Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
corsair έγραψε:
bill33 έγραψε:Πολύ καλή κατασκευή,δεν τρίζει τίποτα,δεν έχει και κάτι να τρίξει άλλωστε,

οταν διαβάζω σχολια για ΤΡΙΓΜΟΥΣ σε κινητο τηλεφωνο πραγματικά με γυρνάνε τα αντερα αναποδα... ΗΜΑΡΤΟΝ. Τα διαβάζω συνέχεια αυτά, χρόνια τωρα στο myphone... οχι και δω... :rtfm: :x

Ξέχασα τα μαλακά πλαστικά και την πόρτα που κλείνει με την ποιότητα ένος χρηματοκιβωτίου της Βικτωριανής Αγγλίας :s_tongue

Όλα εξαρτώνται απο τις προηγούμενες εμπειρίες.Σε εμένα το s4mini έτριζε το home button και το καπάκι όταν το κρατούσες με το ένα χέρι,μου είχε πέσει μια φορά βέβαια :s_biggrin :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
bill33 έγραψε:
Όλα εξαρτώνται απο τις προηγούμενες εμπειρίες.Σε εμένα το s4mini έτριζε το home button και το καπάκι όταν το κρατούσες με το ένα χέρι,μου είχε πέσει μια φορά βέβαια :s_biggrin :lol:

Αν εισαι απο αυτους που ψυριζουν το κινητο αν τριζει... να σε στειλω σε ενα καλο ψυχιατρο να σε γραψει μια κουτα χαπια να μεινεις φυτο :rtfm:

Τι πα να πει τριζει ΡΕ? Τι ειναι? Η πορτα του δωματιου σου? η καμια λυγερη Alfa GTV? Επισης δοκιμασε να μην σφιγγεις το κινητο σαν antistress ball... :rtfm: Και ναι... οταν εχει πλαστικο καπάκι πολυ πιθανό να τριζει-παιζει... τι να κάνουμε τωρα? Θα κρινουμε μια συσκευη γι αυτο το πράγμα? Ειμαστε σοβαροι? :x Δεν γουσταυρετε? Πάρτε unibody και κλαφτείτε μετά που δεν αλλάζει μπαταρία κλπ κλπ... πληρώστε iphone να ουμε... :rtfm: 500 ευρώ και μια τετράδα ζάντες μόνο :rtfm: Σε λίγο θα ζητάτε να βάζουμε και σινεμπλόκ στο σασί των κινητών μην τυχόν και... θα μετράμε και noise vibration harshness... τα πουλάκια μου... εχουν ευαισθητα αυτιά, μη χέσω. :protest:

το φελέκι μου μεσα.... myphone το κάνατε άμπαλοι... ε αμπαλοι :rant:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#85085 :s_empathy :s_tongue :s_drinks :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By drdino
#85086 Τι ραντ ήταν αυτό
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:Τι ραντ ήταν αυτό

Ξεσπάει.Για να είναι ξύπνιος τέτοια ώρα ..... καταλαβαίνεις. :shifty:
Ξεμπρικάρει!!! :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By mirage
#85095 Ω τι του ειπε
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#85098 1η φορα βλεπω τετοια οργη.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#85126 ...Η πλάκα είναι ότι στο iphone 6 της :inlove: όντως τρίζει το κουμπάκι του... :lol: :tomato:

συνεχίστε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#85128 Ρε αντε πιαστε καμια ραχουλα να βρειτε καλο σημα Wind για να μετρησετε τα g σας. Μπουρναζιωτες.
Καλα λεει ο Δασκαλος. Τι τριγμοι και μλκιες. Δεν ασχολεισαι με αυτα, τελος. :rtfm: Κινητο πηρες, οχι κρεβατι με σουστες. Σε λιγο θα δουμε και how to με WD-40 εδω μεσα. :s_hang

Μονο για το S6 εχουμε τετοιες απαιτησεις. Χιλια σαραντα εννια ειναι αυτα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Ρε αντε πιαστε καμια ραχουλα να βρειτε καλο σημα Wind για να μετρησετε τα g σας. Μπουρναζιωτες.
Καλα λεει ο Δασκαλος. Τι τριγμοι και μλκιες. Δεν ασχολεισαι με αυτα, τελος. :rtfm: Κινητο πηρες, οχι κρεβατι με σουστες. Σε λιγο θα δουμε και how to με WD-40 εδω μεσα. :s_hang

Μονο για το S6 εχουμε τετοιες απαιτησεις. Χιλια σαραντα εννια ειναι αυτα. :rtfm:

Kαι εσύ ρώταγες για το Ρ7 πιο πίσω,τελικά το πηρες;Αγόρασες κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#85137 bill ειμαστε σε ισχυρες διαπραγματευσεις. Πρεπει να τετραγωνισω τον κυκλο και να πετυχω την σωστη δοση γουτσουσυνης και πρακτικοτητας. Διαβασα το post σου και πιστευω οτι ειναι καλη συσκευη με μονο μειον την μπαταρια. Ενημερωσε μας για την διαρκεια της μολις το στρωσεις.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 05 Μαρ 2015, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:bill ειμαστε σε ισχυρες διαπραγματευσεις. Πρεπει να τετραγωνισω τον κυκλο και να πετυχω την σωστη δοση γουτσουσυνης και πρακτικοτητας. Διαβασα το post σου και πιστευω οτι ειναι καλη συσκευη για την χρηση με μονο μειον την μπαταρια. Ενημερωσε μας για την διαρκεια της μολις το στρωσεις.

Το στρώσιμο θα είναι στο περίπου καθώς είχε προηγηθεί χρήση 2 μηνών απο άλλον ,το αγόρασα μεταχειρισμένο.
Απο την φόρτιση που του έκανα χθες έχουν περάσει 20 ώρες και 8 λεπτά,η μπαταρία είναι στο 33% και η οθόνη 45% με 5 ώρες 56 λεπτά .
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#85149 Στο moto g μου σχεδόν κάθε φορά που κάνω κλήση ή με καλούνε μου βγάζει μύνημα "Δυστυχως η εφαρμογη επαφές έχει σταματήσει" και πατάω οκ για να φύγε. Αν δεν το κάνω συνεχίζω κανονικά την κλήση. Εχει τύχει σε κανέναν?