Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
glf έγραψε:θα αναγνωριστούν οι σωροί. Για να μην αρχίσουν σενάρια στυλ Έλβις.

χμμμ . Λές ; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By leobsch
#831845 1. Δεν είναι λογικό να είσαι ο Πριγκόζιν, να ξέρει όλος ο πλανήτης ότι είσαι καταδικασμένος σε θάνατο από τον Πούτιν και να...τριγυρνάς γύρω - γύρω από τον Πούτιν, στην επικράτειά του, με το αεροπλανάκι σου...Να μην του το κάνεις, έστω και ελάχιστα, δύσκολο...
2. Πού ξέρουμε ότι δεν συνεννοήθηκαν Πούτιν - Πριγκόζιν να σκηνοθετήσουν το "θάνατό" του; Έτσι όλοι ικανοποιημένοι, ο Πούτιν 'έδειξε' ποιος είναι ο αρχηγός και ο Πριγκόζιν αποσύρθηκε συνταξιούχος στις Μπαχάμες...
Άβαταρ μέλους
By bebes
leobsch έγραψε:1. Δεν είναι λογικό να είσαι ο Πριγκόζιν, να ξέρει όλος ο πλανήτης ότι είσαι καταδικασμένος σε θάνατο από τον Πούτιν και να...τριγυρνάς γύρω - γύρω από τον Πούτιν, στην επικράτειά του, με το αεροπλανάκι σου...Να μην του το κάνεις, έστω και ελάχιστα, δύσκολο...
2. Πού ξέρουμε ότι δεν συνεννοήθηκαν Πούτιν - Πριγκόζιν να σκηνοθετήσουν το "θάνατό" του; Έτσι όλοι ικανοποιημένοι, ο Πούτιν 'έδειξε' ποιος είναι ο αρχηγός και ο Πριγκόζιν αποσύρθηκε συνταξιούχος στις Μπαχάμες...

Tο ιδιο σκέφτηκα κι εγω οταν ακουσα την είδηση σιγα μην είναι τόσο "αθώος" να δηλώνει απο πρίν με ποιο αεροπλάνομ θα πετάξει.

Ηταν μια πολύ καλη ευκαιρία για τον Πριγκόζιν να "εξαφανιστεί" και ολοι θα είναι ικανοποιημένοι
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
leobsch έγραψε:1. Δεν είναι λογικό να είσαι ο Πριγκόζιν, να ξέρει όλος ο πλανήτης ότι είσαι καταδικασμένος σε θάνατο από τον Πούτιν και να...τριγυρνάς γύρω - γύρω από τον Πούτιν, στην επικράτειά του, με το αεροπλανάκι σου...Να μην του το κάνεις, έστω και ελάχιστα, δύσκολο...

Να που το ειδαμε κι αυτο. Συμφωνω απολυτα μαζι σου :lipsealed:

Μονο που ακουσα οτι πεθανε σε πτηση Μοσχα - Αγια Πετρουπολη μου φανηκε απιστευτο το να κοβει βολτες στη Μοσχα ο Πριγκοζιν. Οπως επισης μου ειχε φανει απιστευτη η επελαση του προς τη Μοσχα με μερικες ντουζινες μισθοφορους και δανεικα Ρωσικα οπλα. Τελος απιστευτο μου ειχε φανει οτι ενω η επελαση του ηταν "απολυτα πετυχημενη" και προχωρουσε ακαθεκτος χωρις να εχει πεσει ουτε σφαιρα, ξαφνικα αποφασισε να σταματησει για να "μη χυθει Ρωσικο αιμα". :dizzy:

Δεν εχω ιδεα τι παιχτηκε αλλα πολλα απιστευτα μαζευτηκαν στην ιδια ιστορια, οποτε κραταω μια πισινη και δεν πιστευω τα οσα διαβαζω στο νετ :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πως εξαφανίζεσαι όταν η φάτσα σου ήταν πρώτη μούρη σε όλα τα ειδησεογραφικά sites για μήνες;

Eυκολα με τέτοιο ευπλαστο πρόσωπο
Εικόνα

:ninja:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#831868 Η κάτω προτελευταία μου βγάζει ένα νευρικό γέλιο, καθώς μου θυμίζει την ταινία "ο δικτάτορας", κωμωδία-σάτυρα με τον Κοέν(Μποράτ κτλ) :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#831897 Ο καλυβατσης ειναι ρε, τους εχει παραμυθιασει ολους και τη βγαζει σε ενα ιστιοπλοικο στη μαρινα ζεας :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε: Τελος απιστευτο μου ειχε φανει οτι ενω η επελαση του ηταν "απολυτα πετυχημενη" και προχωρουσε ακαθεκτος χωρις να εχει πεσει ουτε σφαιρα, ξαφνικα αποφασισε να σταματησει για να "μη χυθει Ρωσικο αιμα". :dizzy:

Κι εσύ θα έκαμνες το ίδιο μετά τη μαγική απειλή των Ρως.δυνάμεων οτι βρίσκονται έξω από το σπίτι της γυναίκας και των παιδιών σου έτοιμοι να πατήσουν τη σκανδάλη.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
mousatos έγραψε:
George_Prix έγραψε: Τελος απιστευτο μου ειχε φανει οτι ενω η επελαση του ηταν "απολυτα πετυχημενη" και προχωρουσε ακαθεκτος χωρις να εχει πεσει ουτε σφαιρα, ξαφνικα αποφασισε να σταματησει για να "μη χυθει Ρωσικο αιμα". :dizzy:

Κι εσύ θα έκαμνες το ίδιο μετά τη μαγική απειλή των Ρως.δυνάμεων οτι βρίσκονται έξω από το σπίτι της γυναίκας και των παιδιών σου έτοιμοι να πατήσουν τη σκανδάλη.

ειχε και φιλαρακι τον στρατηγο του ρωσικου ΓΕΑ
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:Μονο που ακουσα οτι πεθανε σε πτηση Μοσχα - Αγια Πετρουπολη μου φανηκε απιστευτο το να κοβει βολτες στη Μοσχα ο Πριγκοζιν.

Πριν λίγες εβδομάδες φωτογραφήθηκε σε συνάντηση με τον Πούτιν και συνομίλησε μαζί του.

Μία ακόμα απόδειξη πάντως για το πόσο ισχυρή είναι η ρωσική ηγεσία. Γίνεται απόπειρα πραξικοπήματος, αποτυγχάνει, ο αρχηγός διώκεται νομικά, όλα αυτά αποσύρονται, αρκεί να φύγει από τη χώρα και μία εβδομάδα μετά κόβει βόλτες στην πρωτεύουσα με τον πρόεδρο που ήθελε να ανατρέψει. Και φυσικά 2 μήνες αργότερα γίνεται ένα τραγικό λάθος από την αεράμυνα και χτυπάνε το ιδιωτικό του τζετ όταν ήταν και αυτός μέσα. Είμαι σίγουρος πως ένα πολιτικό Embraer φαίνεται στα ραντάρ ολόιδιο με ένα F16 :lol:

Πιο ΓΤΠΚ δεν γίνεται...

Και φυσικά το επάγγελμα με το μεγαλύτερο ρίσκο είναι "αντίπαλος του Πούτιν". Και όποιος γουστάρει κάτι τέτοια μπορεί πολύ απλά να πάει να γ@μηθεί.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
markvag έγραψε:
Και φυσικά το επάγγελμα με το μεγαλύτερο ρίσκο είναι "αντίπαλος του Πούτιν". Και όποιος γουστάρει κάτι τέτοια μπορεί πολύ απλά να πάει να γ@μηθεί.

Το θέμα για τη Ρωσία είναι γιατί να είναι κάποιος αντίπαλος του Πούτιν όταν δεν είναι αυτός ο εχθρός;
Εκτός και αν εννοείς "αντίπαλος του Πούτιν και παράλληλα ξένος δάκτυλος/δάκτυλος της Δύσης". Am I right που λέτε και οι του Πανεπιστημίου;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#831938 Ο Pringles είναι δάκτυλος της δύσης;
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:
Το θέμα για τη Ρωσία είναι γιατί να είναι κάποιος αντίπαλος του Πούτιν όταν δεν είναι αυτός ο εχθρός;

Γιατί είναι ένας φαστιστο-χριστιανοταλιμπάν δικτάτορας που δολοφονεί όποιον δεν τον προσκυνάει.

Γιατί είναι ο επικεφαλής της ρωσικής μαφίας και έχει μετατρέψει τη Ρωσία σε μία αχανή Mafialand.

Οπότε αν δεν εμπίπτει κανείς στις κατηγορίες ανθρώπων που περιγράφονται από τα παρακάτω:

1) Χριστιανοταλιμπάν
2) Φασίστας
3) Μαφιόζος

Ο εχθρός είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο Πούτιν και η κλίκα του.

Και στο κάτω κάτω, στον 21ο αιώνα δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να αιτιολογηθεί η άποψη κανενός. Ιδίως για έναν πολιτικό.

Είχα μια ελπίδα ότι αυτά θα ήταν κατανοητά, αλλά προφανώς έσφαλα.

Ιδίως εκεί που εξισώνεις όποιον διαφωνεί με τον δικτάτορα με ξένους πράκτορες, textbook φασισμός. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By glf
#832007 Και επίσημα αναγνωριστηκαν, end of story.
Από την άλλη λένε ότι βρήκαν 8 σωρούς ενώ υποτίθεται ήταν 10 μέσα.