https://www.newsbomb.gr/oikonomia/story ... kis-krisis
Τι εγινε ρε παιδες; Ζηλεψαμε την Κολομβια;
Fiat Panda 7,6l/100km
saxon_747 έγραψε:Ξέρουν αυτοί τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Δε χρειάζεται να ξέρουμε και εμείς. Υποθέτω κάποιον θέλουν να καλύψουν...

bibendum έγραψε:Αυτό που έγινε με το Σκρουτζ από γνωστό οικο ειδησεογραφίας αποδεικνύει τη ποιότητα ενημέρωσης λαμβάνουμε καθημερινά άραγε;Της ανεμοδούρας... Όπου φυσήξει ο άνεμος του χρήματος...
Dimitris_P έγραψε:Ρε σεις δεν φταίει το skroutz που ο άλλος βάρεσε κανόνι. Όταν ενημερώθηκε για την αλλαγή εκκίνησε άμεσα τους μηχανισμούς του, και το πιστεύω γιατί έχουν γίνει πολύ αυστηροί στα διαδικαστικά, το γνωρίζω λόγω δουλειάςΕννοείται δε φταίει το Σκρουτζ. Είναι απλά μια μηχανή σύγκρισης τιμών. Αν οι αγορές γίνονταν από το καλάθι του Σκρουτζ αλλάζει το πράγμα.
saxon_747 έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Ρε σεις δεν φταίει το skroutz που ο άλλος βάρεσε κανόνι. Όταν ενημερώθηκε για την αλλαγή εκκίνησε άμεσα τους μηχανισμούς του, και το πιστεύω γιατί έχουν γίνει πολύ αυστηροί στα διαδικαστικά, το γνωρίζω λόγω δουλειάςΕννοείται δε φταίει το Σκρουτζ. Είναι απλά μια μηχανή σύγκρισης τιμών. Αν οι αγορές γίνονταν από το καλάθι του Σκρουτζ αλλάζει το πράγμα.
.
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτό ακριβώς. Από τις πιο οργανωμένες/ χρήσιμες υπηρεσίες στο λιανικό εμπόριο!saxon_747 έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Ρε σεις δεν φταίει το skroutz που ο άλλος βάρεσε κανόνι. Όταν ενημερώθηκε για την αλλαγή εκκίνησε άμεσα τους μηχανισμούς του, και το πιστεύω γιατί έχουν γίνει πολύ αυστηροί στα διαδικαστικά, το γνωρίζω λόγω δουλειάςΕννοείται δε φταίει το Σκρουτζ. Είναι απλά μια μηχανή σύγκρισης τιμών. Αν οι αγορές γίνονταν από το καλάθι του Σκρουτζ αλλάζει το πράγμα.
.
Επειδη μου εχει συμβει το εντονο μου αλλαξε το μαγαζι και την οποια διαφορα την καλυψε το Σκρουτζ. Ειναι απιστευτοι, χωρια την μεχρι λεπτου ακριβεια στην παραδοση
edmond έγραψε:Τι ακριβώς παίζει με το σκρούτζ;
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]