Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Adriver
F&G έγραψε:Φυσικά και είναι εντελώς παράδοξη η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. θα μου πει καποιος..... μα δεν ήξερε το ποιόν του ο Τσίπρας? Πως πήγε κατευθεία σε αυτόν? Μα δεν είχε άλλη επιλογή. Ήταν ο μόνος που το ζητούσε απο πρίν και με τα λιγότερα ανταλλάγματα + ο μόνος σίγουρος!

Αν σκεφθείς ότι ο Καμμένος διαφωνεί σε περισσότερα θέματα πολιτικής συγκριτικά με το Ποτάμι και ότι κι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διαπραγματευτεί για να μείνει στο Ευρώ όπως το Ποτάμι, δεν είναι σωστό ότι "δεν είχε άλλη επιλογή". Είτε αδιαφορεί να τον ρίξει ο Καμμένος στο μέλλον όταν υπάρξει θέμα πολιτικής σχετικό π.χ. με μετανάστες, εκκλησία, σώματα ασφαλείας, ομοφυλόφιλους, ..... είτε είχε γίνει συναλλαγή από πριν και τον αποζημιώνει για την καταψήφιση του Προέδρου. Το δεύτερο είναι πιο πιθανό!
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#68817 Η Τατιανα στο ''Μιλα'' χθες , ειχε ρεπορταζ τη ζωη του Τσιπρα. Εχει λέει παντρευτει με συμφωνητικό και μονο :hmmm: .Εχει δυο παιδιά τα οποία ειναι αβαπτιστα . Το ενα το λεει Ερνεστο . :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#68818 Ο Δρίτσας δήλωσε ότι θα σταματήσει η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, αλλά φυσικά απο τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι η COSCO μένει ως έχει.

Χωρίς να τα παρακολουθώ πολύ στενά, ο Ανωμερίτης φαίνεται ότι κάνει εξαιρετικά καλή δουλειά - μακάρι να παραμείνει.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
Adriver έγραψε:
F&G έγραψε:Φυσικά και είναι εντελώς παράδοξη η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. θα μου πει καποιος..... μα δεν ήξερε το ποιόν του ο Τσίπρας? Πως πήγε κατευθεία σε αυτόν? Μα δεν είχε άλλη επιλογή. Ήταν ο μόνος που το ζητούσε απο πρίν και με τα λιγότερα ανταλλάγματα + ο μόνος σίγουρος!

Αν σκεφθείς ότι ο Καμμένος διαφωνεί σε περισσότερα θέματα πολιτικής συγκριτικά με το Ποτάμι και ότι κι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διαπραγματευτεί για να μείνει στο Ευρώ όπως το Ποτάμι, δεν είναι σωστό ότι "δεν είχε άλλη επιλογή". Είτε αδιαφορεί να τον ρίξει ο Καμμένος στο μέλλον όταν υπάρξει θέμα πολιτικής σχετικό π.χ. με μετανάστες, εκκλησία, σώματα ασφαλείας, ομοφυλόφιλους, ..... είτε είχε γίνει συναλλαγή από πριν και τον αποζημιώνει για την καταψήφιση του Προέδρου. Το δεύτερο είναι πιο πιθανό!

Επειδή παρακολουθώ τα λεγομενα του νυν πρωθυπουργού θα σου πω ότι τα εχει πει όλα. Δηλ και αυτα που εγραψα παραπάνω αλλά και αυτα που εγραψες τωρα εσύ ότι θελει δηλ διαπραγματευση. Τα συμπερασματα ειναι ανάμεικτα. Αυτο που εγω θεωρω σιγουρο ειναι ότι αυτος που ζητησε τα λιγοτερα ηταν οι ΑΝΕΛ.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Adriver έγραψε:Αν σκεφθείς ότι ο Καμμένος διαφωνεί σε περισσότερα θέματα πολιτικής συγκριτικά με το Ποτάμι και ότι κι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διαπραγματευτεί για να μείνει στο Ευρώ όπως το Ποτάμι, δεν είναι σωστό ότι "δεν είχε άλλη επιλογή". Είτε αδιαφορεί να τον ρίξει ο Καμμένος στο μέλλον όταν υπάρξει θέμα πολιτικής σχετικό π.χ. με μετανάστες, εκκλησία, σώματα ασφαλείας, ομοφυλόφιλους, ..... είτε είχε γίνει συναλλαγή από πριν και τον αποζημιώνει για την καταψήφιση του Προέδρου. Το δεύτερο είναι πιο πιθανό!

βέβαια υπάρχει και το στοιχείο του μάρκετινγκ εδώ μέσα

το ποτάμι θεωρείται από πολλούς ένα κόμμα που κρύβει πίσω του συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, σε αντίθεση με τους ψεκασμένους που έχουν περάσει μεν γραφικοί αλλά αγνοί ιδεολόγοι και πάνω από όλα αντιμνημονιακοί

επίσης ο θεοδωράκης (ίσως φταίει και ο τρόπος που εκφράζεται, γιατί μου κάνει και λίγο κροκόδειλος) ήταν σε φάση ναι μεν αλλά.. κτλ αυτοί ήθελαν άμεση λύση

του έδωσαν ουσιαστικά ένα υπουργείο που κανένας γιωτάς του τσίριζα δε θα ήθελε εξίσου ή δε θα ήταν εξίσου αποδεκτός και να σου η κυβέρνηση καθαρής αυτοδυναμίας

και στο κάτω κάτω και το άλλο που λέγεται παίζει, μπορεί πιο εύκολα τη συγκεκριμένη παράταξη να την κάνει αποδιοπομπαίο τράγο σε κάποια χρονική στιγμή παροχολογίας που θα είναι στα πολύ πάνω του, να τους δώσει τα παπούτσια στο χέρι και να πάει πάλι σε εκλογές για αυτοδυναμία πετώντας τους έξω από καράβι όπως έκανε και προεκλογικά στο κουβέλη

ακόμα και το να προτείνουν για πρόεδρο της δημοκρατίας -που συζητιόταν σήμερα- τον καραμανλή για να μη χρησιμοποιήσει τη δυναμική του (που είναι πολύ μεγαλύτερη από του γιωργάκη, καθώς άπειροι δεξιοί ΑΚΟΜΑ πιστεύουν ότι του είχαν απαγάγει την οικογένεια οι εξωγήινοι και δεν τον άφησαν να ολοκλήρωσει το έργο του.. _) και ξανακατέβει επικεφαλής της ΝΔ, είναι εφυέστατο

σιγά σιγά θα προσπαθήσουν να βγάλουν από την άκρη τους πάντες και να έχουν πλήρη εξουσία

τουλάχιστον για αυτό έχουν νομίζω σαφή σχέδιο και το υλοποιούν με μεγάλη επιτυχία

στο τι θα κάνουν για τα ουσιαστικά προβλήματα ώστε στη τελική να συνεχίσουν να έχουν και τα απαιτούμενα ψηφαλάκια μένει να δούμε, γιατί εδώ δε μιλάμε για κόμμα που έχει βαθιές ρίζες στη κοινωνία
το ξε-ψηφίζουν για πλάκα
Άβαταρ μέλους
By Adriver
QsisVTS έγραψε:δηλαδή έπρεπε να επιβάλλουν στους χριστιανούς να μην ακολουθήσουν τα πιστεύω τους και μετά να χτυπιέσαι ακόμα χειρότερα :dizzy:

Δεν ξέρω αν εσύ θα χτυπιόσουν, για μένα κράτα ότι γράφω.
Μεγάλα παιδιά είναι, δεν είναι θέμα να τους επιβάλει κανείς τίποτα. Θα έπρεπε να καταλαβαίνουν μόνοι τους αυτοί που ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο, ότι μειώνουν την εκκλησία αν μια μειοψηφία 8/40 μόνο πάει κι ορκίζεται στο Ευαγγέλιο!
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
F&G έγραψε:Η Τατιανα στο ''Μιλα'' χθες , ειχε ρεπορταζ τη ζωη του Τσιπρα. Εχει λέει παντρευτει με συμφωνητικό και μονο :hmmm: .Εχει δυο παιδιά τα οποία ειναι αβαπτιστα . Το ενα το λεει Ερνεστο . :hmmm:

Γιατί προβληματίζεσαι, αλήθεια είναι :omg:
Άβαταρ μέλους
By mirage
Adriver έγραψε:
QsisVTS έγραψε:δηλαδή έπρεπε να επιβάλλουν στους χριστιανούς να μην ακολουθήσουν τα πιστεύω τους και μετά να χτυπιέσαι ακόμα χειρότερα :dizzy:

Μεγάλα παιδιά είναι, δεν είναι θέμα να τους επιβάλει κανείς τίποτα. Θα έπρεπε να καταλαβαίνουν μόνοι τους αυτοί που ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο, ότι μειώνουν την εκκλησία αν μια μειοψηφία 8/40 μόνο πάει κι ορκίζεται στο Ευαγγέλιο!
Μπορεις λιγο να εξηγησεις τι γραφεις γιατι εγω δεν καταλαβα τπτ.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Adriver έγραψε:Δεν ξέρω αν εσύ θα χτυπιόσουν, για μένα κράτα ότι γράφω.

πραγματικά δε καταλαβαίνω τη διαφωνία σου πάνω στο θέμα

είμαι εγώ άθεος, είσαι εσύ χριστιανός

θα επιβάλλουμε ο ένας στον άλλο πώς θα ορκιστούμε αν ποτέ συνεργαστούμε; :hmmm:
τι είμαστε; φίλες που πριν βγούνε θα συνεννοηθούν τι θα φορέσουν για να μη βάλουν τα ίδια και γίνουν ρεζίλι;

ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει και στο κάτω κάτω αυτό πρεσβέυει υποτίθεται η χίπικη αριστερά , σεβασμός στη διαφορετικότητα και πάει λέγοντας

(βέβαια ελπίζω αυτό να μη σημαίνει να σηκώσουν τζαμί μες στη μέση της ομόνοιας για να δείξουν πόσο σέβονται το διαφορετικό.. )
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
rx8_drifter έγραψε:
F&G έγραψε:Η Τατιανα στο ''Μιλα'' χθες , ειχε ρεπορταζ τη ζωη του Τσιπρα. Εχει λέει παντρευτει με συμφωνητικό και μονο :hmmm: .Εχει δυο παιδιά τα οποία ειναι αβαπτιστα . Το ενα το λεει Ερνεστο . :hmmm:

Γιατί προβληματίζεσαι, αλήθεια είναι :omg:

καλά το ερνέστο είναι αστείο :lol: αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιοι να μην προβληματίζονται όταν ακούνε ότι κάποιοι δεν είναι παντρεμένοι και συζούν και έχουν παιδιά αβάπτιστα

ναι μπορεί να γίνει και αυτό :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#68829 Eδώ ο άλλος θίχτηκε επειδή ορκίστηκαν πολιτικά, τί περιμένεις :lol:

Ρε Adriver, αυτά που λέει η Βούλτεψη μην τα αναπαράγεις κατευθείαν, απ ό,τι έχω καταλάβει δεν είναι και η πιο επίσημη θέση της ΝΔ :)

Μέχρι και μητροπολίτης διαφωνεί μαζί σου, σκέψου το :omg:
Άβαταρ μέλους
By Adriver
mirage έγραψε:
Adriver έγραψε:

Μπορεις λιγο να εξηγησεις τι γραφεις γιατι εγω δεν καταλαβα τπτ.

Sent from Corsair's brick

Σαν να μαζεύτηκαν 40 άνθρωποι σε ένα σπίτι, φώναξαν ένα παπά να αγιάσει και μονο οι 8 συμμετείχαν. Καλύτερα να μην τον φωνάξουν καθόλου, ξεφτίλα είναι!
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#68832 Ξέρεις drifter είχα μια διαφωνία σήμερα σχετικά . Ενας γνωστός μου δεν δέχεται με τιποτα οτι ο Τσιπρας εχει Αριστερές ιδέες. Τελος πάντων εγω διαφώνησα και του ανεφερε τα παραπάνω + τα χρονια της ΚΝΕ και κατι αλλα ψιλά. Μου ειπε ότι αυτα δεν σημαινουν τιποτε. Οκ παρεξήγησης !!! :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#68838 Δεν μπορώ να πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα με την παρουσία των Καμένων Ελλήνων στην κυβέρνηση, αλλά βλέποντας την καούρα των φίλων της ΝΔ (φίλους μόνον έχουμε εδώ μέσα, ψηφοφόρο κανένα...) για την μη συνεργασία με το Ποτάμι, φαίνεται πως έκανε την σωστή επιλογή ο ΣΥΡΙΖΑς (ούτως ή άλλως μόνον με αυτά τα δύο κόμματα θα μπορούσε να συνεργαστεί).
Μην τρελαίνεστε από τώρα ρε παιδιά, θα βρεθούν σίγουρα πολλές ευκαιρίες να τα χώσετε στον ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον, όταν αρχίσουν τα δύσκολα..
Ψυχραιμία.