Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#275886 στέφανε να ξέρεις ότι εγώ σε στηρίζω, είσαι ο λιγότερο μισητός hrας που ξέρω, βασικά είσαι ο μόνο συμπαθής hrας που ξέρω :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#275894 Παίδες εμένα μου περισσεύει.
Ποστάρετε και βιογραφικά (αρκεί να μην είναι το δικό μου).

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#275897 εγώ δε σου είπα ότι είσαι κακός ή το λες για κακό, καλά κάνεις στο κάτω κάτω, απλά λίγο πολύ μεγάλα παιδιά είμαστε

συμφωνώ πάντως με τη λογική του ένας ιταλός, ένας γερμανός και ένας έλληνας γενικά στο ιντερνετ όχι μόνο για τη προκειμένη περίπτωση
Άβαταρ μέλους
By pasxos
Deleted User 1 έγραψε:Παίδες αυτά που κατά καιρούς γράφω είναι στα όρια του αυτονόητου. Ισχύουν (σχεδόν) παντού και είναι γνωστά τοις πάσι. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο υποκριτής και θεωρήσει ότι εκτίθενται πρόσωπα και καταστάσεις τότε θα του κάνω πρώτος τη χάρη να πουλέψω.

Επίσης τα περισσότερα από αυτά που έχω αναφέρει στο παρόν τόπικ, έχουν πρώτα ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΊ στα ανάλογα site/έντυπα. Έντιε αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι λες και πως το εννοείς και ενδεχομένως να έχεις πολύ δίκιο αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν δημοσιεύω σε καμία περίπτωση ευαίσθητες πληροφορίες.

Φιλε μαλλον δεν καταλαβες ισως δεν το εθεσα καλα. Προφανως δε θα σε κανει ντα καποιος για το οτι εβγαλες προς τα εξω ευαισθητα δεδομενα. Σε εταιρια των 1000 ατομων αυτο δε θα γινει μην αγχεσαι. Οποτε υποκρισια ως προς αυτο το σκελος δε θα παιξει. Ο τροπος ομως που μιλας δημοσια (την πουλεψε) για εναν ανωτερο σου στην ιδια εταιρια (ασχετα αν εχει παει ηδη αλλου ο συγκεκριμενος) υπονομευει εσενα γιατι οπως λεει κι ο εντυ ο κοσμος ειναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ μικρος, οπως εχεις καταλαβει κι απ την μεταξυ μας γνωριμια για πχ. παραπανω πως να στο εξηγησω, ειναι παααρα πολλα τα ατομα που γραφουν η εγραφαν εδω μεσα και δουλευουν κατζα η κολωνο η αλλου και δε θες να φτασει στα αυτια καποιου αλλου. Τεσπα φιλικα στο ειπα ετσι κι αλλιως ελευθερο φορουμ ειναι μπορεις να λες οτι σου κατεβει.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#276035 Στέφανε είσαι σίγουρος ότι εκφράζεσαι αρκετά καλά δημόσια για τους συναδέλφους σου;

μήπως θα μπορούσες να είσαι πιο κόσμιος και να χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "δε πιάσαμε του στόχους μας", "αποκλίναμε της πορείας μας" ή έστω ότι τα πράγματα δεν πήραν την επιθυμητή τροπή;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
QsisVTS έγραψε:Στέφανε είσαι σίγουρος ότι εκφράζεσαι αρκετά καλά δημόσια για τους συναδέλφους σου;

μήπως θα μπορούσες να είσαι πιο κόσμιος και να χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "δε πιάσαμε του στόχους μας", "αποκλίναμε της πορείας μας" ή έστω ότι τα πράγματα δεν πήραν την επιθυμητή τροπή;

Έχω κολλήσει otso και ιταλάκια μαζί. Πρέπει να με δει γιατρός. :(
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#276061 Σήμερα έχω την πιο... γρήγορη συνέντευξη που έχω πετύχει ποτέ! Τυπικά, την ίδια μέρα που έκανα apply για την θέση (αφού είδα την αγγελία λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα χτες), με κάλεσαν για συνέντευξη! :lol:
-Στέλνω χθες λοιπόν, το πρωί έχω μήνυμα από τον CEO και ταυτόχρονα αίτηση σύνδεσης στο Linkedin από έναν ακόμη στην εταιρεία.
-Απαντώ στο μήνυμα και κάνω αποδοχή στο αίτημα σύνδεσης.
-Λίγη ώρα μετά, τηλέφωνο για συνέντευξη! :dizzy:
-"Μπορείτε σήμερα, γιατί ο κος Τάδε φεύγει για εξωτερικό;"
-Πού είστε; Διεύθυνση τάδε (5 λεπτά από εκεί που είμαι τώρα! :s_biggrin ).
-Κλείσαμε για απόγευμα! :s_dance

Εντάξει, νομίζω πως θα τους φανώ ακριβός, η θέση ζητάει λιγότερα από αυτά που μπορώ, αλλά αυτό το είδα μετά, στην αρχή μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η θέση.
Ποτέ δεν ξέρεις όμως, ίδωμεν!

ΥΓ: Δυστυχώς, δεν έχω δεχτεί ακόμη κανένα τηλεφώνο για συνέντευξη από το χώρο που πραγματικά θα ήθελα να πάω, αλλά δεν χάνουμε το κουράγιο μας! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#276065 Καλη επιτυχία αφεντικό. Το θέμα δεν είναι αν θα τους φανείς ακριβός αλλά αν μπορούν να καταθέτουν το μισθό σου σε στερλίνες σε τράπεζα της Ελβετίας.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#276070 Γερά αγαπημένε μας μόδιστρε, μην ξεχάσεις όμως να περάσεις πρώτα απο Στεφαν να σε ντύσει και g για να σε στολήσει :superman: :superman:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#276109 πάρτους τα σώβρακα, υπολογιστές, γραφεία, πληκτρολόγια, τις γυναίκες τους
Άβαταρ μέλους
By dimviii
saxon_747 έγραψε:Πιες και ένα σμουδι να πάρεις δύναμη.

...>.

:lol: :lol: :lol:

καλη επιτυχια Γρηγορη!