Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#819790 Το χάδι στην κοιλιά και τα δαγκώματα , οι λαγοκλωτσιες, είναι παιχνίδι. Όπως θα έπαιζε με τα αδέρφια του.

Γενικά ότι αφήνει να αγγίξεις την κοιλιά δείχνει εμπιστοσύνη και φυσικά θέλει να παίξει.

Τώρα για την υγρή τροφή είναι φάση.

Εμένα ένα φεγγάρι δεν πολύ έτρωγε την Leonardo και τσάκιζε την κονσέρβα.
Μετά έτσι κι έτσι και με τις δύο μέχρι που μίλησα με τον γιατρό.

Μετά την στείρωση και αφού συνήλθε εντελώς τα τσακίζει και τα δύο με λαιμαργία.
Πλέον δεν έχει φαγητό συνέχεια.
Πρωί και βράδυ της βάζουμε και το εξαφανίζει σε 3 λεπτά.
Τρώει και μεζέδες δικούς μας αλλά δεν ανεβαίνει στο τραπέζι.
Ζητάει μεν αλλά δέχεται την άρνηση.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:Το χάδι στην κοιλιά και τα δαγκώματα , οι λαγοκλωτσιες, είναι παιχνίδι. Όπως θα έπαιζε με τα αδέρφια του.
.

μου εστειλε βιντεακια η γυναικα,εχει τρελαθει με το γατι του τζαμπο,ξεψαρωσε και του χωνει σφαλιαρες,το κλωτσαει με τα πισω ποδια κλπ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#823051 πριν μερικες μερες πηγε για στειρωση ο γατουλης.
Τον πηγε κατα τις 11.30 η γυναικα,και στις 13.00 ηταν ετοιμος και τον πηρε και εφυγαν.
25 ευρω πληρωσε εκει που μας ειχε πει ο Εντμοντ.
Τον λυπηθηκα οταν προσπαθουσε να συνελθει απο την ναρκωση.
Σηκωνοταν να περπατησει και επεφτε.Ματια θολα,ορεξη δεν ειχε ουτε για νερο.
Πλεον μετα απο 3 μερες ειναι σε φυσιολογικο ρυθμο.Τραβαει τα παρκουρ του το βραδυ οπως παλια δλδ.
Δεν ξερω εαν ειναι ιδεα μου,αλλα τρωει πολυ περισσοτερο.
εφτασε τα 4.5 κιλα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Λογικό, οι στειρωμένες γάτες παίρνουν κιλάκια...

Ετσι! Μεχρι και ειδικες τροφες για στειρωμενες γατες υπαρχουν...

https://www.skroutz.gr/c/1643/Xira-Trof ... lized.html
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#823056 ναι το γνωριζω αυτο με τις τροφες.Μολις τελειωσει αυτη που εχω τωρα,θα του παρω για στειρωμενες γατες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:Δεν ξερω εαν ειναι ιδεα μου,αλλα τρωει πολυ περισσοτερο.
εφτασε τα 4.5 κιλα.

Περαστικά στον Λίο.

Μόλις κλείσει χρόνο άλλαξε τροφή.
Leonardo adult kitten light.

Η δικιά μου είναι 4.800γρ και κλείνει χρόνο σε 10 μέρες

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#823064 εκει λεω να παω και εγω Νικ.
Χθες του πηρα και σαμαρακι.Τον εβγαλε λιγο εξω απο το σπιτι η γυναικα ,και τα πηγε μια χαρα.Δεν εδειξε να μουλαρωνει κλπ.
Σημερα θα του το φορεσουμε και θα τον βγαλουμε εξω περισσοτερη ωρα.
Εαν πανε ολα καλα,λεω το απογευμα στις διακοπες να τον περνουμε σε καμια παραλια ερημικη.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#823117 Περνάμε μια μικρή ασθένεια με τη γατούλα μας. Βασικά μας φάνηκε λίγο πιο νωθρή από ότι συνήθως μέχρι που η κόρη μου είδε κάτι. Έκανε απόστημα σε έναν από τους αδένες που έχει δίπλα στον πρωκτό της που έβγαζε πύον και αίμα. Είναι λέει πιο σύνηθες σε σκύλους αλλά το παθαίνουν και οι γάτες. Της δίνουμε αντιφλεγμονώδες και αντιβίωση και προβλέπεται να γιάνει εντός 2 εβδομάδων. Αν όχι ίσως χρειαστεί ράμματα. Και να φοράει κολάρο για να μην το γλύφει γιατί η γλώσσα της είναι άγρια και το ερεθίζει.
Τώρα που λίγο ξεπρήστηκε και καθάρισε φαίνεται σαν μια τεράστια τρύπα με 2-3 λοβούς. Φωτογραφία δεν σας βάζω.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#823144 Παρόμοιο θέμα είχε ο σκύλος του φαδερ....Πήγε στον κτηνίατρο κ με μια κίνηση του έβγαλε δεν ξερω κ γω πόσο μαύρο πύον απ' τους αδένες του σκύλου...το ζωντανό ξαλαφρωσε (ποναγε πολύ όταν καθόταν)

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#823299 Παρότι με ερκοντισιον μάλλον ζεσταίνεται γι'αυτό και η ανάρμοστη στάση για μία κυρία .Εικόνα

.