ίσα ίσα το δουλεύω στο πατέρα μου ισούται με το υπάρχουν και λεφτά που σε μεταπτυχιακό που πληρώνεις είναι σημαντικό (έχουν ρωτήσει άτομα χύμα σχετικά με το αν έχουν να πληρώσουν κάποια λιγούρια.. )
συστατικές πάρε από όπου κρίνεις ότι είναι καλύτερα να πάρεις και από όπου θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο περισσότερο κύρος ή από όπου μπορείς στη τελική
είναι περισσότερο τυπικό το θέμα (αλλά μην κάνεις αίτηση πουθενά χωρίς συστατική θα φας άκυρο) και ναι υπάρχουν στραβόξυλα που για διάφορους λόγους μπορεί να μη θέλουν να σου δώσουν ακόμα και αν έχεις βαθμό, τα κριτήρια του καθενός είναι διαφορετικά και απροσδιόριστα πολλές φορές (Επίσης εγώ προσωπικά ποτέ δε διάβασα και τις δικές μου, μάλιστα έχω κάποιες σφραγισμένες στο συρτάρι μου που ποτέ δεν άνοιξα να δω τι λένε
), αλλά τους καθηγητές σου εσύ τους ξέρεις καλύτερα από μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα έχεις και εκπλήξεις μόλις βγεις στην αναζήτησηδε χάνεις πάντως να τους ζητήσεις, ακόμα και χυλόπιτα να φας δε τρέχει κάτι , πήγαινε παντού δεν είναι και τόσο δύσκολο να πάρεις και στο λέω μιας και στη δική μου περίπτωση δεν ήταν και τόσο εύκολο (σε σχέση με άλλους) αφού δεν ήμουν και υπόδειγμα φοιτητή
αφού πήρα εγώ (και μάλιστα από άτομο που δε περίμενα ποτέ να μου δώσει) , θα πάρεις κι εσύ

απ'οσο ξερω στο Πα.Μακ απο τον οποιο πιστευω ειναι must have η συστατικη.

.