Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
kacey έγραψε:
Αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ΤΖΙΜΗΣ Πανούσης

:lol:

Αυτό θα ήθελα να το ζούσα :yahoo: :yahoo:

Η Κουντουρά από που κι ως που μας προέκυψε υπουργός; Το να είσαι MILF είναι στο Job description της θέσης; :lol: :lol:

edit: Για να σοβαρευόμαστε, μέσα σε ΟΛΕΣ τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, η μεγάλη πτώση του Ευρώ αλλά και τις τιμής του πετρελαίου δε μπορεί παρά να είναι θετικά.
Τελευταία επεξεργασία από Hellenic tifosi και 27 Ιαν 2015, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#68720 Ο τραγέλαφος που μας κυβερνούσε, εξέδωσε αυτό σαν απάντηση:
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες για δήθεν φθορές στον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» στο γραφείο του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Όσες ιστοσελίδες δημοσίευσαν την “πλάκα” ως πραγματικό γεγονός, οφείλουν τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια».

Να περιμένουμε δλδ τη συγγνώμη του nd.gr ;
:s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Ρε τη μονταζιέρα :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
j.marr έγραψε:
αεροζολ έγραψε:@ξμαρρ

Εγω παλι αναρωτιεμαι ποσο πολυ μιζερη ζωη εχεις εσυ και ο τσιχλας ωστε να ειστε σε σχεδον 12ωρη βαση στο φορουμζ γραφοντας μαλακιες για τον ΣΥΡΙΖΑς. Και αυτη η μιζερια βγαινει χοντρα.

Μου τα έχει χαλάσει ο καιρός. Deal with it.

Εγω να Deal with it ? Δεν επηρεαζει καμια πλευρα της ζωης μου . Γιατι να Deal with it ?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
kacey έγραψε:Προφανως με οτι εχει να κανει με το μεταναστευτικο (και πως το κανονιζουμε με τους υπολοιπους Ευρωπαιους, αλλα κυριως πως τους αντιμετωπιζουμε εδω). Και αυτο, ξαναλεω, το πηρε η τυπισσα που μεχρι το βραδυ πριν τις εκλογες ελεγε οτι "οποιος προσφυγας φτανει στα συνορα και δηλωνει πολιτικος προσφυγας, θα θεωρειται τετοιος και θα αντιμετωπιζεται αναλογα"...

That....συν ότι η νέα κυβέρνηση ξανακάνει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος που έκανε ο ΓΑΠ να βάζει τον ένα από τους 3 (ΤΡΕΙΣ) γ@#$μενους "πυλώνες" της Ελλάδας (και Ελληνικής Οικονομίας) διαχρονικά, την Ναυτιλία, σαν τσόντα σε ένα υπερ-υπουργείο....το γεγονός ότι ο άλλος "πυλώνας", ο Τουρισμός, είναι και αυτός τσόντα, είναι απλά added bonus της υπεργαμηστερότητας του νέου κυβερνητικού σχήματος..

Hellenic tifosi έγραψε:Η Κουντουρά από που κι ως που μας προέκυψε υπουργός; Το να είσαι MILF είναι στο Job description της θέσης; :lol: :lol:

Στη θέση της Όλγας ήρθε η Έλενα....τι πιο λογικό :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
αεροζολ έγραψε:Εγω να Deal with it ? Δεν επηρεαζει καμια πλευρα της ζωης μου . Γιατι να Deal with it ?

Κάτσε και απόλαυσε τότε. :lol: Ή αν θές κάνε πλόκ.
Άβαταρ μέλους
By liostemi
The Ace έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Η Κουντουρά από που κι ως που μας προέκυψε υπουργός; Το να είσαι MILF είναι στο Job description της θέσης; :lol: :lol:

Στη θέση της Όλγας ήρθε η Έλενα....τι πιο λογικό :iconcool:

...εδώ είχαμε Ντινόπουλο και Γιακουμάτο!!!...
...η Κουντουρά θα μας πειράξει?.. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#68727 Παντως να τσαντιζεται συριζαιος επειδη τον τρολλαρουν, με τοσα που εχει πει ο συριζα τους τελευταιους μηνες και με το φτιαξιμο ΣΥΓΚΑΜμενης κυβερνησης (ή αν προτιματε κυβερνηση Σ.Αν.Έλ.) ειναι θρασος...
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
j.marr έγραψε:
αεροζολ έγραψε:Εγω να Deal with it ? Δεν επηρεαζει καμια πλευρα της ζωης μου . Γιατι να Deal with it ?

Κάτσε και απόλαυσε τότε. :lol: Ή αν θές κάνε πλόκ.

Δεν επηρεαζει καμια πλευρα της ζωης μου λεμε (δεν το γραψα ? το γραψα) . Ταληρακια, δεν αλλαζει (ουτε προς το καλυτερο ουτε προς το χειροτερο) ουτε την ψυχοσυναισθηματικη μου κατασταση. Εντελως αδιαφορο (το λεω γιατι βλεπω οτι εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις) .Αρα , "απολαυση" δεν παιζει.

Πλοκ γιατι να κανω ? Σου ζητησα να μην γραφεις ? Ειπα (ή νομιζεις :lol: ) οτι ενοχλουμαι απο αυτα που γραφεις και δεν θελω να τα διαβαζω ? Οχι

Απλα πραγματα. Για αλλο πραγμα αναρωτηθηκα.
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#68733 Δηλαδης εσυ απαντας μονο σε οτι σε ενοχλει ? Και πρεπει να φυγω και συμφωνω ως προς το "τεσπα" σου.
Τελευταία επεξεργασία από αεροζολ και 27 Ιαν 2015, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
The Ace έγραψε:That....συν ότι η νέα κυβέρνηση ξανακάνει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος που έκανε ο ΓΑΠ να βάζει τον ένα από τους 3 (ΤΡΕΙΣ) γ@#$μενους "πυλώνες" της Ελλάδας (και Ελληνικής Οικονομίας) διαχρονικά, την Ναυτιλία, σαν τσόντα σε ένα υπερ-υπουργείο....

Ενώ αν το άφηνε ανεξάρτητο και έβαζε άλλον έναν χιώτη λακέ των εφοπλιστάδων θα ήταν καλύτερα :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Asimov έγραψε:
The Ace έγραψε:That....συν ότι η νέα κυβέρνηση ξανακάνει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος που έκανε ο ΓΑΠ να βάζει τον ένα από τους 3 (ΤΡΕΙΣ) γ@#$μενους "πυλώνες" της Ελλάδας (και Ελληνικής Οικονομίας) διαχρονικά, την Ναυτιλία, σαν τσόντα σε ένα υπερ-υπουργείο....

Ενώ αν το άφηνε ανεξάρτητο και έβαζε άλλον έναν χιώτη λακέ των εφοπλιστάδων θα ήταν καλύτερα :lol:

Από το μπουρδέλο που ήταν και σίγουρα θα ξαναγίνει, 1000 φορές καλύτερα