Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Για να κάνουμε ένα recap στο ποιο είναι το καλύτερο dual-sim μεταξύ 300 έως 400€ max;
Τι υπάρχει τώρα στην αγορά και την αναμένεται οσονούπω έστω... :s_biggrin

Λέω μήπως απαλλαγώ από τα δύο κινητά και πάω σε ένα. Χαρακτηριστικά:
-2+Gbyte RAM
-FullHD ανάλυση οθόνης
-Μεγάλη μπαταρία να βγάζει 1 ημέρα με όλα ανοιχτά, κάπου 3000 mAh είναι εντάξει νομίζω.
-Οθόνη από 5 έως 5.5 ιντσες.

Επιθυμητά: αδιάβροχο, χώρος, καλός ήχος.

Βλέπω πως παίζουν κάποια Huawei και κάποια Xiaomi. Έχει κάποιος κάτι σαν πρόταση; Λέω να πουλήσω το OnePlus τώρα που ακόμη έχει κάμποση αξία και να πάρω κάτι άλλο. Παράπονο κανένα δεν έχω, απλώς ζηλεύω τα dual-sim και την άνεση να κουβαλάς και να φορτίζεις μια συσκευή μόνον.
:ninja:

Xiaomi Mi Note Pro

DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size 5.7 inches (~74.4% screen-to-body ratio)
Resolution 1440 x 2560 pixels (~515 ppi pixel density)
Multitouch Yes
Protection Corning Gorilla Glass 3
PLATFORM OS Android OS, v5.0.1 (Lollipop)
Chipset Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810
CPU Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2 GHz Cortex-A57
GPU Adreno 430
MEMORY Card slot No
Internal 64 GB, 4 GB RAM
BATTERY Non-removable Li-Ion 3000 mAh battery

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_pro-6952.php

Μετά το Mi3 που πλέον κρατάει η γυναίκα και αντέχει ΚΑΙ τούμπες :rant: +2 powerbanks απο την Xiaomi την εμπιστεύομαι απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#85535 @coupeas

έχει πιο δυνατό επεξεργαστή (από τη qualcomm έχουν και τα 2 το lg έχει snapdragon 800 στα 2.2 GHz και τα samsung snapdragon 410 στο 1.2GHz), έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία από το Α3 και εξίσου μεγάλη με το Α5 και στη πράξη ξέρω ότι μπορεί να σου βγάλει 5ωρο με ενεργοποιημένη την οθόνη και έχει 2πλασια ανάλυση από το Α5 και υπερδιπλάσια (βαριέμαι να υπολογίσω) από το Α3 , καλύτερη κάμερα ή στη χειρότερη ίδια και καλύτερη υποστήριξη λογισμικού. επίσης το firmware της lg πάει πολύ καλά σε σχέση με το σαβουρολογισμικό της samsung

είναι σαφώς ανώτερη συσκευή, το μόνο που ενδεχομένως σε προβληματίσει είναι οι 5.2" , αλλά σου λέω πήγαινε και δες τη συσκευή από κοντά αν έχεις κάνα κατάστημα κοντά σου και θα δεις ότι είναι πολύ άνετο στο χέρι μιας και έχει αρκετά μικρά πλαίσια

επίσης η lg έχει και πολύ καλό service, ασχέτως αν είναι παραεισαγωγή ή όχι

μη σε απασχολεί το ότι κυκλοφόρησε πιο πριν σαν συσκευή, όταν βγήκε ήταν η ναυαρχίδα της lg για αυτό και είχε κορυφαίο hw (που ακόμα και τώρα είναι καλό), ενώ τα samsung που κοιτάς βγήκαν από την αρχή ως mid range
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#85538 Εριξε και στο δικό μου ένας σερβιτορος ένα ολόκληρο ποτήρι νερό...
Μια χαρα. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#85545 Κιουση σχεδον με επεισες! Γνωρισε μου και μια φιλη σου με καλο "χαρακτηρα" και παω αυριο και το παιρνω. Χαχα.
Οκ ειναι καλη περιπτωση .Thank's !
Οταν ερθω Αθηνα με το kawa θα τα πουμε . Παμε κατω Αγναντι για καφε να εισαι κοντα και ρομαντικα!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#85548 :lol:

πέρα από τη πλάκα, δε νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο

αν διαφωνεί κάποιος δηλαδή ας αντιπροτείνει κάτι να το μάθω κι εγώ, αλλά το g2 πιστεύω ότι ακόμα ξεβρακώνει πολλές συσκευές και με τις βλακείες που κυκλοφορούν θα συνεχίσει να το κάνει για καιρό
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#85550 Σιγα τα τσιρωτα ...... Δε θα το αποπλανησω το παιδι. :s_coffee
Θα το δω το lg Κιουση και γιατι οχι θα το παρω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
drdino έγραψε:Εγώ περιμένω το Zenfone 2...

Φαίνεται πολύ δυνατό, αλλά φοβάμαι πως θα είναι και η τιμή του αντίστοιχη... Λοξοκοιτάζω προς HTC M8 dual sim, αν το βρω στο Κατάρ, μήπως το χτυπήσω! :lipsealed:
Θα μου έκανε και το Μ7, αν είχε πιο καλή μπαταρία, ήταν ο λόγος που το απέρριψα το φθινόπωρο και είναι και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για εμένα: θέλω να μην ανησυχώ για φόρτιση όλη την ημέρα.
:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Anonymous Founder έγραψε:
drdino έγραψε:Εγώ περιμένω το Zenfone 2...

Φαίνεται πολύ δυνατό, αλλά φοβάμαι πως θα είναι και η τιμή του αντίστοιχη... Λοξοκοιτάζω προς HTC M8 dual sim, αν το βρω στο Κατάρ, μήπως το χτυπήσω! :lipsealed:
Θα μου έκανε και το Μ7, αν είχε πιο καλή μπαταρία, ήταν ο λόγος που το απέρριψα το φθινόπωρο και είναι και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για εμένα: θέλω να μην ανησυχώ για φόρτιση όλη την ημέρα.
:rtfm:

τιμες... θα κυμανθει περιπου στα 250 ευρώ το 2GB με HD οθονη και λίγο κάτω απο 400 το 4GB με FHD. Μη με ρωτησεις για internal storage ποσο... ακομα δεν εχουμε καλη πληροφορηση σε αυτο το κομμάτι. Εγω θα πηγαινα για το μικρο στην θέση σου... μου ειναι αδιάφορο αν ειναι HD η FHD.... διαφορά δεν προκειται να καταλαβω οποτε single fuck not given. Τα 4GB δεν ειναι λογος αγοράς σίγουρα. Οταν το Android θα φορτώνει 4GB, θα ειναι ηδη για πεταμα ο επεξεργαστής του.

Αυτά...

@Onyx: τελικά το κινητό το θες για σενα η για την γυναίκα σου? Επίσης υπάρχει ενα learning curve στα ψώνια. Δε σε βλέπω να το ακολουθείς, αν και πάραυτα εχεις κατι φοβεροτατες απαιτήσεις. Ακομα δεν εχεις δει android της προκοπής γι αυτό και βλέπεις κάτι χαροκαμένα κινητά που ειναι για βασική χρήση. Δεν λέει κανεις να δώσεις 6-7κατοστάρικα... αλλα σίγουρα οχι τα τερμα low end που κοιτας. Επίσης... τι διαφορετικό πιστεύεις οτι κάνουν τα Samsung απο τα αλλα android και θες να επιμείνεις με Samsung και πάλι?
Άβαταρ μέλους
By pik.
#85585 με το Μ8 δεν θα εχεις κανενα θεμα.
Λιγη προσοχη μονο γιατι μετα απο OnePlus1 ειναι θεμα το grip.

περνας απο το κινητο με το καλυτερο grip σε αυτο που γλυστραει πιο πολυ απο ολα.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#85606 Μάλλον θα πρέπει σιγά-σιγά ν' αποσύρω το πρώτο μου smartphone (Galaxy Mini 2), γιατί αρχίζει και μ' εκνευρίζει :( ...

Επειδή δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από ...20ευρο για κινητό ( :shifty: ), πείτε καμμιά γνώμη για το αν αξίζει να πετάξω 140 γιούρο σε αυτό...
http://www.electroniki.gr/electroniki/e ... -black.php
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#85616 Καλά το είπες govus, θα τα πετάξεις
Άβαταρ μέλους
By Govus
#85619 Δέχομαι λοιπόν άλλες προτάσεις στην περιοχή του κατοστάρικου :) ...