http://www.abc.net.au/news/2017-03-07/m ... ou/8318688
motherhood-and-babies-what-they-dont-tell-you
nass έγραψε:Χαλαρωτικό μπάνιο και κατ΄ οίκον επισκέψεις μετά δεν είχε το "Ελενα". Ολα τα άλλα ναι.
Αλλά το κουτόχορτο με τον Γιατρό και χέρι-χέρι και αυτός ξέρει τη γυναίκα μου εγώ ( και η γυναίκα μου ) δε το φάγαμε. Τι δε σπούδασαν οι άλλοι που κάνουν εφημερία και το σπούδασε ο/η γυναικολόγος μας?
skous έγραψε:Διαφωνώ κάθετα...
Τον ανθρωπο εμπιστεύεσαι όχι το ινστιτούσιον!
Δεν υπάρχει καμία λογική στο να διαλέξεις μαιευτήριο αντί γιατρού! Μιλάμε για διαδηκασία 3 ημερών, και τι έγινε να ξεβολευτεί κάποιος για 2-3 μέρες (ο πατέρας βασικά, η μάνα απαξ και φτάσει όλα τα ίδια θα είναι σε ότι αφορά το ποσο βολικό/κοντά είναι)
< >
Νίκος Παππάς έγραψε:και το πιο σπαστικο, η αμοιβη του γιατρου ειναι αναλογη του κρεβατιου που θα διαλεξεις.
Δεν υπάρχει καμία λογική στο να διαλέξεις μαιευτήριο αντί γιατρού!
ξεγένναγε σε δύο μαιευτήρια, ένα (μικρό) κρατικό και ένα ιδιωτικό. Έχοντας στριμωγμένα οικονομικά τω καιρώ εκείνω αλλά και για λόγους αρχής, αλλά και μην γνωρίζοντας καλά το θέμα, αρκεστήκαμε στις διαβεβαιώσεις του, και επιλέξαμε το κρατικό.
συζηγου στην αιθουσα τοκετων πεφτει χοντρο βρισιδι απο τις μελλουσες μανουλες και με κυριοτερο αποδεκτη τον ανυπομονο μελλοντα πατερα...Αληθευει η ....ηταν δικαιολογια της για τα γλυκολογα που μου σουρε....
DAP έγραψε:Κατα την περιγραφη τηςσυζηγου στην αιθουσα τοκετων πεφτει χοντρο βρισιδι απο τις μελλουσες μανουλες και με κυριοτερο αποδεκτη τον ανυπομονο μελλοντα πατερα...Αληθευει η ....ηταν δικαιολογια της για τα γλυκολογα που μου σουρε....
![]()
Φυσικά τα περισσότερα κατευθύνονταν στον "ευτυχή" πατέρα...
Το κερασάκι ήταν σε κάποια φάση που του λέει: Έτσι όπως τό 'βαλες, έλα να το βγάλεις!

χωρίς επισκληρίδιο γεννήσαμε και δεν είχαμε τέτοια περιστατικά
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]