, Οδηγός σύνδεσης συσκευών, Οδηγός εγκατάστασης δικτύου, Βοηθητικός οδηγός ρυθμίσεων
Ευκολία στη χρήση: Ένα απλό κουμπί μενού Smart, Εγχειρίδιο χρήσης στην οθόνη
Δυνατότητα αναβάθμισης υλικολογισμικού: Οδηγός αυτόματης αναβάθμισης υλικολογισμικού, Υλικολογισμικό με δυνατότητα αναβάθμισης μέσω USB, Online αναβάθμιση υλικολογισμικού
Ρυθμίσεις φορμά οθόνης: Βασικό - Μεγέθυνση σε πλήρη οθόνη, Προσαρμογή στην οθόνη, Μετατόπιση, Εστίαση, Παραμόρφωση
Εφαρμογή Philips TV Remote: Εφαρμογές, Κανάλια, Χειριστήριο, NowOnTV, Οδηγ. TV, Video on Demand

Αξεσουάρ
Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ: Τηλεχειριστήριο, 2 μπαταρίες AAA, Επιτραπέζια περιστρεφόμενη βάση, Καλώδιο ρεύματος, Οδηγός γρήγορης έναρξης, Φυλλάδιο νομικών πληροφοριών και πληροφοριών ασφαλείας.

ΜΟΝΟ 879!!

Αρε |λογοκρισία| geako!!
|λογοκρισία|!
|λογοκρισία|!
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
dimik έγραψε:Τέλος της εβδομάδας λέω να χτυπήσω αυτό...

http://www.amazon.de/Samsung-HT-J5550W- ... andover-21

όποιος έχει να πει κάτι ας μιλήσει τώρα, ειδάλλως ας σωπάσει για πάντα :lol:

Πολύ φοβάμαι πως θα έχει αδύναμες μεσαίες με τόσο μικρά μεγάφωνα/ηχεία...
Δε κάνεις καμιά έρευνα αγοράς Live?
Άβαταρ μέλους
By dimik
#189626 Τελικά μόλις αγόρασα αυτό https://www.avforums.com/review/lg-bh94 ... review.558

στις προσφορές του Γερμανικού Amazon 380€ + 80€ μεταφορικά από 699€ αρχική τιμή.

Βασικά δεν πλήρωσα ακόμα γιατί δεν έχει αρκετά λεφτά η κάρτα μου, οπότε 5 μέρες ακόμα θα το ψάχνω :innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
dimik έγραψε:
Βασικά δεν πλήρωσα ακόμα γιατί δεν έχει αρκετά λεφτά η κάρτα μου, οπότε 5 μέρες ακόμα θα το ψάχνω :innocent:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:
dimik έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν έχει αρκετά λεφτά η κάρτα μου :lipsealed: