Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
REALZEUS έγραψε:
g8777 έγραψε:Aτζεντα, 3 €.

Όταν είσαι 200 χρόνια μπροστά! Προσκυνώ σε!!! :s_howdy

Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#753927 Θεούλης! Τον είχα γνωρίσει σε ένα ιταλικό εστιατόριο πριν 20 χρόνια. Φορούσε τρύπιο κολάν... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#753958 Για σημειώσεις και οργάνωση εγώ χρησιμοποιώ τελευταία το https://notable.app
Pros:
- Είναι σε markdown format άρα δεν κλειδώνεσαι από κάποιο proprietary format
- Δουλεύει και χωρίς cloud αν λύσεις το θέμα του sync
- επειδή είναι text μπορείς να τα έχεις και στο git(hub,lab,bucket)
- είναι δωρεάν σε desktop για όλα τα λειτουργικά
- πολύ μελλοντικά μπορεί κανείς να πατήσει πάνω σε αυτά και να φτιάξει το δικό του site με eleventy αν χαμπαριάζει από developing και javascript
- μοιάζει αρκετά με το microsoft oneNote που το είναι βολευτεί γιατί ναι μεν γίνεται χαβούζα αλλά έχει τρελό search

Cons:
- Δεν έχει δικό του sync οπότε έχω βάλει το φάκελο στο dropbox
- Δεν έχει καλό search, τα βρίσκει μεν αλλά δεν σε πάει στο ακριβές σημείο του κειμένου
- Θέλει λίγο εξοικείωση μέχρι να μάθεις το markdown (guide = https://www.markdownguide.org/basic-syntax/ or https://daringfireball.net/projects/markdown/syntax
- είναι πολύ πιο φτωχό από notion κτλ.
- κάποιες φορές το markdown συντακτικό σε περιορίζει στη δομή του κειμένου
Άβαταρ μέλους
By glf
#753959 Και γω σε markdown τα περνάω στο wiki.

Με βοηθάει και σε κάτι νέο. Μπορώ να γράψω και σωστές οδηγίες πχ στυλ DIY για πολλά θέματα και μου παράγει ένα pdf που μπορώ να μοιράσω.

Έχω ωραία αναζήτηση. Ο περιορισμός του είναι ότι μπαίνω με VPN και το χειρίζομαι σαν webpage από το κινητό όταν είμαι έξω.
Αλλά σπάνια θα το χρειαστώ έτσι.

Τα καθημερινά τα έχω σε cloud app
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#753965 Διάφορες note εφαρμογές και cloud sync σε 3 συσκευές και εξωτερικό backup κάθε λίγους μήνες. 1 φορά το χρόνο ή στα 2 έτη εκτύπωση σε pdf τα πολύ σημαντικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
REALZEUS έγραψε:

Διακο εμείς δεν θα κλαίμε με αναφιλητα όταν κοπεί το ρεύμα. :s_coffee

Ούτε όταν δεν θα έχει σήμα (γιατί ο Βλαντιμίρ θα έχει ρίξει μπόμπα EMP. )

Θα μας έρθουν Διάκο,θα μας έρθουν σαν την κυρά Τασία στην ανηφόρα για την Παναγία της Τήνου. Τό Λουγκερ να χεις έτοιμο. :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Διακο εμείς δεν θα κλαίμε με αναφιλητα όταν κοπεί το ρεύμα. :s_coffee

Ούτε όταν δεν θα έχει σήμα (γιατί ο Βλαντιμίρ θα έχει ρίξει μπόμπα EMP. )

Θα μας έρθουν Διάκο,θα μας έρθουν σαν την κυρά Τασία στην ανηφόρα για την Παναγία της Τήνου. Τό Λουγκερ να χεις έτοιμο. :s_airkiss
Κοίτα να δεις τώρα g, και οι Ρώσοι πιλότοι σε χαρτί γράφουν τις συντεταγμένες για Χάρκοβο, κάτι ξέρουν... Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#753973 Θα έπρεπε ΉΔΗ ο Ιλον να παρουσιάσει ηλεκτρικό αεροπλάνο. Τί του λείπει δλδ; Αuto pilot έχει. Λογισμικό να ρίχνει το όχημα πάνω στον εχθρό όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, έχει. Δερμάτινο μπουφάν ,και απ' αυτό έχει. ΤΊ ΣΚΑΤΆ ΆΛΛΟ ΘΈΛΕΙ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:Θα έπρεπε ΉΔΗ ο Ιλον να παρουσιάσει ηλεκτρικό αεροπλάνο. Τί του λείπει δλδ; Αuto pilot έχει. Λογισμικό να ρίχνει το όχημα πάνω στον εχθρό όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, έχει. Δερμάτινο μπουφάν ,και απ' αυτό έχει. ΤΊ ΣΚΑΤΆ ΆΛΛΟ ΘΈΛΕΙ.
Έννοια σου και ξηγηθηκε ο Ελον Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
g8777 έγραψε:.Samsung Data Migration .

Το Samsung Data Migration δεν έκανε δουλειά τελικά, κάπου σκάλωνε.

Έκανα κλώνο με το Clonezilla αλλά υπήρχε θέμα γιατί κράταγε το ίδιο UUID. Το άλλαξα αλλά μετά δεν μπορούσε να μπουτάρει από τον m2. Δοκίμασα πολλά πράγματα αλλά δεν.

Τελικά τον έσβησα και ξαναέκανα κλώνο με το AOMEI partition assistant και όλα καλά, δούλεψε κατευθείαν.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#753990 Oλα τα εργαλεία της AOMEI ειναι αξιόπιστα, αν τα μάθεις κανουν την δουλειά τους σωστά
Πολύ καλό ειναι και το Macrium Reflect
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#754011 Στον καινούργιο m2 έχει αντιγραφεί κι ένα partition tagged ως System κι έχει και drive letter. Στον παλιό δεν είχε drive letter. Είναι ορθή η ενέργεια να κάνω remove drive letter ή θα γμθεί το σύμπαν;