Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
Govus έγραψε:Μάλλον θα πρέπει σιγά-σιγά ν' αποσύρω το πρώτο μου smartphone (Galaxy Mini 2), γιατί αρχίζει και μ' εκνευρίζει :( ...

Επειδή δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από ...20ευρο για κινητό ( :shifty: ), πείτε καμμιά γνώμη για το αν αξίζει να πετάξω 140 γιούρο σε αυτό...
http://www.electroniki.gr/electroniki/e ... -black.php

για καποιο περιεργο λογο πιστευεις οτι αμα αλλαξεις ενα ελεεινο τηλεφωνο με ενα αλλο ελεεινο τηλεφωνο... θα σταματησεις να εκνευριζεσαι.... Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις. Η πάρε κάτι που να δουλευει σωστά ή φυλαξε τα λεφτά σου και πάνε καμια εκδρομη. Μην τα πετάς ομως.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#85741 Εντάξει φίλος, δεν είπα δα ότι το πήρα... Κουβέντα κάνουμε.

Να τα δώσω για εκδρομή λες :thumbsup: ;
Άβαταρ μέλους
By corsair
Govus έγραψε:Εντάξει φίλος, δεν είπα δα ότι το πήρα... Κουβέντα κάνουμε.

η εκδρομη ειναι win win.... απο εκει και περα.... εφοσον διαθετεις μεχρι πχ 140 ευρω.... δες τι καλο βρισκεις σε μτχ με 140 ευρω.... ενα s4 mini πχ θα λεγα εγω... Μην πας ομως απο αστοχια σε αστοχια γιατι παλι θα γκρινιαζεις. Δεν λεει κανεις βεβαια να πας να δωσεις ενα σκασμο λεφτα... απλά σε android πχ κατω απο καποιο budget απλα δεν πλησιαζεις γιατι στανταρακι θα ναι μλκια.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#85748 Govus διάβασε το ποστ του κουρσαρου και αποστηθισε το,άλλο σαν βαμβάκι και άλλο πραγματικό βαμβάκι! Βαλτα στη μπάντα,φτάσε λιγο πριν τα 200 και δε θα μετανιώσεις την αγορά εκτός αν θες να γίνεις ερευνητής του αντροιντ !
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#85753 Ηρθε το lollipop ota στο moto g και βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση. Το g ειναι rooted. Τι παιζει;
Άβαταρ μέλους
By Govus
corsair έγραψε:

η εκδρομη ειναι win win.... απο εκει και περα.... εφοσον διαθετεις μεχρι πχ 140 ευρω.... δες τι καλο βρισκεις σε μτχ με 140 ευρω.... ενα s4 mini πχ θα λεγα εγω... Μην πας ομως απο αστοχια σε αστοχια γιατι παλι θα γκρινιαζεις. Δεν λεει κανεις βεβαια να πας να δωσεις ενα σκασμο λεφτα... απλά σε android πχ κατω απο καποιο budget απλα δεν πλησιαζεις γιατι στανταρακι θα ναι μλκια.

Λοιπόν, για να μην σας κουράζω, χρήμα μαζεμένο για κινητό τουλάχιστον ΔΕΝ υπάρχει...
Απλά η Ηλεκτρονική μέχρι αύριο έχει μια προσφορά για ...30 άτοκες δόσεις σε όλα τα σμαρτφον.
Αν έχετε καμμιά καλή ιδέα, δύναμαι να πάω από τα 5 € το μήνα στα 8 (π.χ.)
Άβαταρ μέλους
By corsair
Govus έγραψε:
corsair έγραψε:

Λοιπόν, για να μην σας κουράζω, χρήμα μαζεμένο για κινητό τουλάχιστον ΔΕΝ υπάρχει...
Απλά η Ηλεκτρονική μέχρι αύριο έχει μια προσφορά για ...30 άτοκες δόσεις σε όλα τα σμαρτφον.
Αν έχετε καμμιά καλή ιδέα, δύναμαι να πάω από τα 5 € το μήνα στα 8 (π.χ.)

εφοσον λειτουργει το τηλ σου... μαζεψε 170-180 ευρώ και τα ξαναλεμε. Σιγα μην βαλεις δοσεις για κινητο... λες και ειναι ακινητο.

@ΗΦ: Κινητό με 1GB δεν θα προτεινα πλεον... ειναι κοκκινη γραμμη :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#85771 Βρε λέτε να μην χύθηκε καταλάθος....!! :hmmm:
Μπα δεν είναι τέτοια, σίγουρα δεν έγινε επί τούτου, θα το είχε κανονίσει καλύτερα από το να έχει ξεμείνει με το παλιό δικό μου. :lol:

@JasonLouk
Ξέρω όλοι λέτε για το G αλλά σε άμεση σύγκριση βλέπω τις εξής διαφορές υπέρ του S3 neo.
η αφαιρούμενη μπαταρία που αναφέρεις, 2,4 χιλιοστά λεπτότερο (μεγάλη διαφορά και σημαντική για μένα), ελαφρύτερο (μετράει κάμποσο), ένα τσικ πιο γρήγορο επεξεργαστή, SD ως 64 αντί 32 (για να χωράει και τις φωτό μου και τη μουσική μου, η 32 δεν μου φτάνει πια), μνήμη 16/1,5 αντί για 8/1 (η βασικότερη διαφορά), καλύτερο βίντεο (δεν με νοιάζει),
Ισοπαλία ίσως σε οθόνη amoled (που μου αρέσει πολύ) vs IPS (που δεν ξέρω αλλά για καλές τις έχουν). Μπαταρίες αυτονομία θεωρώ αντίστοιχα.
Στα μείον 4,8 αντί για 5 ίντσες (αλλά και πιο μακρύ το G), HDR, θα αργεί να πάρει τις τελευταίες εκδόσεις android (πλέον καλά είναι και τα 4,κάτι, δεν έχει σημασία).

sknipper έγραψε:Σενάριο 1 συγγενής ξεθάβει iphone 3 για να της δώσουμε να μάθει να παίζει με οθόνη αφής. Δωρεάν, ίσον πλεονέκτημα. Και βλέπουμε ανάλογα την πρόοδό της....
The Ace έγραψε:Εγώ εδώ θα πήγαινα, καθώς το γεγονός ότι γνωρίζει τα Samsung δεν λέει τίποτα....αν το γιοτόφωνο είναι τζαμπέ, της το δίνεις καθαρό, βλέπεις αν τη βολεύει και πως τα πάει, και μετά βλέποντας και κάνοντας. Μηδέν κόστος, εξοικείωση, μπάσιμο στο κόσμο των smartphones (έστω με γιοτόφωνο :roll: ) Ακόμα και στην περίπτωση που της αρέσει και μετά θέλει μόνο γιοτόφωνα, μεταχείρο ένα 4αρι το βρίσκεις πολύ φθηνό, άρα πάλι κομπλέ θα είσαι και φθηνά θα τη βγάλεις :thumbsup:
Μάλλον αυτό θα γίνει, δοκιμή με το 3 για 1 μήνα και μετά βλέπουμε. Μια μικρή ανησυχία μόνο έχω ότι δεν ξέρω καθόλου από iphone αλλά εδώ ο κάθε χαζούλης έχει από ένα γιωτόφωνο και το μοστράρει.... τώρα που ας πούμε ξέρω από android δε θα μασήσω! Και σας υπόσχομαι εδώ, στο android devices ότι δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με το καταραμμένο itunes!

corsair έγραψε:@Onyx: τελικά το κινητό το θες για σενα η για την γυναίκα σου? Επίσης υπάρχει ενα learning curve στα ψώνια. Δε σε βλέπω να το ακολουθείς, αν και πάραυτα εχεις κατι φοβεροτατες απαιτήσεις. Ακομα δεν εχεις δει android της προκοπής γι αυτό και βλέπεις κάτι χαροκαμένα κινητά που ειναι για βασική χρήση. Δεν λέει κανεις να δώσεις 6-7κατοστάρικα... αλλα σίγουρα οχι τα τερμα low end που κοιτας. Επίσης... τι διαφορετικό πιστεύεις οτι κάνουν τα Samsung απο τα αλλα android και θες να επιμείνεις με Samsung και πάλι?
Το πιθανότερο είναι να παίξει το iphone
:) Φαίνεται ότι οι "φοβερότατες" απαιτήσεις μου (VFM, καλή οθόνη, ραδιόφωνο, SD) δεν είναι δύσκολο να καλυφτούν, μάλλον δεν είναι και τόσο φοβερές. Μάλιστα μοιάζει να ικανοποιούνται με αυτά που λέω έστω κι αν για σένα είναι τέρμα low end οπόγε γιατί σώνει και καλά να πληρώσω παραπάνω; Μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω τη θεωρία σου για learning curve αγορών; Αν θέλεις να με βάλεις να αγοράσω πιο βαρβάτο εργαλείο θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να με πείσεις. Και να μου μεγαλώσεις και τα χέρια...
Και να λες τετραπύρηνο με 16GΒ+1,5 me 4,8 amoled για βασική χρήση και low end είσαι κάπως αυστηρός!
Το κόλημμα στη μάρκα δεν είναι αυστηρό, έχει να κάνει με την αποδοχή της φαινομενικής ποιότητας κατασκευής και υλοποίησης (μειωμένο ρίσκο του να δοκιμάζεις άλλο) και κυρίως με το ότι δεν θα χρειαστεί να περάσω κι άλλο επιπλέον πρόγραμμα άλλης μάρκας πχ Sony ή LG στους υπολογιστές κλπ (ίσως όχι όσο σημαντικό ακούγεται με βάση την πραγματική χρήση).
Άβαταρ μέλους
By mirage
sknipper έγραψε:Το κόλημμα στη μάρκα δεν είναι αυστηρό, έχει να κάνει με την αποδοχή της φαινομενικής ποιότητας κατασκευής και υλοποίησης (μειωμένο ρίσκο του να δοκιμάζεις άλλο) και κυρίως με το ότι δεν θα χρειαστεί να περάσω κι άλλο επιπλέον πρόγραμμα άλλης μάρκας πχ Sony ή LG στους υπολογιστές κλπ (ίσως όχι όσο σημαντικό ακούγεται με βάση την πραγματική χρήση).

I am confused
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By corsair
sknipper έγραψε:Βρε λέτε να μην χύθηκε καταλάθος....!! :hmmm:
Μπα δεν είναι τέτοια, σίγουρα δεν έγινε επί τούτου, θα το είχε κανονίσει καλύτερα από το να έχει ξεμείνει με το παλιό δικό μου. :lol:

@JasonLouk
Ξέρω όλοι λέτε για το G αλλά σε άμεση σύγκριση βλέπω τις εξής διαφορές υπέρ του S3 neo.
η αφαιρούμενη μπαταρία που αναφέρεις, 2,4 χιλιοστά λεπτότερο (μεγάλη διαφορά και σημαντική για μένα), ελαφρύτερο (μετράει κάμποσο), ένα τσικ πιο γρήγορο επεξεργαστή, SD ως 64 αντί 32 (για να χωράει και τις φωτό μου και τη μουσική μου, η 32 δεν μου φτάνει πια), μνήμη 16/1,5 αντί για 8/1 (η βασικότερη διαφορά), καλύτερο βίντεο (δεν με νοιάζει),
Ισοπαλία ίσως σε οθόνη amoled (που μου αρέσει πολύ) vs IPS (που δεν ξέρω αλλά για καλές τις έχουν). Μπαταρίες αυτονομία θεωρώ αντίστοιχα.
Στα μείον 4,8 αντί για 5 ίντσες (αλλά και πιο μακρύ το G), HDR, θα αργεί να πάρει τις τελευταίες εκδόσεις android (πλέον καλά είναι και τα 4,κάτι, δεν έχει σημασία).

sknipper έγραψε:Σενάριο 1 συγγενής ξεθάβει iphone 3 για να της δώσουμε να μάθει να παίζει με οθόνη αφής. Δωρεάν, ίσον πλεονέκτημα. Και βλέπουμε ανάλογα την πρόοδό της....
The Ace έγραψε:Εγώ εδώ θα πήγαινα, καθώς το γεγονός ότι γνωρίζει τα Samsung δεν λέει τίποτα....αν το γιοτόφωνο είναι τζαμπέ, της το δίνεις καθαρό, βλέπεις αν τη βολεύει και πως τα πάει, και μετά βλέποντας και κάνοντας. Μηδέν κόστος, εξοικείωση, μπάσιμο στο κόσμο των smartphones (έστω με γιοτόφωνο :roll: ) Ακόμα και στην περίπτωση που της αρέσει και μετά θέλει μόνο γιοτόφωνα, μεταχείρο ένα 4αρι το βρίσκεις πολύ φθηνό, άρα πάλι κομπλέ θα είσαι και φθηνά θα τη βγάλεις :thumbsup:
Μάλλον αυτό θα γίνει, δοκιμή με το 3 για 1 μήνα και μετά βλέπουμε. Μια μικρή ανησυχία μόνο έχω ότι δεν ξέρω καθόλου από iphone αλλά εδώ ο κάθε χαζούλης έχει από ένα γιωτόφωνο και το μοστράρει.... τώρα που ας πούμε ξέρω από android δε θα μασήσω! Και σας υπόσχομαι εδώ, στο android devices ότι δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με το καταραμμένο itunes!

corsair έγραψε:@Onyx: τελικά το κινητό το θες για σενα η για την γυναίκα σου? Επίσης υπάρχει ενα learning curve στα ψώνια. Δε σε βλέπω να το ακολουθείς, αν και πάραυτα εχεις κατι φοβεροτατες απαιτήσεις. Ακομα δεν εχεις δει android της προκοπής γι αυτό και βλέπεις κάτι χαροκαμένα κινητά που ειναι για βασική χρήση. Δεν λέει κανεις να δώσεις 6-7κατοστάρικα... αλλα σίγουρα οχι τα τερμα low end που κοιτας. Επίσης... τι διαφορετικό πιστεύεις οτι κάνουν τα Samsung απο τα αλλα android και θες να επιμείνεις με Samsung και πάλι?
Το πιθανότερο είναι να παίξει το iphone
:) Φαίνεται ότι οι "φοβερότατες" απαιτήσεις μου (VFM, καλή οθόνη, ραδιόφωνο, SD) δεν είναι δύσκολο να καλυφτούν, μάλλον δεν είναι και τόσο φοβερές. Μάλιστα μοιάζει να ικανοποιούνται με αυτά που λέω έστω κι αν για σένα είναι τέρμα low end οπόγε γιατί σώνει και καλά να πληρώσω παραπάνω; Μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω τη θεωρία σου για learning curve αγορών; Αν θέλεις να με βάλεις να αγοράσω πιο βαρβάτο εργαλείο θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να με πείσεις. Και να μου μεγαλώσεις και τα χέρια...
Και να λες τετραπύρηνο με 16GΒ+1,5 me 4,8 amoled για βασική χρήση και low end είσαι κάπως αυστηρός!
Το κόλημμα στη μάρκα δεν είναι αυστηρό, έχει να κάνει με την αποδοχή της φαινομενικής ποιότητας κατασκευής και υλοποίησης (μειωμένο ρίσκο του να δοκιμάζεις άλλο) και κυρίως με το ότι δεν θα χρειαστεί να περάσω κι άλλο επιπλέον πρόγραμμα άλλης μάρκας πχ Sony ή LG στους υπολογιστές κλπ (ίσως όχι όσο σημαντικό ακούγεται με βάση την πραγματική χρήση).

Δεν αναφέρθηκα στο S3 Neo... αλλα μιας το κουβέντιασες ναι... δεν ειναι για να το πάρει κάποιος πλέον. Επειδή κάνεις πολύ κουβέντα για VFM... πιστεύω αντιλαμβάνεσαι πως αυτο ειναι σε άμεση συνάρτηση με τις δυνατότητες της συσκευης και ΟΧΙ μονο με την τιμη. Τεχνολογικά το S3 Neo εχει λήξη καιρό τώρα... βασικα ψιλοληγμένο ηταν απο οταν βγήκε. Απλα ανακάτεμα τις τράπουλας απο την Samsung ειναι αυτές οι εκδόσεις μπας και τσιμπησει κανενα. Δεν συμφέρουν πάντα.

Τετραπυρηνο... και? Δεν λεει τιποτα αυτο απο μόνο του. Καλώς η κακως ο Snap 400 ειναι αδύναμος και πλεον θα το δείχνει ολο παραπάνω οσο βαραίνουν τα προγράμματα... Δεν ειναι για πολλα πολλα... πολλω δε μαλλον για τις 400 εφαρμογές που χρησιμοποιεις.

Ράδιο: κριτηριο για κινητο? Με τίποτα. Ειδικά δε για σένα ως κατοικο εξωτερικου με unlimited data... :rtfm:

Εφαρμογες στο PC για κινητο? :hmmm: :hmmm: :hmmm: Τι να τις κάνεις? Απο ποτε εξαρταται ενα android απο PC? :hmmm:

Τέσπα... δεν ειναι ανάγκη πάντως να κάνεις μουσκεμα την τσάντα της γυναικας σου για να αλλάξεις κινητο μέσω γκιέλας...

ps: εχει κινητα, πραγματικα VFM, καινούργιας σοδειάς, πληρέστατα με 200 ευρώ... Βεβαια λίγη σημασία έχει μιας και πάλι σε κόβω να κάνεις "ερευνα" :lol:
Άβαταρ μέλους
By Mark
saxon_747 έγραψε:Ηρθε το lollipop ota στο moto g και βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση. Το g ειναι rooted. Τι παιζει;

Αν έχεις custom recovery, πρέπει να την αντικαταστήσεις με την εργοστασιακή. Μετά λογικά θα μπορείς να προχωρήσεις στην εγκατάσταση.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#85817 Δεν είχα custom recovery, απλα έχει αλλάξει η διαδικασία update στο lollipop... Εκανα unroot και όλα οκ.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#85877 Κιουση πολυ γρηγορο το lg g2 16GB. Πες μου καλοριζικο προκαταβολικα. Εχει χαρακτηριστικα ακριβοτερων συσκευων πραγματικα. Η οθονη ειναι καπως μεγαλη αλλα με μια νεα θηκη για μοτο η τσαντακι θα το βολεψω. Αρχικη τιμη εχει 350 αλλα εμενα θα κοστισει 250.
That's all!